رفتن به مطلب

شما کدوم روش رو انتخاب میکنید ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

سحر کیه؟؟ اناتومی عشق منم هست ...دنبالشم در به در :ws44: دی وی دی هاشو داره سحر؟؟

دوستم که باهام اومده بود

اینجا هم گه گداری میارمش به زور

آره از دوستش می گیره می بینه اینقدر دوسش داره این سریال رو من حسودیم میشه:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چقد سخته

ترجیح می دم روش اولو انتخاب کنم درسته حافظم از دستم می ره ولی خانواده م که نه اونا همه خاطراتشونو بهم دوباره می گن من می تونم زندگی رو دوباره بسازم ایندفه با چیزای خوبترش

• Like 4
لینک به دیدگاه
حافظه گذشته زیاد مهم نیست....

دوباره میشه به دستش آورد، با این تفاوت که تنها خوبی ها را اینبار ثبت میکنی.

من روش اول را انتخاب میکنم تا دیگه اسیر تحجری عظیم و خاطرات گذشته اش نباشم.

روش اول ، نشناختن خانوادم سخته که بعدش باهم آشنا میشیم! همچین خاطره خوبی هم که ندارم دلم بسوزه، مشکلات هم از یادم میره

چقد سخته

ترجیح می دم روش اولو انتخاب کنم درسته حافظم از دستم می ره ولی خانواده م که نه اونا همه خاطراتشونو بهم دوباره می گن من می تونم زندگی رو دوباره بسازم ایندفه با چیزای خوبترش

دوستان دقت کنید..دیشبم گفتم قرار نیست که دوباره بتونید باحافظه ی صفر کیلومتر مثه یه بچه ی تازه بدنیا اومده به زندگی برگردید و چیزای جدید توی حافظه تون ثبت کنید! بخش حافظه ی مغزتون کاملا از بین میره یعنی هیچ چیزی رو از این به بعد نمیتونید توش ثبت کنید ...یعنی یه چیزی داغونتر از آلزایمر! :texc5lhcbtrocnmvtp8

لطفا با در نظر گرفتن این پیشفرض به سوال جواب بدین

خودم را به دست تیغ جراحان نخواهم سپرد و از سرطان خواهم مرد.

نه میتونم 5 سال با تصور اینکه هر لحظه قراره بمیرم زندگی کنم

نه میتونم اجازه بدم به خودم باعث مزاحمت خانواده بشم و هیچ چیز از گذشته ام یادم نیاد.

اینکه خیلی تصمیم غیر معقولیه ، یعنی با اینکه پزشکا بهت بگن مرگت حتمیه بازم هیچ اقدامی برای جلوگیری ازش نمیکنی ؟ :JC_thinking: آخه با این وضع نه تنها چند روزی بیشتر عمر نمیکنی بلکه همین مدتم نمیتونی مثل آدمای عادی راحت زندگی کنی

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من روش دوم مناسب تره

روش اول با این که عمر آدم رو بیشتر میکنه اما حالت زجر اوری رو به انسان تحمیل میکنه

وقتی هیچ چیزش یادش نیاد از مرگ بد تره !

پس حالت دوم بهتره !!!!:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
خانواده ام که هستن

منم که هستم

پس روش اول!دوباره باهم آشنا میشیم:a030:

شاید هیچ وقت نتونید خانواده رو بشناسید:girl_blush2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

2.روش دوم: این روش با استفاده از پروتوی گاما انجام میشه و بعد از عمل بهبود کامل پیدا میکنید ، حافظه تون هم آسیبی نمیبینه و کاملا سالم مثه قبل از عمل کار میکنه ... ولی یه مشکلی وجود داره اونم اینه که بعد از عمل به این روش فقط 5 سال دیگه عمر میکنید .

من این روش رو انتخاب میکنم.چون میتونم باز هم حتی برای مدت کوتاهی با افرادی که تمام خاطراتم را با اونها دارم زندگی کنم و شاید در اون مدت کوتاه معنی واقعی زندگی رو فهمیدم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...