shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ یک خانم 45 ساله که بدلیل حمله ی قلبی در بیمارستان بستری بود، در اتاق جراحی که کم مونده بود مرگ را تجربه کند ناگهان در حالت رویا خدا رو دید! از خدا پرسید آیا وقت من تمام است؟ خدا گفت: نه شما 43 سال و 2 ماه و 8 روز دیگه عمر می کنید. در زمان مرخص شدن از بیمارستان خانم تصمیم گرفت باز هم در بیمارستان بماند و عملهای زیر را انجام دهد: کشیدن پوست صورت، تخلیه ی چربیها (لیپو ساکشن)، عمل سینه ها و جمع و جور کردن شکم و ... از اونجایی كه او زمان بیشتری برای زندگی داشت، از این رو تصمیم گرفت كه بتواند بیشترین استفاده را از این موقعیت (زندگی) ببرد. بعد از آخرین عملش او از بیمارستان مرخص شد و این در حالی بود که به فکر رنگ کردن موهاش و سفید کردن دندوناش بود تا اونا رو هم هر چه زودتر انجام بده !!! لحظاتی پس از ترخیص از بیمارستان در هنگام گذشتن از خیابان در راه منزل متاسفانه بوسیله ی یک آمبولانس کشته شد! وقتی تو اون دنیا او با خدا روبرو شد از خدا پرسید: من فکر کردم شما فرمودید من 43 سال دیگه فرصت دارم چرا شما مرا از زیر آمبولانس بیرون نکشیدید؟ خدا جواب داد : من اصلا شمارو تشخیص ندادم!!! 18 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ یک خانم 45 ساله که بدلیل حمله ی قلبی در بیمارستان بستری بود، در اتاق جراحی که کم مونده بود مرگ را تجربه کند ناگهان در حالت رویا خدا رو دید!از خدا پرسید آیا وقت من تمام است؟ خدا گفت: نه شما 43 سال و 2 ماه و 8 روز دیگه عمر می کنید. در زمان مرخص شدن از بیمارستان خانم تصمیم گرفت باز هم در بیمارستان بماند و عملهای زیر را انجام دهد: کشیدن پوست صورت، تخلیه ی چربیها (لیپو ساکشن)، عمل سینه ها و جمع و جور کردن شکم و ... از اونجایی كه او زمان بیشتری برای زندگی داشت، از این رو تصمیم گرفت كه بتواند بیشترین استفاده را از این موقعیت (زندگی) ببرد. بعد از آخرین عملش او از بیمارستان مرخص شد و این در حالی بود که به فکر رنگ کردن موهاش و سفید کردن دندوناش بود تا اونا رو هم هر چه زودتر انجام بده !!! لحظاتی پس از ترخیص از بیمارستان در هنگام گذشتن از خیابان در راه منزل متاسفانه بوسیله ی یک آمبولانس کشته شد! وقتی تو اون دنیا او با خدا روبرو شد از خدا پرسید: من فکر کردم شما فرمودید من 43 سال دیگه فرصت دارم چرا شما مرا از زیر آمبولانس بیرون نکشیدید؟ خدا جواب داد : من اصلا شمارو تشخیص ندادم!!! چه خدای ..... بوده ها لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه خدای ..... بوده ها من عاشق خداهه شدم! :biggrin: ......خداش ایرانی بوده ! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ من عاشق خداهه شدم! :biggrin: ......خداش ایرانی بوده ! ابنو موافقم :biggrin: لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ من عاشق خداهه شدم! :biggrin: ......خداش ایرانی بوده ! اره ابنو موافقم :biggrin: نخند صدات میره تو کوچه.زن و چه به خندیدن؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خداش احیانا با دکتر ا.ن نسبت نداشت؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ در عوض خوشکل و باربی مرده ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده