- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ راستی تو که پاستیل واسه بچه آوردی لواشکم واسش بگیر دلش میخواد خب وای چه مهلبونی انوشه بانو :hapydancsmil:6 سالم بیشتر نیستا 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ مهمونی بسی خوش گذشت بازم می یام اینجا :hapydancsmil: شما هم بیاین مهمونی پیش ما حتما بیاین اینجا:hapydancsmil:... خوچحال میشیم وای چه مهلبونی انوشه بانو :hapydancsmil:6 سالم بیشتر نیستا اوووخی مسی عسیسم ... پس دو سال از من بزرگتری که(انجمن خردسالان جوانیم ما) 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil:باشه.....ما هم تو رو دوست داریم.............f :vahidrk: خب دیگه...حالا که شما متحد شدید....ماندن جایز نیست................به ما هم سر بزنید..............یک مرداد ماهی می آییم حالا من چجوری خودمو ترک عادت بدم به تو نپرم... اوهوم متحدیمراستی تو که پاستیل واسه بچه آوردی لواشکم واسش بگیر دلش میخواد خب لازم نیست زیاد ترک بدی، کم کم مهمونا دارن میرن، آزاد میشیم. مثل این بچه ها که تو مهمونی به زور یه گوشه می شینن و مهمونی تموم میشه انگار منفجر شدن مهمونی بسی خوش گذشت بازم می یام اینجا :hapydancsmil: شما هم بیاین مهمونی پیش ما می آییم 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ لازم نیست زیاد ترک بدی، کم کم مهمونا دارن میرن، آزاد میشیم. مثل این بچه ها که تو مهمونی به زور یه گوشه می شینن و مهمونی تموم میشه انگار منفجر شدن فکر کن ترک کنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ فکر کن ترک کنم باز فحش دادی تو 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ باز فحش دادی تو میدونم واست کار سختیه ولی کلا سعیتو بکن من دارم میرم هرچند کم بود ولی مرسی از چایی شب خوش لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سارایی راس میگه....یه سر اوونطرفم بیاین...خوشحال میشیم......بچه هاتونم بیارین که بچه های ما حوصلشون سر نره محمد بابت چایی هم دستت درد نکنه فقط هنوز بلد نیستی چایی درست کنی خیلی غلیظ بود... انوشه یکم به این محمد یاد بده چجور چایی درست کنه اقلا خواستگاراشو فراری نده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ میدونم واست کار سختیه ولی کلا سعیتو بکنمن دارم میرم هرچند کم بود ولی مرسی از چایی شب خوش شب ناخوش سارایی راس میگه....یه سر اوونطرفم بیاین...خوشحال میشیم......بچه هاتونم بیارین که بچه های ما حوصلشون سر نرهمحمد بابت چایی هم دستت درد نکنه فقط هنوز بلد نیستی چایی درست کنی خیلی غلیظ بود... انوشه یکم به این محمد یاد بده چجور چایی درست کنه اقلا خواستگاراشو فراری نده:vahidrk: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ مملی یه چاییم واسه داشت بریز که داغونه اردیبهشته خســــته اردیبهشت در به در برج 2، سال جفت 6:w02:خیلی یه دونه باشیم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ مملی یه چاییم واسه داشت بریز که داغونه اردیبهشتهخســــته اردیبهشت در به در برج 2، سال جفت 6:w02:خیلی یه دونه باشیم بهههه. اینو ریختم فقط به افتخار خودت: 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بهههه.اینو ریختم فقط به افتخار خودت: جون دلم خواست قند پهلوش و عشقه از همون روز اول که دیدمت مهرت افتاد به دلمچند سالته خوشگله 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ جون دلم خواست قند پهلوش و عشقهاز همون روز اول که دیدمت مهرت افتاد به دلمچند سالته خوشگله دوطرفه بوده 18 سالمه فقط 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دوطرفه بوده 18 سالمه فقط به به بیا بریم تو اتاق خصوصی اختلاف کنیممن برم فعلا دعا کن برام فردا نترکوننم وگرنه بیوه میشی زند آخو...میشی خورده میشی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ به به بیا بریم تو اتاق خصوصی اختلاف کنیممن برم فعلا دعا کن برام فردا نترکوننم وگرنه بیوه میشی زند آخو...میشی خورده میشی تو حتماً فردا صبح ساعت 5 پادگانی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ماشاءالله برادرا و خواهرا تاپیک رو ترکوندن!!! من موندم با این همه تقاضا چرا تا الان تاپیک اردیبهشت زده نشده بوده!!! بیخیال الان که زده شده!!!:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ماشاءالله برادرا و خواهرا تاپیک رو ترکوندن!!!من موندم با این همه تقاضا چرا تا الان تاپیک اردیبهشت زده نشده بوده!!! بیخیال الان که زده شده!!!:hapydancsmil: دو سه تا اردیبهشتی بیشتر نبودنااااااااااا بقیه مهمون بودن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دو سه تا اردیبهشتی بیشتر نبودنااااااااااا بقیه مهمون بودن این خاصیت اردیبهشتیاس!!! خونگرمن و مهمون نواز و مهربون!!!!! 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ این خاصیت اردیبهشتیاس!!!خونگرمن و مهمون نواز و مهربون!!!!! بله محمد از دیشب که مهمونشون بودیم اومدیم خودشو ببینیم همش تو آشپزخونه بود 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بله محمد از دیشب که مهمونشون بودیم اومدیم خودشو ببینیم همش تو آشپزخونه بود دستش درد نکنه.... کلی بهش زحمت دادیم بنده خدا رو... ظرفا رو کی شست؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده