pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ کسانی که دیدن بیان نظراشون رو بگن 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ واقعا هر 3 مردن؟؟؟ یکی تیر خورد بقیه رو که نشون نداد مردکه .... لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ شهر یاران بود و جای مهربانان این دیار مهربانی کی؟ سرآمد ، شهریاران را چه شد؟ حرفی نیست... 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ معلومه حالت عادی نداره الهی بمیرم واسه اون دختراااا 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چرا پس من نتونستم ببینم!!کی فیلم برداری می کردی؟؟:JC_thinking: یکی از دخترا داشت فیلمبرداری میکرد ... کلیپی نیست که بشه دید ... هرچند کوتاهه خیلی ناراحت کننده ست ... 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ یکی از دخترا داشت فیلمبرداری میکرد ... کلیپی نیست که بشه دید ... هرچند کوتاهه خیلی ناراحت کننده ست ... چرا فرار نمی کرده خب!! منم کلیپش و میخوام! چرا من نمیتونم ببینمش 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ پس کو کلیپش امید؟:JC_thinking: همینه دیگه وقتی طرف باسابقه مرخصی بهش میدهند نمیاد بره کارههای مفید انجام بده که میره آدم میکشه... شاید هم نخواسته بچه هاش بیفتند دست همدستاش و بلایی بدتر سرشون بیاد 7 لینک به دیدگاه
tecnocomputer 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ دانلود کلیپ از اینجا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فردا میگیردنش اعدامش میکنن از صحنه اعدامش عکس میگیرن چند وقت دیگه از همین عکسا واسه ایران هراسی استفاده میکنن! تو سایتا پخش میشه میگن حکومتو ببینید مردمو اعدام میکنن! ولی نمیگن این که اعدام شده چه غلطی کرده... 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ این فیلم مال شهریور امساله مرده مثلا برا عروسی دختر بزرگش (اونی که فیلم برداری می کنه ) اومده بود درضمن معتاد به شیشه هم بود منو شمام اگه به این جور کثافت ها الوده بشیم ممکنه اینکارو بکنیم اونی که میاد اینجا با افتخار از ماجراهای مشروب خوری و مست کردنش میگه اونی که با افتخار پیش خودش یا حتی بین جمع دوستان از کثافت کاری هایی که با جنس مخالف یا موافق کرده میگه اونی که زیراب دوستشو ، همسایه اشو ، فامیلشو و .... میزنه همه اینا می تونه سراغاز تغییر تعریف ارزشهای اخلاقی در ذهن بشه و...... پس زیاد نباس خودمونو پاک بدونیم باید هرلحظه مواظب فکر و عقایدمون باشیم 13 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ منم فیلمشو می خوام :vahidrk: می خوام یاد بگیرم فک می کنم لازمه چند نفر و از صحنه روزگار محو کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ این فیلم مال شهریور امسالهمرده مثلا برا عروسی دختر بزرگش (اونی که فیلم برداری می کنه ) اومده بود درضمن معتاد به شیشه هم بود منو شمام اگه به این جور کثافت ها الوده بشیم ممکنه اینکارو بکنیم اونی که میاد اینجا با افتخار از ماجراهای مشروب خوری و مست کردنش میگه اونی که با افتخار پیش خودش یا حتی بین جمع دوستان از کثافت کاری هایی که با جنس مخالف یا موافق کرده میگه اونی که زیراب دوستشو ، همسایه اشو ، فامیلشو و .... میزنه همه اینا می تونه سراغاز تغییر تعریف ارزشهای اخلاقی در ذهن بشه و......پس زیاد نباس خودمونو پاک بدونیم باید هرلحظه مواظب فکر و عقایدمون باشیم من نمیدونم مشروب خوری و رابطه با جنس مخالف چه ربطی به این تاپیک و حرکت جنون امیز این فرد داشت؟؟؟؟http://noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20icons/w58.gif 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ جامعه ما کم کم باید قدرت تحمل دیدن اتفاقاتی بیشتر نظیر این اتفاق رو داشته باشه متاسفانه. 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ عذرخواهی می کنم.... من کلیپ رو دیدم.... یکم مبهمه واسم داستان..... این فیلم چه جوری درز کرده؟ پدر بی رحم.. کشته همه ی دختر هارو....بعد فیلمش رو منتشر کرده؟.....(اگه اینجوریه که حتما از نظر روحی مشکل داشته) 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ عذرخواهی می کنم....من کلیپ رو دیدم.... یکم مبهمه واسم داستان..... این فیلم چه جوری درز کرده؟ پدر بی رحم.. کشته همه ی دختر هارو....بعد فیلمش رو منتشر کرده؟.....(اگه اینجوریه که حتما از نظر روحی مشکل داشته) خوب امکان داره این گوشی رو یکی پیدا کرده و منتشر کرده یا یکی از فامیل های این دختر منتشر کردده ما که نمیگیم خود پدره منتشر کرده اون نقش اول بوده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خوب امکان داره این گوشی رو یکی پیدا کرده و منتشر کرده یا یکی از فامیل های این دختر منتشر کردده ما که نمیگیم خود پدره منتشر کرده اون نقش اول بوده :icon_pf (34): پس اطلاعات درستی تو دست نیست...... واقعا تاسف باره دیدن این صحنه ها... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ من نمیدونم مشروب خوری و رابطه با جنس مخالف چه ربطی به این تاپیک و حرکت جنون امیز این فرد داشت؟؟؟؟http://noandishaan.com/forums/images/smilies/new icons/w58.gif ربط مستقیم و خطی نداره ولی قبول کن بین اونی که ذهن سالم و پایبند به اخلاق داره با اونی که هر ازگاهی ذهنش دچار جنون و توهم ومستی و ... میشه فرق هس کسی با مشروب خوری مخالف نیس اگه به قصد مستی نباشه همون طور که زیاد غذاخوردن ممکنه باعث ببخشید بالا اوردن بشه 6 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اَه اَه اینقد جو دادین که فک کردم چه چیزی هست:vahidrk: کجاش وحشتناک بود این که خیلی عادی بود:yes: من که هیچ تاثیری روم نداشت من از این فجیع ترو دیدم این در مقابلش هیچه .....منم از این کارا بلدم :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اَه اَه اینقد جو دادین که فک کردم چه چیزی هست:vahidrk: کجاش وحشتناک بود این که خیلی عادی بود:yes: من که هیچ تاثیری روم نداشت من از این فجیع ترو دیدم این در مقابلش هیچه .....منم از این کارا بلدم :biggrin: :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: :girl_blush2:........................................................:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده