A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اين بازي خيلي با حال بود: فوتبال 98 محشر بود.. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ برای شادی روح مایکل جکسون که بازی سگا یاد او را در قلب ما زنده کرد، صلوات جمیع ختم کن...... 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ برای شادی روح مایکل جکسون که بازی سگا یاد او را در قلب ما زنده کرد، صلوات جمیع ختم کن...... یادته C رو نگه میداشتی مایکل همه رو میرقصوند؟ من عاشق آهنگ who's bad ش بودم. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ یادته C رو نگه میداشتی مایکل همه رو میرقصوند؟ من عاشق آهنگ who's bad ش بودم. آره ولی جونت خیلی کم میشد ....... البته تو یک مراحلی یک اشعه ای بهت میخورد که مایکل را گنده میکرد...... من هیچ وقت نفهمیدم مرحله آخرش چی میگه، اما همیشه برنده میشدم. اول هاش هم این زن های توی کاباره را میرقصوندم. :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سونیک سگا هم خیلی ردیف بود. پپسی من و پارک ژوراسیک سونی هم باحال بودند انصافا. 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ سونیک سگا هم خیلی ردیف بود. پپسی من و پارک ژوراسیک سونی هم باحال بودند انصافا. من هي ميگفتم اون گربه آبيه منظورم همين سونيك بود ديگه! خيليييييييييي خوب بود خدايي پپسي منم كه فقط ميدوييد...ولي اونم خوب بود:yes: 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بازي مورد علاقه من كه با داداشم بازيش ميكرديم اين بود: Two Crude Dudes / / / شروع بازي:دي / / / / / / / / / / / عشقمون اين تيكه اش بود:biggrin: / عكس موقع فتحش: مُردم تا اسم بازي رو پيدا كردم...:smiley-gen165: 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ یادتونه این خانومه میرفت موهاشو میپیچید دور حریفش؟ من عاشق این کارش بودم 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ روی دسته آتاریت پاپیون هم نصب کرده بودی؟ همه اتاری ها سیاهن، آتاری صورتی از کجا گیر آورده بودی، ای ضد مرد؟ :vahidrk: خودش پاپیون داشت . آتاری من قرمز بود :53tnkbetm2eof1u84pj 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خودش پاپیون داشت . آتاری من قرمز بود :53tnkbetm2eof1u84pj آخی، چه آتاری ملوسی. :girl_blush2: مواظب باشی آتاری پسر همسایه مخشو نزنه...... :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ یاد این بازی تانک میکرو هم به خیر ...... زرهی میشدیم میرفتیم با یک تانک، کل مواضع دشمن فرضی را نابود میکردیم. از بچگی بوی شهادت میدادیم... 9 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ آخی، چه آتاری ملوسی. :girl_blush2:مواظب باشی آتاری پسر همسایه مخشو نزنه...... :viannen_38: :ws37: به آتاریت بگو چشاشو درویش کنه چشم بد به آتاری من نداشته باشه من هواسم به آتاری پسر همسایه هست :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ياد بار آن روزگاراني كه با ياران گذشت هميشه بخاطر آتاري بازي با داداشم و پسردايي هام دعوام مبشد مامانم هم ميومد ميگفت بجاي اينكه همش با پسرا بازي كني و بزنين تو سرو كله هم ،برو با دخترا بازي كن منم انقدر بغض ميكردم كه داداشم دلش ميسوخت و باهام بازي ميكرد 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ عاشق میکرو بودم وفتی بابام play2 برام گرفت ازش میترسیدم هنوزم عاشق ماریو هستم البته فقط میکرو 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ فوتبال 98 محشر بود.. این بازی برای کمپانی super nintedo بود. که سگا از روش کپی برداری کرد!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه ، سلام به دنیای دهه 60. درسته که من 70 دنیا اومدم، اما تمام این خاطراتی رو ک گفتید تقریبا درک میکنم.میکرو و play1 خیلی لذت بخش بودن.بازی تانک و فوتبال 99 و... .یادش بخیر 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ با اجازه ، سلام به دنیای دهه 60. درسته که من 70 دنیا اومدم، اما تمام این خاطراتی رو ک گفتید تقریبا درک میکنم.میکرو و play1 خیلی لذت بخش بودن.بازی تانک و فوتبال 99 و... .یادش بخیر اون جوجه فنچ هایی که تو کلوپ ول بودند و برای ما شاخ بازی درمیآوردند شما بودید. یادش به خیر یکی شون بد از من کتک خورد. 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اون جوجه فنچ هایی که تو کلوپ ول بودند و برای ما شاخ بازی درمیآوردند شما بودید. یادش به خیر یکی شون بد از من کتک خورد. فک کنم این اتفاق دوره ای هس،چون من هم اگر دوستم جلومو نگرفته بود با یکی فنج تر از خودم برخورد جدی میکردم،یا بعضی از دوستان ،کوچکتر ها رو نوازشی میکردن.ما معمولا به صورت گله ای کلوپ میرفتیم. وقتی وارد میشدیم کلا جو اونجا تغییر میکرد. شاخ بازیا ک نمک کلوپه، واقعا یادش بخیر.تازه اون کلوپی ک ما میرفتیم یه میز پینگ پنگ هم اخراش گذاشته بود پاتوق ما شده بود. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده