حامد رهنما 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ علت: دفاع درمقابلاحساس گناه مربوط به ارتباط جنسی، مجازات و تنبیه را به خود برمیگرداند. درمان: روان درمانی بینشمدار ، گروهدرمانی مرسی ببت مطلب خوبت دو تا سوال 1 این اختلال مختص به اقایونه؟ 2منظورتون از روان درمانی بینش مدار و گروه درمانی چیه میشه یکم توضیح بدید؟ و یه سوال دیگه این احساس گناه از رابطه ی جنسی از کجا منشا میگیره؟ بازم ممنون بابت پستای خوب وآموزندتون 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ به سلامتی همه اردیبهشتیا که من که خیلی دوسشون دارم.http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/icon_gol.gif 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ گفتیم بیایم بعد مدتها یه سلامی به اردیبهشتیای عزیز بکنیم آدم اصلاً کیف میکنه این بچه های اردیبهشتی رو می بینه 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ بر قلبها حکمرانی میکنند... "متولدیـــــــــــــــن اردیبهشـــــــــت" 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشتیا مغرورند اما خاکی ... تلفیقش نشدنیه اما برای اردیبهشتیا ممکنه.. 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشتیا خیلیم بد نیستن اما آبانیا خلی خوبن:th_running1: 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ فقط یه اردیبهشتیه که همچین امضایی میتونه داشته باشه برو بکس اردیبهشتی تا آخر اردیبهشت امضاهاتون رنگ اردیبهشتی کنید بفهمن یه دونه ایم 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ فقط یه اردیبهشتیهکه وقتی یه نفر رو تیک میزنه روبقیه خط میزنه 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ به به سلام به همه اردی بهشتیهای عزیز ،بامعرفت،یه رو ... فرشتگانی که صاف از بهشت افتادن رو زمین .... 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشتیا مغرورند اما خاکی ... تلفیقش نشدنیه اما برای اردیبهشتیا ممکنه.. به چه نکته جالبی اشاره کردی ...دقیقا درمورد من که همینطوره 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا بهتر از اردیبهشتیا هم میشه تو این دنیا پیدا کرد؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یه اردیبهشتی هیچوقت با احساسات بقیه بازی نمیکنه ، اما بیشتر اوقات احساسات خودش، بازیچه دست بقیه میشه ... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ وقتي داري بهش دروغ ميگي، آروم بهت لبخنــد ميزنه و حرف و عوض ميكنه و تو فكر ميكني كه بـــاور كرده ! وقتي جايي هستي و تلفنش رو جواب نميدي و فكر ميكني كه اون فكر ميكنه خـــوابي ! وقتي كلي اذيتش ميكني و اون بــــاز هم مي بخشتت ! آره درسته كه متولد ارديبهـــشت وقتي عاشق شد واقعا عاشق ميشه و چشمش رو خيلي چيـــزها ميبنده و تحمل ميكنه ! اما يادت باشه اگه روزي صبـــرش تموم بشه و بره، ديگه هيچ وقت نميتوني برش گردوني ! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ ایول کلاً یه اردیبهشتیه اصیلی اصالت اردیبهشتی بدجوری تو خونته 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ ولی خداییی هااا هیچ ماهی دی نمیشه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا بهتر از اردیبهشتیا هم میشه تو این دنیا پیدا کرد؟؟؟؟ آرههههههههههههههههههههههههههههههه Just Capricorn 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ ولی خداییی هاااهیچ ماهی دی نمیشه تو چی میگی این وسط دیگه ما الان اسپم نمی کنیم، تو هم اسپم نکن 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ متولدین اردیبهشت، نماد:ثور ویژگیها و خصوصیات کلی متولدین اردیبهشت ماه: صبور، با پشتکار و قابل اعتماد مهربان، دلسوز و با محبت با استقامت، مصمم و قاطع آرام، خونسرد و اطمینان بخش جنبه منفی شخصیت متولدین اردیبهشت ماه: حسود و انحصار طلب غضب آلود، انعطافناپذیر و یک دنده:icon_pf (34): لذت جو، خودخواه و آزمند حقایق جالب و شگفتانگیز دیگری راجع به ماه تولد شما:(اردیبهشت))) حیوانی که در ارتباط با برج تولد شماست، یکگاو نر خشن چهره است. رنگ انتخابی و خوش یمن متولدین اردیبهشت ماهصورتی است.:hapydancsmil:(الان فمیدم چرا اینقد به این رنگ علاقه دارم اصن حقایق بر من آشکار گشت و بسی مشعوف گردیدم و ذوق مرگ شدم اصن) سنگ خوش یمن برای متولدین اردیبهشت ماهزمرداست. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده