Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من که کلاً فکر نمیکنم کارای مهمتر از فکر کردن هستش تعداد رو کم کردی، چون اندازه لیوانا رو بزرگ کردی یادمون باشه یه کادو تولدی چیزی واست گلدون بیاریم که از اون گلدون به عنوان لیوان استفاده کنی که اینجوری بتونی بکنیش 5لیوان اینو که همه میدونن اااااا دستمو خوندی که یعنی باور کنم حتی همین گلدونم ممکنه تو به عنوان کادو بدی؟ یعنی ممکنه تو چنین کاری کنی؟!!!!!!!!!!!! چایی میدن؟ آره سپییییییییددد فقط چاییاشو بو کنی تموم میشه ببین همینجا ثابت شد دخترای اردیبهشتی حرفشون روو پسراشون بیشتر بُرِش دارهمرسیــــــــــــــــــــــــی انوشه خواهش عزیزم نتیجه گیری هوشمندانه ای بود مینی جان تموم شد بابا. 4تاشم لولو برد پشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ اینو که همه میدونن اااااا دستمو خوندی که یعنی باور کنم حتی همین گلدونم ممکنه تو به عنوان کادو بدی؟ یعنی ممکنه تو چنین کاری کنی؟!!!!!!!!!!!! آره سپییییییییددد فقط چاییاشو بو کنی تموم میشه خواهش عزیزم نتیجه گیری هوشمندانه ای بود مینی جان پشه من که خودم کادو رو نمیگیریم. فعل جمع استفاده کردم، من تو اون جمع فقط نقش تشویق کننده رو دارم مورچه خوارم بخواد بو کنه، 4تا چایی رو با بو نمیتونه تموم کنه یه غنچه شو که این دفعه برم چایی لیوانی بیارم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آقا اشازه آقا اشازه:mrsbeasley: ما بگیم آقا ما بگیم؟:mrsbeasley: . . آقا هیشی دی ماه نمیشه آقا:hapydancsmil: دروخ گو 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من که خودم کادو رو نمیگیریم. فعل جمع استفاده کردم، من تو اون جمع فقط نقش تشویق کننده رو دارم مورچه خوارم بخواد بو کنه، 4تا چایی رو با بو نمیتونه تموم کنه یه غنچه شو که این دفعه برم چایی لیوانی بیارم بخاطر اینکه جوابت باحال بود فعلا از گناهات میگذرم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دروخ گو شوما الان کدوم طرفی هستی؟ منظورم ماه تولده بخاطر اینکه جوابت باحال بود فعلا از گناهات میگذرم گناها؟ چه لطف بزرگی میکنی بزنم از وسط ثلثش کنما 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چه خبره اینجاااااااااااا؟ پاستیلم می دن؟ 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ گناها؟ چه لطف بزرگی میکنی yessssssssssssssss:w02: میدونم.. واسه همین میتونی الآن حسابی از زندگیت لذت ببری که از گناهات گذشتم 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من هم اردیبهشتی ام.... در ضمن پشه و غنجه اینقدر بهم نپرید... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چه خبره اینجاااااااااااا؟ پاستیلم می دن؟ خبری نیست. نه بابا از این چیزا نیست دیگه yessssssssssssssss:w02:میدونم.. واسه همین میتونی الآن حسابی از زندگیت لذت ببری که از گناهات گذشتم تو هم که ماشالا خوب نقل قولا رو گلچین میکنیا نشستی درس میخونی واسه چی وقتتو تلف میکنی استعدادت کشف شد. باید بری صدا و سیما 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ شوما الان کدوم طرفی هستی؟ منظورم ماه تولده گناها؟ چه لطف بزرگی میکنی بزنم از وسط ثلثش کنما مرداد :hanghead: این همه واست در مورد سلطان ماهها صحبت کردم...باز واسه ما شاخ شدی لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ این همه واست در مورد سلطان ماهها صحبت کردم...باز واسه ما شاخ شدی مریم به ما چپ نگاه نکناااااااااا کاری نکن که دیگه نزاریم بیای مهمونی پیشمون 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مریم به ما چپ نگاه نکناااااااااا کاری نکن که دیگه نزاریم بیای مهمونی پیشمون فعلا که داریم تاپیک ملت رو داغون میکنیم...............اصلا اول مرداد ...بعد دی....آخر اردیبهشتیا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من هم اردیبهشتی ام.... در ضمن پشه و غنجه اینقدر بهم نپرید... به به. یه پسر اردیبهشتیه دیگه. بسی خوش اومدی به تاپیک تو لقباتو نگفتی که سوژه نداشته باشیم ازت؟ لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چه خبره اینجاااااااااااا؟ پاستیلم می دن؟ آره عزیزم اگه پاستیل میخوای بگووو... محمد زوود واست فراهم میکنه... من هم اردیبهشتی ام.... در ضمن پشه و غنجه اینقدر بهم نپرید... خوش اومدی اردیبهشتی عزیز باوشه نمیپریم.. تو هم که ماشالا خوب نقل قولا رو گلچین میکنیا نشستی درس میخونی واسه چی وقتتو تلف میکنی استعدادت کشف شد. باید بری صدا و سیما پس چی! نقل قول واسه اینه که گلچین بشه کلا من استعدادام زیاده کلا... نچ نمیرم صدا و سیما:viannen_38:.. استعداد بعدیمو بکشف لطفا نشستی درس میخونی واسه چی وقتتو تلف میکنی این جمله چی میگه دقیقا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مرداد این همه واست در مورد سلطان ماهها صحبت کردم...باز واسه ما شاخ شدی مرداد مریم به ما چپ نگاه نکناااااااااا کاری نکن که دیگه نزاریم بیای مهمونی پیشمون درود بر تو فعلا که داریم تاپیک ملت رو داغون میکنیم...............اصلا اول مرداد ...بعد دی....آخر اردیبهشتیا اینو برم تو جکای با هم نخندین به اعضای نواندیشان بخندین تعریف کنم 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا که داریم تاپیک ملت رو داغون میکنیم...............اصلا اول مرداد ...بعد دی....آخر اردیبهشتیا عمرا اگه تصویری از امکناتو بهت نشون بدم:icon_razz: منو باش میخواستم در چند بعد مختلف نشونت بدم قشنگ روشن شی!!!! کلهم پشیمونم کردی 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا که داریم تاپیک ملت رو داغون میکنیم...............اصلا اول مرداد ...بعد دی....آخر اردیبهشتیا عده اردیبهشتی ها کمه ما نباشیم اینجا سوت و کوره. اول دی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آره عزیزم اگه پاستیل میخوای بگووو... محمد زوود واست فراهم میکنه... خوش اومدی اردیبهشتی عزیز باوشه نمیپریم.. پس چی! نقل قول واسه اینه که گلچین بشه کلا من استعدادام زیاده کلا... نچ نمیرم صدا و سیما:viannen_38:.. استعداد بعدیمو بکشف لطفا این جمله چی میگه دقیقا؟ یا باید بری صدا و سیما یا سیرک. جای دیگه بری موفق نمیشی ترجمه اون جمله: واسه چی نشستی وقتت رو تلف میکنی با درس خوندن 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آره عزیزم اگه پاستیل میخوای بگووو... محمد زوود واست فراهم میکنه... چه مهربونی انوشه جونم :hapydancsmil: اگه پاستیل نخره دیگه سایت نمی یاماااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده