Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۰ چه خوب که شما میدونین کدوم ماه به دنیا اومدین من دهه اشم نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۰ سلام... منم اردی بهشتی هستم.....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۰ و این اردیبهشت است که می ماند. . . 1 لینک به دیدگاه
ندا حمدی 17 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۰ منم بهشتی م مثل تمام اردی بهشتی ها................ :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۰ ندا حمدی گفته است: منم بهشتی م مثل تمام اردی بهشتی ها................:hapydancsmil: خوش اومدین خونه ی خودتونه! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اسفند، ۱۳۹۰ MiNiA گفته است: دی ما اردیبهشتیا مهمون نوازیم خوش اومدین! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اسفند، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: ما اردیبهشتیا مهمون نوازیمخوش اومدین! باباا مهمون نوااااااااز...... خدایی جدا از شوخی اردبیهشتیا خووبن....مخصوصا دختراشون که یکیش خواهر منه و یکیشم بهترین دوستم(پریـــــــــــــــــــــــــــــــی) 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اسفند، ۱۳۹۰ اردیبهشت= بهار فروردین! 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اسفند، ۱۳۹۰ من اذریم :hapydancsmil: اما فک کنم هیچکس دیگه ای تو انجمن اذر ماه بدنیا نیومده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اسفند، ۱۳۹۰ حانیه گفته است: من اذریم :hapydancsmil: اما فک کنم هیچکس دیگه ای تو انجمن اذر ماه بدنیا نیومده:icon_pf (34): اتفاقا بهتر... تو نواندیشان یه دونه ای! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اسفند، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: اتفاقا بهتر...تو نواندیشان یه دونه ای! مخسیییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ Fo.Roo.GH گفته است: من موندم این اردیبهشتیا چجور ادمین بالاخره! یکی میشه مثل ممد ادمین :179: یکی میشه مثل انوشه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vahidrk: ooraman گفته است: بابا من واسه خالی نبودن عریضه پیروی امام و کردم یه چیز گفتم چرا جدی گرفتی تو حالا :biggrin:ولی دور از شوخی اردیبهشتیا اکثرا ادمای اروم و ملایم و کنار بیا و ....کلا خوبن ali.fatemi۴ گفته است: اردیبهشت= بهار فروردین! چه فلسفی بود 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: :vahidrk: چه فلسفی بود :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: چه فلسفی بود اردی بهشتیا بودن که اصلا فلسفه رو درست کردن! میدونستین امانوئل کانت اردیبهشتی بوده!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۰ بدو بدو اردی بهشت آووردم... بدو بدو. . .:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: :vahidrk: چه فلسفی بود تو به خودت نگیر حالا مگر اینکه پای امتیازی ...کاربر طلایی چیزی وسط باشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۰ ooraman گفته است: تو به خودت نگیر حالا مگر اینکه پای امتیازی ...کاربر طلایی چیزی وسط باشه میگم آخه بهت نمیاد از این حرفا 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اسفند، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: میگم آخه بهت نمیاد از این حرفا :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده