- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 راستی تو که پاستیل واسه بچه آوردی لواشکم واسش بگیر دلش میخواد خب وای چه مهلبونی انوشه بانو :hapydancsmil:6 سالم بیشتر نیستا 1
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 مهمونی بسی خوش گذشت بازم می یام اینجا :hapydancsmil: شما هم بیاین مهمونی پیش ما حتما بیاین اینجا:hapydancsmil:... خوچحال میشیم وای چه مهلبونی انوشه بانو :hapydancsmil:6 سالم بیشتر نیستا اوووخی مسی عسیسم ... پس دو سال از من بزرگتری که(انجمن خردسالان جوانیم ما) 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil:باشه.....ما هم تو رو دوست داریم.............f :vahidrk: خب دیگه...حالا که شما متحد شدید....ماندن جایز نیست................به ما هم سر بزنید..............یک مرداد ماهی می آییم حالا من چجوری خودمو ترک عادت بدم به تو نپرم... اوهوم متحدیمراستی تو که پاستیل واسه بچه آوردی لواشکم واسش بگیر دلش میخواد خب لازم نیست زیاد ترک بدی، کم کم مهمونا دارن میرن، آزاد میشیم. مثل این بچه ها که تو مهمونی به زور یه گوشه می شینن و مهمونی تموم میشه انگار منفجر شدن مهمونی بسی خوش گذشت بازم می یام اینجا :hapydancsmil: شما هم بیاین مهمونی پیش ما می آییم 5
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 لازم نیست زیاد ترک بدی، کم کم مهمونا دارن میرن، آزاد میشیم. مثل این بچه ها که تو مهمونی به زور یه گوشه می شینن و مهمونی تموم میشه انگار منفجر شدن فکر کن ترک کنم
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 باز فحش دادی تو میدونم واست کار سختیه ولی کلا سعیتو بکن من دارم میرم هرچند کم بود ولی مرسی از چایی شب خوش
*mini* 37778 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 سارایی راس میگه....یه سر اوونطرفم بیاین...خوشحال میشیم......بچه هاتونم بیارین که بچه های ما حوصلشون سر نره محمد بابت چایی هم دستت درد نکنه فقط هنوز بلد نیستی چایی درست کنی خیلی غلیظ بود... انوشه یکم به این محمد یاد بده چجور چایی درست کنه اقلا خواستگاراشو فراری نده
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 میدونم واست کار سختیه ولی کلا سعیتو بکنمن دارم میرم هرچند کم بود ولی مرسی از چایی شب خوش شب ناخوش سارایی راس میگه....یه سر اوونطرفم بیاین...خوشحال میشیم......بچه هاتونم بیارین که بچه های ما حوصلشون سر نرهمحمد بابت چایی هم دستت درد نکنه فقط هنوز بلد نیستی چایی درست کنی خیلی غلیظ بود... انوشه یکم به این محمد یاد بده چجور چایی درست کنه اقلا خواستگاراشو فراری نده:vahidrk:
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 مملی یه چاییم واسه داشت بریز که داغونه اردیبهشته خســــته اردیبهشت در به در برج 2، سال جفت 6:w02:خیلی یه دونه باشیم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 مملی یه چاییم واسه داشت بریز که داغونه اردیبهشتهخســــته اردیبهشت در به در برج 2، سال جفت 6:w02:خیلی یه دونه باشیم بهههه. اینو ریختم فقط به افتخار خودت: 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 بهههه.اینو ریختم فقط به افتخار خودت: جون دلم خواست قند پهلوش و عشقه از همون روز اول که دیدمت مهرت افتاد به دلمچند سالته خوشگله 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 جون دلم خواست قند پهلوش و عشقهاز همون روز اول که دیدمت مهرت افتاد به دلمچند سالته خوشگله دوطرفه بوده 18 سالمه فقط 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 دوطرفه بوده 18 سالمه فقط به به بیا بریم تو اتاق خصوصی اختلاف کنیممن برم فعلا دعا کن برام فردا نترکوننم وگرنه بیوه میشی زند آخو...میشی خورده میشی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 به به بیا بریم تو اتاق خصوصی اختلاف کنیممن برم فعلا دعا کن برام فردا نترکوننم وگرنه بیوه میشی زند آخو...میشی خورده میشی تو حتماً فردا صبح ساعت 5 پادگانی 1
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 ماشاءالله برادرا و خواهرا تاپیک رو ترکوندن!!! من موندم با این همه تقاضا چرا تا الان تاپیک اردیبهشت زده نشده بوده!!! بیخیال الان که زده شده!!!:hapydancsmil: 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 ماشاءالله برادرا و خواهرا تاپیک رو ترکوندن!!!من موندم با این همه تقاضا چرا تا الان تاپیک اردیبهشت زده نشده بوده!!! بیخیال الان که زده شده!!!:hapydancsmil: دو سه تا اردیبهشتی بیشتر نبودنااااااااااا بقیه مهمون بودن 1
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 دو سه تا اردیبهشتی بیشتر نبودنااااااااااا بقیه مهمون بودن این خاصیت اردیبهشتیاس!!! خونگرمن و مهمون نواز و مهربون!!!!! 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 این خاصیت اردیبهشتیاس!!!خونگرمن و مهمون نواز و مهربون!!!!! بله محمد از دیشب که مهمونشون بودیم اومدیم خودشو ببینیم همش تو آشپزخونه بود 2
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بله محمد از دیشب که مهمونشون بودیم اومدیم خودشو ببینیم همش تو آشپزخونه بود دستش درد نکنه.... کلی بهش زحمت دادیم بنده خدا رو... ظرفا رو کی شست؟؟؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده