رفتن به مطلب

دلیل عدم تشخیص مزاحمت ها

Fakur

ارسال های توصیه شده

الان ساعت سه بعد از ظهر هست و من میخوام یکم بخوابم. یه وانتی هم اومده با بلند گو یه ربع ساعت هست که داد میزنه و سیب زمینی میفروشه. کسی هم بهش اعتراض نمیکنه که الان چه وقت داد زدنه. حتما دلشونم به حالش میسوزه و میگن بذار کاسبی اش رو بکنه.

هزار و یک نوع مزاحمت برای خود و دیگران ایجاد میکنیم ولی متوجهش نیستیم.

این واحد بغل دستی ما جوری در خونه شو میبنده که کم مونده پاشنه در از جاش کنده بشه. مثل بمب صدا میکنه.

اینهمه اشغال تو جوب میریزن و اینهمه پارک غلط خود رو و اینهمه امروز برو فردا بیا های ادارات و قطع اینترنت و بهم ریختن اوضاع بانکی و حساب و کتاب و . . .

برای کم کردن مزاحمت های عمدی و غیر عمدی چه راههایی وجود داره؟

• Like 16
لینک به دیدگاه
اونایی که مربوط به شهرداری میشه با 137 تماس بگیر

خودش نباید بفهمه؟ همش باید با زور خودمونو اداره کنیم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

دقیقا موقع ناهار باهت تماس بگیرن ! موقع خواب بهت تلفن بزنن !

در مجتمع را محکم بزنن بهم و برن !

بچه از آسانسور برای تفریح استفاده کنن !

توی راه پله بلند بلند خداحافظی کنن !

وانتی هم که خودت گفتی !

ساعت 3 نصفه شب آشغالا را جمع کنن ! نگهبان هم تا میتونه این سطلا را بکشه رو زمین !

زیر پنجره خونه بلند بلند داد و بیداد کنن !

زیر پنجره بچه ها زووووووووو بازی کنن !

نصف شب عروس ببرن بوق بزنن و برقصن و ........

فرهنگ نداریم !

مشکل همینه !

شهرداری هم صاحاب نداره که یکم نظم بده !

• Like 7
لینک به دیدگاه

منم خودم شاید این مزاحمت ها رو ایجاد کنم ناخواسته

نمی دونم باید چیکار کرد یه بار داشتم با ماشین میرفتم که یه موتوری داشت خلاف میومد نزدیک بود بهش بزنم واسش بوق زدم تازه آقا شاکی شده و میگه مگه کوری:w58::icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو که راهشو پیدا کردی.

چرا نمیری همونجا بمونی؟

رفتم .بعدش گفتن تا 5 روز بعد عید قربان دانشگاه تعطیله . دوباره برگشتم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
رفتم .بعدش گفتن تا 5 روز بعد عید قربان دانشگاه تعطیله . دوباره برگشتم.

ایشالا بری همونجا بمونی. راحت بخوابی. راحت بلند شی. راحت به کارت برسی و راحت از زندگیت لذت ببری. شاید یه روزی من هم اومدم. شاید یه روزی همینجا هم همه چیز خوب شد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایشالا بری همونجا بمونی. راحت بخوابی. راحت بلند شی. راحت به کارت برسی و راحت از زندگیت لذت ببری. شاید یه روزی من هم اومدم. شاید یه روزی همینجا هم همه چیز خوب شد.

مرسی داداش. انسانها همیشه یه خارش های روحی دارن که نمیذاره راحت باشن. اینجا خاک وطنه و اونجا سرزمین موعود. هر کدومم از انسان بگیرن بازم انسان راحت نیست.

البته منم آرزو اینه که هموظنانم هر جا که هستند خوب و خوش و راحت باشن. آمین

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی داداش. انسانها همیشه یه خارش های روحی دارن که نمیذاره راحت باشن. اینجا خاک وطنه و اونجا سرزمین موعود. هر کدومم از انسان بگیرن بازم انسان راحت نیست.

اینکه میگم برو به خاطر این بود که هیچ راه حلی به ذهنم نرسید. یه نفر میگه هر وقت دیدی نمیشه هجرت کن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا موقع ناهار باهت تماس بگیرن ! موقع خواب بهت تلفن بزنن !

:icon_pf (34):

بچه از آسانسور برای تفریح استفاده کنن !

توی راه پله بلند بلند خداحافظی کنن !

وانتی هم که خودت گفتی !

ساعت 3 نصفه شب آشغالا را جمع کنن ! نگهبان هم تا میتونه این سطلا را بکشه رو زمین !

زیر پنجره خونه بلند بلند داد و بیداد کنن !

زیر پنجره بچه ها زووووووووو بازی کنن !

نصف شب عروس ببرن بوق بزنن و برقصن و ........

فرهنگ نداریم !

مشکل همینه !

شهرداری هم صاحاب نداره که یکم نظم بده !

اخ گفتی...

کسایی که تو مجتمع زندگی میکنن بیان تو کوچه از مهموناشون خداحافظی کنن:icon_pf (34):

من فک کنم مردم ما زبون خوش کمتر حالیشون میشه زبون خوشم حرف بزنی ناخوش جوابتو میدن

صدبار میگی جلوی در ماشین پارک نکنن انگار نه انگار:ydm47612zsesgift969

• Like 3
لینک به دیدگاه

ینی به نظرن اینجوری میشه راحت از زندگی لذت برد؟:JC_thinking:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ینی به نظرن اینجوری میشه راحت از زندگی لذت برد؟:JC_thinking:

تا راحت رو چی تعریف کنید. و راحتی برای هر کسی یه معنی میده. من فکر میکنم اینطوری راحت تره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب گاهی باید با این چیزها ساخت

شاید گاهی زشت و یا گاهی زیبا به نظر بیاد ولی فکور جان شما که به گفته خودت اکثر اوقات سال ترکیه هستی حالا این چند ماه و دندوئن رو جیگر بزار رفیق:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب گاهی باید با این چیزها ساخت

شاید گاهی زشت و یا گاهی زیبا به نظر بیاد ولی فکور جان شما که به گفته خودت اکثر اوقات سال ترکیه هستی حالا این چند ماه و دندوئن رو جیگر بزار رفیق:texc5lhcbtrocnmvtp8

چشم :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:w58:
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...