pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سحر کیه؟؟ اناتومی عشق منم هست ...دنبالشم در به در دی وی دی هاشو داره سحر؟؟ دوستم که باهام اومده بود اینجا هم گه گداری میارمش به زور آره از دوستش می گیره می بینه اینقدر دوسش داره این سریال رو من حسودیم میشه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چقد سخته ترجیح می دم روش اولو انتخاب کنم درسته حافظم از دستم می ره ولی خانواده م که نه اونا همه خاطراتشونو بهم دوباره می گن من می تونم زندگی رو دوباره بسازم ایندفه با چیزای خوبترش 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ حافظه گذشته زیاد مهم نیست.... دوباره میشه به دستش آورد، با این تفاوت که تنها خوبی ها را اینبار ثبت میکنی. من روش اول را انتخاب میکنم تا دیگه اسیر تحجری عظیم و خاطرات گذشته اش نباشم. روش اول ، نشناختن خانوادم سخته که بعدش باهم آشنا میشیم! همچین خاطره خوبی هم که ندارم دلم بسوزه، مشکلات هم از یادم میره چقد سختهترجیح می دم روش اولو انتخاب کنم درسته حافظم از دستم می ره ولی خانواده م که نه اونا همه خاطراتشونو بهم دوباره می گن من می تونم زندگی رو دوباره بسازم ایندفه با چیزای خوبترش دوستان دقت کنید..دیشبم گفتم قرار نیست که دوباره بتونید باحافظه ی صفر کیلومتر مثه یه بچه ی تازه بدنیا اومده به زندگی برگردید و چیزای جدید توی حافظه تون ثبت کنید! بخش حافظه ی مغزتون کاملا از بین میره یعنی هیچ چیزی رو از این به بعد نمیتونید توش ثبت کنید ...یعنی یه چیزی داغونتر از آلزایمر! :texc5lhcbtrocnmvtp8 لطفا با در نظر گرفتن این پیشفرض به سوال جواب بدین خودم را به دست تیغ جراحان نخواهم سپرد و از سرطان خواهم مرد. نه میتونم 5 سال با تصور اینکه هر لحظه قراره بمیرم زندگی کنم نه میتونم اجازه بدم به خودم باعث مزاحمت خانواده بشم و هیچ چیز از گذشته ام یادم نیاد. اینکه خیلی تصمیم غیر معقولیه ، یعنی با اینکه پزشکا بهت بگن مرگت حتمیه بازم هیچ اقدامی برای جلوگیری ازش نمیکنی ؟ :JC_thinking: آخه با این وضع نه تنها چند روزی بیشتر عمر نمیکنی بلکه همین مدتم نمیتونی مثل آدمای عادی راحت زندگی کنی 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من روش دوم مناسب تره روش اول با این که عمر آدم رو بیشتر میکنه اما حالت زجر اوری رو به انسان تحمیل میکنه وقتی هیچ چیزش یادش نیاد از مرگ بد تره ! پس حالت دوم بهتره !!!!:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ معلومه!روش دوم :yes: خوب زندگي با زجر و عذاب بزرگي به نام فراموشي چه فايده اي داره:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من روش دوم بهتره کسی از فردای خودش خبر نداره 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خب تصمیم گرفته شد من روش دوم رو انتخاب می کنم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خانواده ام که هستن منم که هستم روش اول تا شقایق هست زندگی باید کرد 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خانواده ام که هستن منم که هستم پس روش اول!دوباره باهم آشنا میشیم شاید هیچ وقت نتونید خانواده رو بشناسید:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ شاید هیچ وقت نتونید خانواده رو بشناسید:girl_blush2:عیب نداره همون که جفتمون زنده باشیم کافیه 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ من عمل می کنم چون هر روز با آدمای جدیدی آشنا میشم:lol: 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ 2.روش دوم: این روش با استفاده از پروتوی گاما انجام میشه و بعد از عمل بهبود کامل پیدا میکنید ، حافظه تون هم آسیبی نمیبینه و کاملا سالم مثه قبل از عمل کار میکنه ... ولی یه مشکلی وجود داره اونم اینه که بعد از عمل به این روش فقط 5 سال دیگه عمر میکنید . من این روش رو انتخاب میکنم.چون میتونم باز هم حتی برای مدت کوتاهی با افرادی که تمام خاطراتم را با اونها دارم زندگی کنم و شاید در اون مدت کوتاه معنی واقعی زندگی رو فهمیدم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ هووم؟ در حالت اول با درمان نمیشه حافظه رو برگردوند؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ هووم؟در حالت اول با درمان نمیشه حافظه رو برگردوند؟ نه دیگه ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده