shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2011 چکارتون کنیم دیگه همون یکشنبه بی فکرپیش اگرم دکتر که قول داده بیاید نیومد دسته جمعهی باید بهمون شام بده تا بفهمها 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 چکارتون کنیم دیگه همون یکشنبه بی فکرپیش اگرم دکتر که قول داده بیاید نیومد دسته جمعهی باید بهمون شام بده تا بفهمها خب پس همون یکشنبه ظهر تصویب شد :hapydancsmil: یکشنبه ساعت 1 جلو باغ عفیف آباد میبینمتون من می تونم یه نماینده به جای خودم بفرستم؟ اگر وکالت محضری از طرف شما داشته باشه موردی نداره 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 15 اسفند، 2011 خب پس همون یکشنبه ظهر تصویب شد :hapydancsmil: یکشنبه ساعت 1 جلو باغ عفیف آباد میبینمتون اگر وکالت محضری از طرف شما داشته باشه موردی نداره یعنی کسی پیدا میشه منو از خواب بیدار کنه و برسونه عفیف آباد یعنی خودت دیگه 1.30 میرسی دیگه نه؟ اکی پس من به بچه ها خبرمیدم ........ تعدادو نمیدونمها پس تا یکشنبه 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 یعنی کسی پیدا میشه منو از خواب بیدار کنه و برسونه عفیف آباد یعنی خودت دیگه 1.30 میرسی دیگه نه؟ اکی پس من به بچه ها خبرمیدم ........ تعدادو نمیدونمها پس تا یکشنبه میخوای بیدارت کنم ؟ دیر بیدار شدی عجله داشتی یه وقت کادوی منو جا نذاری نه من همون 1 میام چون باید زود برم بعدش کلاس دارم اوکی پس دیگه فردا میبینمتون 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 میخوای بیدارت کنم ؟ دیر بیدار شدی عجله داشتی یه وقت کادوی منو جا نذاری نه من همون 1 میام چون باید زود برم بعدش کلاس دارم اوکی پس دیگه فردا میبینمتون نه امشب کادوتو میذارم دم دست تا یادم نره پس منم زود میخوابم تا به موقع برسم 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2011 مرسی مرسییییییییییی از افسانه جون بخاطر پیتزای خوشمزهش البته من که نخوردم زیاد خیلی خوش گذشت درکنار دوستان امیدوارم بازم از این مراسم ها باشه .............. 4
captain 9274 ارسال شده در 19 اسفند، 2011 خوش به حالتون. امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه. ایشالا دفعه بعد همه مهمون سفید برفی و روزی باشه که من هم باشم!!! 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2011 خوش به حالتون.امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه. ایشالا دفعه بعد همه مهمون سفید برفی و روزی باشه که من هم باشم!!! چرا من سری قبلی بعداز تولدم بود نذاشتید دیگه باشه شما تشریف بیارید........ 4
sadafv 6584 ارسال شده در 19 اسفند، 2011 مرسی مرسییییییییییی از افسانه جونبخاطر پیتزای خوشمزهش البته من که نخوردم زیاد خیلی خوش گذشت درکنار دوستان امیدوارم بازم از این مراسم ها باشه .............. آره واقعا!مرسی افسانه جونم،خیلی زحمت کشیدی من که خیلی خوردم!هنوزم که هنوزه گشنم نشده خیلی خوش گذشت!خوشحال شدم که تو جمع دوستای خوب شیرازی بودم ... 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 19 اسفند، 2011 مرسی مرسییییییییییی از افسانه جونبخاطر پیتزای خوشمزهش البته من که نخوردم زیاد خیلی خوش گذشت درکنار دوستان امیدوارم بازم از این مراسم ها باشه .............. آره واقعا!مرسی افسانه جونم،خیلی زحمت کشیدی من که خیلی خوردم!هنوزم که هنوزه گشنم نشده خیلی خوش گذشت!خوشحال شدم که تو جمع دوستای خوب شیرازی بودم ... خواهش عزیزان شما شرمنده کردید کادو گرفتید و تو زحمت افتادید... خلاصه ببخشید 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 اسفند، 2011 خب چه خبرا؟ بتعریفین؟ چی به افسانه کادو دادین؟ چیکار کردین؟و.........؟! 3
ارسال های توصیه شده