shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چکارتون کنیم دیگه همون یکشنبه بی فکرپیش اگرم دکتر که قول داده بیاید نیومد دسته جمعهی باید بهمون شام بده تا بفهمها 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من می تونم یه نماینده به جای خودم بفرستم؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ چکارتون کنیم دیگه همون یکشنبه بی فکرپیش اگرم دکتر که قول داده بیاید نیومد دسته جمعهی باید بهمون شام بده تا بفهمها خب پس همون یکشنبه ظهر تصویب شد :hapydancsmil: یکشنبه ساعت 1 جلو باغ عفیف آباد میبینمتون من می تونم یه نماینده به جای خودم بفرستم؟ اگر وکالت محضری از طرف شما داشته باشه موردی نداره 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خب پس همون یکشنبه ظهر تصویب شد :hapydancsmil: یکشنبه ساعت 1 جلو باغ عفیف آباد میبینمتون اگر وکالت محضری از طرف شما داشته باشه موردی نداره یعنی کسی پیدا میشه منو از خواب بیدار کنه و برسونه عفیف آباد یعنی خودت دیگه 1.30 میرسی دیگه نه؟ اکی پس من به بچه ها خبرمیدم ........ تعدادو نمیدونمها پس تا یکشنبه 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ یعنی کسی پیدا میشه منو از خواب بیدار کنه و برسونه عفیف آباد یعنی خودت دیگه 1.30 میرسی دیگه نه؟ اکی پس من به بچه ها خبرمیدم ........ تعدادو نمیدونمها پس تا یکشنبه میخوای بیدارت کنم ؟ دیر بیدار شدی عجله داشتی یه وقت کادوی منو جا نذاری نه من همون 1 میام چون باید زود برم بعدش کلاس دارم اوکی پس دیگه فردا میبینمتون 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ میخوای بیدارت کنم ؟ دیر بیدار شدی عجله داشتی یه وقت کادوی منو جا نذاری نه من همون 1 میام چون باید زود برم بعدش کلاس دارم اوکی پس دیگه فردا میبینمتون نه امشب کادوتو میذارم دم دست تا یادم نره پس منم زود میخوابم تا به موقع برسم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ مرسی مرسییییییییییی از افسانه جون بخاطر پیتزای خوشمزهش البته من که نخوردم زیاد خیلی خوش گذشت درکنار دوستان امیدوارم بازم از این مراسم ها باشه .............. 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ خوش به حالتون. امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه. ایشالا دفعه بعد همه مهمون سفید برفی و روزی باشه که من هم باشم!!! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ خوش به حالتون.امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه. ایشالا دفعه بعد همه مهمون سفید برفی و روزی باشه که من هم باشم!!! چرا من سری قبلی بعداز تولدم بود نذاشتید دیگه باشه شما تشریف بیارید........ 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ مرسی مرسییییییییییی از افسانه جونبخاطر پیتزای خوشمزهش البته من که نخوردم زیاد خیلی خوش گذشت درکنار دوستان امیدوارم بازم از این مراسم ها باشه .............. آره واقعا!مرسی افسانه جونم،خیلی زحمت کشیدی من که خیلی خوردم!هنوزم که هنوزه گشنم نشده خیلی خوش گذشت!خوشحال شدم که تو جمع دوستای خوب شیرازی بودم ... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ مرسی مرسییییییییییی از افسانه جونبخاطر پیتزای خوشمزهش البته من که نخوردم زیاد خیلی خوش گذشت درکنار دوستان امیدوارم بازم از این مراسم ها باشه .............. آره واقعا!مرسی افسانه جونم،خیلی زحمت کشیدی من که خیلی خوردم!هنوزم که هنوزه گشنم نشده خیلی خوش گذشت!خوشحال شدم که تو جمع دوستای خوب شیرازی بودم ... خواهش عزیزان شما شرمنده کردید کادو گرفتید و تو زحمت افتادید... خلاصه ببخشید 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ خب چه خبرا؟ بتعریفین؟ چی به افسانه کادو دادین؟ چیکار کردین؟و.........؟! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده