رفتن به مطلب

نقش دوستان مجازی

Fakur

ارسال های توصیه شده

سئوال بطور کامل واضح هست.

نقش دوستان مجازی در زندگی شما چیست؟

لطفا بدون اینکه نامی از کاربری ببرید , صرفا در مورد موضوع نظر بدهید.

اگر نقش منفی هم داشتند لطفا بصورت سکرت اشاره کنید و بگید چه ضرری به شما زده شده.

در مورد نقش های مثبت هم تا دلتون میخواد داد سخن بدهید.

نظر یادتون نره

• Like 22
لینک به دیدگاه

نقش دوستان در دنیای مجازی واقعا بی نظیره. مخصوصا برای من که کارم چوری است که نیازمند شناخت روجیه و طرز نگرش افراد هستم تا بتونم به جامعه ام خدمت کنم. هر یک از کاربران معدل خاصی از الگو های رفتاری رو دارند که در نوع خودش تکه. مثلا یکیش هست که هم تو تاپیکهایی که میزنه و هم تو نظراتی که میده شکل ویژه ای از برخورد و منش انسانی رو به نمایش میذاره. با شناخت اون فرد دیگه براحتی میشه افراد نظیر اون رو شناخت و مرز های رفتاری رو با اونا تدوین نمود. این مسئله یکی از زیباترین تجربه های هر کاربری است که هیچ جای دیگری نمیشه نظیرش را یافت.

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه کاربری بود که همیشه منو به وجد می آورد. حیف که رفت. اما از پستهاش برمیومد که آدمیه که هم متفاوت فکر میکنه هم منطقی.

اسیر جوسازی ها هم نمیشد و جزو معدود کسایی بود که نظر مخالف جو موجود میداد. در صورتیکه واقعا نظراتش برای من یکی که سازنده بود.

اسپمر خوبی هم بود. دیگه نمیاد انجمن.

شاید برعکس همه من روندی بالعکس گذار دوست مجازی به دوست واقعی رو طی کردم.

من دوستان واقعی ام - صاحبان انجمن - باعث شدند عضو انجمن بشم، و کم کم رابطه ی دوستیمون مجازی شد. بعد یه سری دوستای مجازی ام تبدیل به دوستان واقعی شدند.

الان با چند تا از کاربرهای خوب اینجا رابطه ی نزدیکی دارم و واقعا دوستشون هم دارم. رفاقتشون رو ثابت کردن. من هم سعی کردم دوست خوبی باشم.

چقدر موفق بودم. نمیدونم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 17
لینک به دیدگاه

نقششون زیاده هم تو دنیای واقعیم هم تو دنیای مجازی.

هم تاثیر منفی روم داشتن هم تاثیر مثبت.

بعضی ها هم بودن که از دوستی واقعی باهاشون خیلی لذت بردم و کمکم کردن بعضی ها هم به نظرم فقط باید مجازی می موندن و اشتباه کردم.

• Like 14
لینک به دیدگاه
یه کاربری بود که همیشه منو به وجد می آورد. حیف که رفت. اما از پستهاش برمیومد که آدمیه که هم متفاوت فکر میکنه هم منطقی.

اسیر جوسازی ها هم نمیشد و جزو معدود کسایی بود که نظر مخالف جو موجود میداد. در صورتیکه واقعا نظراتش برای من یکی که سازنده بود.

اسپمر خوبی هم بود. دیگه نمیاد انجمن.

شاید برعکس همه من روندی بالعکس گذار دوست مجازی به دوست واقعی رو طی کردم.

من دوستان واقعی ام - صاحبان انجمن - باعث شدند عضو انجمن بشم، و کم کم رابطه ی دوستیمون مجازی شد. بعد یه سری دوستای مجازی ام تبدیل به دوستان واقعی شدند.

الان با چند تا از کاربرهای خوب اینجا رابطه ی نزدیکی دارم و واقعا دوستشون هم دارم. رفاقتشون رو ثابت کردن. من هم سعی کردم دوست خوبی باشم.

چقدر موفق بودم. نمیدونم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3

این موضوع برای من هم اتفاق افتاده. یکی دو تا دوست خوب دارم که همینجا با هم اشنا شدیم. فرصت دیدارشونو الان ندارم ولی از همدیگه بی خبر هم نیستیم.

بقیه دوستان رو هم که ندیدم دقیقا مثل دوستان واقعی بنظرم میان. خلاصش اینکه اینجا برامون یه جورایی خونه بابا بزرگ شده که اگه بهش سر نزنیم انگار یه هدیه ارزشمندو گم کرده ایم.

نو اندیشان = خونه بابا بزرگ

• Like 9
لینک به دیدگاه

دلگیری که تا الان نبود منتها استفاده زیاد بود حالا چون خوبیه اسم هم می برم

تو قسمت مکانیک:

از پست های مهندس spow/ دکتر یوسف/مهندس sf / مهندس فلوید(مریم خانم) مهندس رضا نسیمی (متخصص سازه- البته ایشون مهندس عمران هستن منتها در تالار مکانیک هم پست هایی دادن)و... خیلی استفاده کردم

مسابقات استاتیک مهندس اسی هم عالی بودن

بخش مهندسی برق: مهندس spow/مهندس کنترل/مهندس آریوبرزن/ مهندس سمندون

تو تالار آزاد هم: spow/ نورتون /جواد مسی /هیملر/ amirgb/ p mehdi q و...

تو بخش خانواده: آفا خانم

• Like 11
لینک به دیدگاه
مجازی اخرش برای من یکی مجازی موند

دنیای مجازی مجالی برای نفس تازه کردن بود و بس

به به . سارای مهربون و عزیز دل فکور. خوش اومدی با وفا. قدمتون روی چشم. آره فرصتی برای تازه کردن نفس.

• Like 5
لینک به دیدگاه

بنظر من یه دوست مجازی وقتی دوست میشه (یه دوست درست و حسابی) که از این فضای مجازی به دنیای واقعی منتقل بشه!

دوستی مجازی خیلی محدود و موقتیه و خیلی نمیشه روش حساب کرد.

البت این نظر منه

ممنون

• Like 13
لینک به دیدگاه
خیلی ها نقش خوب داشتن بعضی ها بد

حتی خیلی ها بدون این که خودشون بدونن تاثیر داشتن

مهم رد اثر این تاثیر تو گذشت زمانه....

خوب اگه نوع تاثیرات رو شرح ندیم که معلوم نمیشه و نمیتونیم ازش استفاده کنیم. اگه ممکنه یه جورائی یه شرح مختصری بدید تا گفتگومون مفهومی تر بشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بنظر من یه دوست مجازی وقتی دوست میشه (یه دوست درست و حسابی) که از این فضای مجازی به دنیای واقعی منتقل بشه!

دوستی مجازی خیلی محدود و موقتیه و خیلی نمیشه روش حساب کرد.

البت این نظر منه

ممنون

من یکی دو تا از دوستان رو بهم معرفی کردم ولی دوستیشون اونجوری که اینجا دوام داشت تو دنیای واقعی جواب نداد. علتش هم این بود که از گذشته هم و از خاطرات و عادات همدیگه بی اطلاع بودن و غریبی میکردن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من واسه همشون احترام قائلم و زیاد دوس ندارم وارد مسائل خصوصیشون بشم! چون معتقدم ,این محیط ویژ گی ای داره که خواه نا خواه آدمو به خیلی مسائل مشکوک می کنه و به شخصه نمی تونم اعتماد کاملی به کسی یا موضوعی داشته باشم

• Like 9
لینک به دیدگاه

دوستان مجازی بیشترین نقشی که داشتن مثبت بوده

گاهی اوقات با نظراتی که میدن مخالفم که یا بی تفاوت از کنارش رد میشم یا دلیلش رو ازشون میپرسم.

سوالات درسی هم بیشتر وقتا اینجا برطرف میشه و این خیلی خوبه

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوست مجازی ندارم

حالا یه چند نفری که توی پروفایل هم میریم و احیانا در تاپیک های هم شرکت میکنیم و تنکسی رد ووبدل میشه را اگه بشه دوست مجازی نامید چه اینا و چه بقیه عناصر ی که در دنیای مجازی هست همه برای من از وقتی

شروع میشن که دکمه سیستم رو روشن میکنم و وقتی تموم میشن که دکمه را خاموش میکنم . فکر کنم همه چیز روشنه .. رک باشیم خیلی بهتره :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 3
لینک به دیدگاه

من همیشه گفتم دوستی مجازی رو بیشتر از واقعی دوست دارم

اما به دوست مجازی هم نباید وابسته شد

چون این دوستی به برق و pcو یه سری کابل و خطوط تلفن وابسته است که مثله ارتباط قلبی دائمی نستند و ممکنه خراب بشند

نقش مخرب هم داره البته برا کسایی که وابسته به همون سیم و اینا میشن:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظرم اگه آدم خوبی تو این دنیای مجازی گیر بیاد،رفاقت باهاش اگه واقعی باشه خیلی بهتره.

اینجا خیلیا ترسو و محافظه کارن،من ترجیح میدم همه این بحث های گفتگوی آزاد به صورت حضوری برگزار میشد تا مجازی.

هم خجالت ها میریخت،هم زبانمان هم همراه مغزمان پویا میشد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظرم اگه آدم خوبی تو این دنیای مجازی گیر بیاد،رفاقت باهاش اگه واقعی باشه خیلی بهتره.

اینجا خیلیا ترسو و محافظه کارن،من ترجیح میدم همه این بحث های گفتگوی آزاد به صورت حضوری برگزار میشد تا مجازی.

هم خجالت ها میریخت،هم زبانمان هم همراه مغزمان پویا میشد.

:ws47:بحث کردن با شما تو همین شرایط هم کار حضرت فیله. چون خیلی محکم بحث میکنید. حالا رو در رو باشه که من بخدا پناه میبرم. :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws47:بحث کردن با شما تو همین شرایط هم کار حضرت فیله. چون خیلی محکم بحث میکنید. حالا رو در رو باشه که من بخدا پناه میبرم. :a030:

به نظرم توی بحث کردن باید کاملا جدی بود.

خیلی دوست دارم مثل بعضی از دوستان بعضی وقت ها طنزی هم به کار ببرم،اما نمیشه. :sigh:

اما به نظرم اکثر بچه ها تو دنیای واقعیشون خیلی آروم تر از این فضای مجازی باشن.

چون ما ایرانی ها،زیاد سخنوری را خوب یاد نمیگیریم.

چون بحث های مهممون همیشه به صورت زیرزمینی و مجازی بوده تا در ملا عام.

ملا عام فقط واسه کسایی است که مداحی یک جریان فکری خاص مذهبی و سیاســی را میکنند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...