رفتن به مطلب

معنای حقیقی آرامش ازنظر شما؟؟؟

Mahsa.Gha

ارسال های توصیه شده

بله تو جاهایی بودم که اون چیزی که تو فکر آدما میگذشته راجع به من برام تنش و ناراحتی به وجود آورده

نه منظورم از اینکه محیط روی شما تاثیر بذاره این نیس که افرادش یا اونهایی که شما نسبت بهشون حس خاصی دارن تو این تداخل شرکت داشته باشن.

منظورم تاثیر مستقیم فضا بر روی روح و روان شماست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
و حالا یه سوال دیگه . همون سوالی که از دوست دیگه امون کردم. اینکه فضای ساختگی چه جور تاثیری روی شما خواهد داشت؟

از همه لحاظ.

حالاهرطور که میخواید توصیفش کنید.

ببين دوست من به طور كلي استرس به دو دسته مثبت و منفي تقسيم بندي ميشه منابع استرس زا هم يا بيروني اند يا دروني!

منظور ما تو اين تاپيك بايد منابع استرس زاي بيروني و منفي باشند ديگه!

خب مسلما براي شخصيت فوق العاده حساسي مثل من استرس تاثيري زيادي روم مي ذاره!

اما نحوه كنار آمدن با اون مسئله استرس زاي خارجي ميشه تحت تاثير همون آرامشي كه من مي گم از منبع آرامشم كه قلبم باورهام و چشمان كساني است كه دوستشان دارم و البته نگاهي به آسمان!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
آرامش یعنی آمادگی رویارویی با هر نوع مسئله ای رو داشتن:yes:

خب تو چطور میتونی به این آرامش برسی.

شده جایی باشی که عظمتش باعث بشه که تو روحیه ات تضعیف بشه و حس کنی که چقدر ناتوانی؟

البته ببخشید که باز تکرار میکنم منظورم به جا و مکان مکان ساختگی ایه که هیچ ارتباطی به محیط طبیعی و افراد موجود در اون فضا نداره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب تو چطور میتونی به این آرامش برسی.

شده جایی باشی که عظمتش باعث بشه که تو روحیه ات تضعیف بشه و حس کنی که چقدر ناتوانی؟

البته ببخشید که باز تکرار میکنم منظورم به جا و مکان مکان ساختگی ایه که هیچ ارتباطی به محیط طبیعی و افراد موجود در اون فضا نداره.

خوب من وقتی اطلاعات داشته باشم از محیط اطرافم برنامه هام بلند مدت باشه به این آرامش میرسم

آره شده هزار بار شده ولی خوب با شناختی که پیدا می کنم با تجربه ای که به دست میارم از رخ دادن دوباره همچین اتفاقی جلوگیری می کنم کم کم که اعتماد به نفسم بالا تر بره آرامشمم بیشتر میشه

ولی فکر نکنم بتونیم کامل به آرامش برسیم مگر اینکه بمیریم چون آرامش ابدی با مرگ تحقق پیدا می کنه:164:

اگر شیرینی ازدواجتو بدی من قول میدم آرام بشم:biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب من وقتی اطلاعات داشته باشم از محیط اطرافم برنامه هام بلند مدت باشه به این آرامش میرسم

آره شده هزار بار شده ولی خوب با شناختی که پیدا می کنم با تجربه ای که به دست میارم از رخ دادن دوباره همچین اتفاقی جلوگیری می کنم کم کم که اعتماد به نفسم بالا تر بره آرامشمم بیشتر میشه

ولی فکر نکنم بتونیم کامل به آرامش برسیم مگر اینکه بمیریم چون آرامش ابدی با مرگ تحقق پیدا می کنه:164:

اگر شیرینی ازدواجتو بدی من قول میدم آرام بشم:biggrin:

منم با این حرفت موافقم که تنها با مرگه که به آرامش ابدی میرسیم.

اما متوجه جمله آخرت نشدم!!!:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم با فروغ موافقم آدم باید از خودش راضی باشه و دلش شاد باشه ! دیگه توی بدتری جای دنیا هم زندگی کنی آرامش داری !

اما برعکسش باشه همه امکانات هم در اختیارات باشه همیشه نگرانی و اضطراب داری !

• Like 1
لینک به دیدگاه

من به طور طبیعی کلا در آرامشم ... :ws37: ...

در بحرانی ترین شرایط ککمم نگزید ... icon_pf%20%2834%29.gif ... تو کلاسمون به بیخیال ترین معروفم ...

وقتی آدم یک پناه گاه محکم داشته باشه همیشه در آرامشه biggrin.gif .... به همین سادگی ... به همین خوشمزگی ... :whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من به طور طبیعی کلا در آرامشم ... :ws37: ...

در بحرانی ترین شرایط ککمم نگزید ... icon_pf%20%2834%29.gif ... تو کلاسمون به بیخیال ترین معروفم ...

وقتی آدم یک پناه گاه محکم داشته باشه همیشه در آرامشه biggrin.gif .... به همین سادگی ... به همین خوشمزگی ... :whistle:

چه پناهگاهی؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
من تو دنیا کسی رو جز خدا ندارم ... biggrin.gif ... من و اون ...

واقعا با این حرفت موافقم.

اما گاه ما انسانها کوته فکر میشیم که جز خودمون کس دیگری رو نمیبینیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا با این حرفت موافقم.

اما گاه ما انسانها کوته فکر میشیم که جز خودمون کس دیگری رو نمیبینیم.

بازم دم خدا گرم که همیشه حال میده :yes: ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...