mostafa 66n 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان من شروع کلاسام بهمنه تو ارشد طراحی شهری دانشگاه آزاد مشهد میخونم تو این مدت باقی مونده سردر گمم برای اینکه چه در سایی روبخونم تا آماده بشم آخه رشته اصلیم معماری بوده و حالا ترس دارم تا نتونم خودمو برسونم ازتون میخوام کمکم کنید در مشاوره کاری هم میخوام که تو شرکتایی برم سر کار با تشکر mostafa 66n 8 لینک به دیدگاه
0 گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز تبریک میگم قدر خودت رشته ای که قبول شدی رو بدون حالا چرا انقدر نگرانی!!! 6 لینک به دیدگاه
0 Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم؟ از چی دارید دیوونه میشید؟ کنکور طراحی شهری دادید یا میخواهید تازه طراحی شهری امتحان بدهید؟ برای آمادگی برای شرکت در کلاسهای طراحی شهری راهنمائی میخواهید؟ برای کار در رشته ی مرتبط کمک میخواهید؟ 5 لینک به دیدگاه
0 felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ واکینگ لیسانس شهرسازی فردوسی می خونه ... شاید بتونه کمکت کنه یره ... 2 لینک به دیدگاه
0 nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ تبریک میگم مهندس!!!!! به نظرم اگه کتابایی که منابع کنکور ارشد طراحیه بخونی ،فکرتو در مورد طراحی شهری باز میکنه...مثل:محیط پاسخده، فرآیند طراحی شهری دکتر بحرینی.مبانی نظری و فرآیند طراحی شهری دکتر پاکزاد.مفالات گلکارم مطالب خوبی داره. البته سعی کن حتما سر کارم بری چون پول بیشتر احتیاجت میشه 3 لینک به دیدگاه
0 گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم؟از چی دارید دیوونه میشید؟ کنکور طراحی شهری دادید یا میخواهید تازه طراحی شهری امتحان بدهید؟ برای آمادگی برای شرکت در کلاسهای طراحی شهری راهنمائی میخواهید؟ برای کار در رشته ی مرتبط کمک میخواهید؟ ایشون لیسانس معماری ان و طراحی شهری قبول شدن!از بهمنم میرن سر کلاس!الان دنبال اینن که اولا تو این مدت تا بهمن یه چندتا کتاب خوب بخونن که اطلاعاتشون زیاد بشه دوما دنبال کار هم هستن 6 لینک به دیدگاه
0 Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ منم نفهمیدم! اگه نمیدونید قراره تو طراحی شهری با چی مواجه بشین اصلا چجوری قبول شدین؟ یاد یکی از همکلاسی هام افتادم یه هفته مونده به کنکور طراحی شهری ازم میپرسه پلازا چیه! جمعا 4تا کتابم نخونده بود با رتبه 700 و اسکیس نه چندان قوی مجازی قبول میشه الانم خوشحاله که دانشجوی طراحی شهریه 3 لینک به دیدگاه
سوال
mostafa 66n 20
سلام دوستان
من شروع کلاسام بهمنه تو ارشد طراحی شهری
دانشگاه آزاد مشهد میخونم
تو این مدت باقی مونده سردر گمم برای اینکه چه در سایی روبخونم تا آماده بشم
آخه رشته اصلیم معماری بوده و حالا ترس دارم تا نتونم خودمو برسونم
ازتون میخوام کمکم کنید در مشاوره کاری هم میخوام که تو شرکتایی برم سر کار
با تشکر mostafa 66n
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده