pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ معلم از همه میپرسید که میخوای چی کاره بشی و هرکسی یه جوابی میداد یکی میگفت میخوام کارخونه دار بشم یکی میگفت میخوام دکتر ، مهندس و خلاصه همه میگفتن میخوام پولدار بشم... معلم از شاگرد پرسید : میخوای چی کاره بشی؟ شاگرد گفت : میخوام یه آدم فقیر بشم! همه کلاس به شاگرد خندیدن!!! شاگرد گفت : پدرم میگه «اگه میخوای آدم درستی باشی ، نباید دروغ بگی ، نباید دعوا کنی و باید سخت درس بخونی» کلاس تو سکوت مطلق فرو رفت... شاگرد گفت : پدرم میگه «همه آدمهای فقیر اینطورند» شاگرد گفت : میخوام یه آدم فقیر بشم... 20 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ پس من از فردا متکدی گر می شم :biggrin: ... 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است........خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است........خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی گاهی با خودم فکر می کنم واقعا پول آدما رو عوض می کنه نمی دونم خاصیت پوله؟ یا از بی خاصیتی آدمیزاد؟ 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به من عاجز بینوا کمک کنین... والا پول چرک کف دسته، من حاضرم دلاک همه علاقمندان به تحول باشم تا این چرک را از آنها بزدایم. 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به من عاجز بینوا کمک کنین... والا پول چرک کف دسته، من حاضرم دلاک همه علاقمندان به تحول باشم تا این چرک را از آنها بزدایم. شاگرد گفت : پدرم میگه «اگه میخوای آدم درستی باشی ، نباید دروغ بگی ، نباید دعوا کنی و باید سخت درس بخونی» شاگرد گفت : پدرم میگه «همه آدمهای فقیر اینطورند» فقر داریم تا فقر 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به من عاجز بینوا کمک کنین... والا پول چرک کف دسته، من حاضرم دلاک همه علاقمندان به تحول باشم تا این چرک را از آنها بزدایم. چرک کف دست درباریان را با وایتکس هم نمیشه پاک کرد اونا رو می خوایم با چی بشوریم؟؟ 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ فقر داریم تا فقر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همه آدم های بزرگ زاده همین فقر بودند! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ فقر داریم تا فقر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه فقری تا فقری؟ انصافا آزار فقیرها به دیگران خیلی کمتره، تنها مشکل فقر اینست که آدمی را طعمه اندیشه ها و قدرت ها میکند. 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ همه آدم های بزرگ زاده همین فقر بودند! چرا هی آواتارت رو عوض می کنی :JC_thinking: ... 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چرا هی آواتارت رو عوض می کنی :JC_thinking: ... یه عمری عوض نکرده بودم دارم جبران می کنم:icon_pf (34): رای اکثریت به شباهت این با خودم اینو تثبیت کرد:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ یه عمری عوض نکرده بودم دارم جبران می کنم:icon_pf (34):رای اکثریت به شباهت این با خودم اینو تثبیت کرد:girl_blush2: آخی ... چه موهای گشنگی :girl_blush2: من دوست دارم موهام رو قرمز یا قهوه ای روشن کنم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ یه جمله خیلی خیلی تکراری: پول ممکنه خوشبختی نیاره اما نبودش ااحتمال خیلی خیلی زیاد بدبختی میاره 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده