Mahsa.Gha 6571 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 2011 بله تو جاهایی بودم که اون چیزی که تو فکر آدما میگذشته راجع به من برام تنش و ناراحتی به وجود آورده نه منظورم از اینکه محیط روی شما تاثیر بذاره این نیس که افرادش یا اونهایی که شما نسبت بهشون حس خاصی دارن تو این تداخل شرکت داشته باشن. منظورم تاثیر مستقیم فضا بر روی روح و روان شماست. 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 و حالا یه سوال دیگه . همون سوالی که از دوست دیگه امون کردم. اینکه فضای ساختگی چه جور تاثیری روی شما خواهد داشت؟از همه لحاظ. حالاهرطور که میخواید توصیفش کنید. ببين دوست من به طور كلي استرس به دو دسته مثبت و منفي تقسيم بندي ميشه منابع استرس زا هم يا بيروني اند يا دروني! منظور ما تو اين تاپيك بايد منابع استرس زاي بيروني و منفي باشند ديگه! خب مسلما براي شخصيت فوق العاده حساسي مثل من استرس تاثيري زيادي روم مي ذاره! اما نحوه كنار آمدن با اون مسئله استرس زاي خارجي ميشه تحت تاثير همون آرامشي كه من مي گم از منبع آرامشم كه قلبم باورهام و چشمان كساني است كه دوستشان دارم و البته نگاهي به آسمان!! 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 آرامش یعنی آمادگی رویارویی با هر نوع مسئله ای رو داشتن:yes: 4
Mahsa.Gha 6571 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 2011 آرامش یعنی آمادگی رویارویی با هر نوع مسئله ای رو داشتن:yes: خب تو چطور میتونی به این آرامش برسی. شده جایی باشی که عظمتش باعث بشه که تو روحیه ات تضعیف بشه و حس کنی که چقدر ناتوانی؟ البته ببخشید که باز تکرار میکنم منظورم به جا و مکان مکان ساختگی ایه که هیچ ارتباطی به محیط طبیعی و افراد موجود در اون فضا نداره. 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 خب تو چطور میتونی به این آرامش برسی.شده جایی باشی که عظمتش باعث بشه که تو روحیه ات تضعیف بشه و حس کنی که چقدر ناتوانی؟ البته ببخشید که باز تکرار میکنم منظورم به جا و مکان مکان ساختگی ایه که هیچ ارتباطی به محیط طبیعی و افراد موجود در اون فضا نداره. خوب من وقتی اطلاعات داشته باشم از محیط اطرافم برنامه هام بلند مدت باشه به این آرامش میرسم آره شده هزار بار شده ولی خوب با شناختی که پیدا می کنم با تجربه ای که به دست میارم از رخ دادن دوباره همچین اتفاقی جلوگیری می کنم کم کم که اعتماد به نفسم بالا تر بره آرامشمم بیشتر میشه ولی فکر نکنم بتونیم کامل به آرامش برسیم مگر اینکه بمیریم چون آرامش ابدی با مرگ تحقق پیدا می کنه:164: اگر شیرینی ازدواجتو بدی من قول میدم آرام بشم:biggrin: 3
Mahsa.Gha 6571 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 2011 خوب من وقتی اطلاعات داشته باشم از محیط اطرافم برنامه هام بلند مدت باشه به این آرامش میرسم آره شده هزار بار شده ولی خوب با شناختی که پیدا می کنم با تجربه ای که به دست میارم از رخ دادن دوباره همچین اتفاقی جلوگیری می کنم کم کم که اعتماد به نفسم بالا تر بره آرامشمم بیشتر میشه ولی فکر نکنم بتونیم کامل به آرامش برسیم مگر اینکه بمیریم چون آرامش ابدی با مرگ تحقق پیدا می کنه:164: اگر شیرینی ازدواجتو بدی من قول میدم آرام بشم:biggrin: منم با این حرفت موافقم که تنها با مرگه که به آرامش ابدی میرسیم. اما متوجه جمله آخرت نشدم!!!:JC_thinking: 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 منم با این حرفت موافقم که تنها با مرگه که به آرامش ابدی میرسیم.اما متوجه جمله آخرت نشدم!!!:JC_thinking: اشکال نداره بعدا متوجه میشی 1
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 آرامش؟!!! نمي شناسمش........ كي بلده معنا كنه اين كلمه را.....:icon_pf (34): 2
Aartemis 6639 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 منم با فروغ موافقم آدم باید از خودش راضی باشه و دلش شاد باشه ! دیگه توی بدتری جای دنیا هم زندگی کنی آرامش داری ! اما برعکسش باشه همه امکانات هم در اختیارات باشه همیشه نگرانی و اضطراب داری ! 1
felorans666 12046 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 من به طور طبیعی کلا در آرامشم ... ... در بحرانی ترین شرایط ککمم نگزید ... ... تو کلاسمون به بیخیال ترین معروفم ... وقتی آدم یک پناه گاه محکم داشته باشه همیشه در آرامشه .... به همین سادگی ... به همین خوشمزگی ... 8
سمندون 19440 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 من به طور طبیعی کلا در آرامشم ... ... در بحرانی ترین شرایط ککمم نگزید ... ... تو کلاسمون به بیخیال ترین معروفم ... وقتی آدم یک پناه گاه محکم داشته باشه همیشه در آرامشه .... به همین سادگی ... به همین خوشمزگی ... چه پناهگاهی؟ 5
felorans666 12046 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 چه پناهگاهی؟ من تو دنیا کسی رو جز خدا ندارم ... ... من و اون ... 5
Mahsa.Gha 6571 سازنده ارسال شده در 9 بهمن، 2011 من تو دنیا کسی رو جز خدا ندارم ... ... من و اون ... واقعا با این حرفت موافقم. اما گاه ما انسانها کوته فکر میشیم که جز خودمون کس دیگری رو نمیبینیم. 1
felorans666 12046 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 واقعا با این حرفت موافقم.اما گاه ما انسانها کوته فکر میشیم که جز خودمون کس دیگری رو نمیبینیم. بازم دم خدا گرم که همیشه حال میده :yes: ... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری