رفتن به مطلب

جاضری چکاری کنید و از چی بگذرید که هم محبوب شید هم مشهور

ارسال های توصیه شده

درد :whistle:

در حالت کلی یعنی بین عشق و خانوادم یکی رو انتخاب کنم دیگه؟!!

ای بابا :ws44: به جان تو تو شرایطش باید باشم...ولی در کل وقتی کسی منو دوست داره منم دوستش دارم بی انصافیه یه شرط محض از طرف اون باشه که من به تنهایی مجبور به انجامش باشم...یعنی تعادل رابطه بهم میخوره..این یه مورد گذشته از خانوادم مهمه و قابل بررسی

اما اگه به هر دلیل باید برم...و با اینکه احتمالش کمه فرض میگیرم که میرم سعی میکنم حداقل سالی یه بار به ایران سفر کنم....

واقعا نمیشه نه کامل و بله کامل رو گفت

پس شما هم میگذری :biggrin:

نه دیگه تعادل چیه اون باید سفر کنه یعنی شغلش اونجاست و شما عاشقشی اگر اون و میخوای خانواده رو نیباید بخوای پس عشق رو بر خانواده ارجخ دونستی و رفتی و رفتن همانا و نیومدن هم همانا مگه شهر هرته سالی یه بار بیای بری اون ور 2 - 3 سال باید بمونی تا کارای ویزات ردیف شه بعد شاید 5 سال یه بار اتونی بیای ایران....

پس دیدی با تو ام به توافق رسیدم که میگذری از اون چیزی که الان برات خیلی مهمه....:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اون چیز چیه که تو داری و حاضری ازش بگذری تا محبوب و مشهور شی؟

هر چیزی که نه به خودم نه به دیگران آسیب برسونه :a030: ...

نه دیگه به تو شاید آسیب بزنه ولی دیگران راحت میشن

مثلا محمد آدمین بیاد بگه از این به بعد هر تاپیکی چه سیاسی چه غیر سیاسی آزاد بزنی و میشی اصلا معاون اول یا یکی از مدیرای اصلی اما دیگه اسپم نکنی هیجا ....قبول میکنی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس شما هم میگذری :biggrin:

نه دیگه تعادل چیه اون باید سفر کنه یعنی شغلش اونجاست و شما عاشقشی اگر اون و میخوای خانواده رو نیباید بخوای پس عشق رو بر خانواده ارجخ دونستی و رفتی و رفتن همانا و نیومدن هم همانا مگه شهر هرته سالی یه بار بیای بری اون ور 2 - 3 سال باید بمونی تا کارای ویزات ردیف شه بعد شاید 5 سال یه بار اتونی بیای ایران....

پس دیدی با تو ام به توافق رسیدم که میگذری از اون چیزی که الان برات خیلی مهمه....:ws44:

با این شرایط که میگی نمیگذرم :ws44: حداقل الن میگم نمیگذرم :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...