pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ منم فکر میکردم بخاطر اینکه طرف فقیر بوده و میخواستن خرج کفن و دفنش رو بدن اینکارو میکردن که باز با عقل جور در نمیاد... :JC_thinking: کلا تو فرهنگ ما خیلی کارا هست که دلیل مشخصی برای انجامش وجود نداره. 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ منم چند بار دیدم ولی خودم این کار رو نکردم. دلیل اینکار رو هم به گفته بعضی ها تصدقی هست برای رفع بلا از خودشون و نیز کمکی برای مرده که اگه کسی رو نداشته باشه خرج کفن و دفنش کنند. ولی هرچه فکر کردم دلیل دومی رو نتونستم قبول کنم چون با اون پول خرد ها نمیشه کاری کرد. spow عزیز ما هم چنین رسوم خوبی رو که ذکر کردی داریم که به نظر من هم خیلی بهتر و آبرومندانه هستند. به اصطلاح خودشون کفاره میدن. حالا این کفاره چیه و چرا اونجا اینکارو میکنن منم نمیدونم. از ترس اینکارا ادم میترسه که گوشه خیابونم که شده کپّه مرگشو بذاره و بمیره. من تا حالا اينجا نديده و نشنيده بودم ، جالب بود ،و فلسفش رو هم مي تونم به رفع بلا و صدقه و اينجو چيزا نسبت بدم من تا حالا همچین موردی رو ندیدیم!ولی تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اگه آدم بی خانمان باشه احتمالا هزینه کفن و دفنش میشه دیگه ! :JC_thinking: من یه بار پرسیدم می گفتن برای اینه که اگه خدابیامرز کسی رو نداره جنازه اش رو زمین نمونه مثلا یه پولی جمع شه هزینه دفن و کفنش بشه قدیما بیشتر می صرفید الان با این پولا نمیشه ولی قبلتر میشد در حدی که یه کفن بگیرن و به غسال پولی بدن تا مرده رو بشوره منم حکمتشو نمیدونم گویا اسمش کفاره دادن هست...خب هرکس تصادف کرده کس و کار داره دیگه بالاخره پیدا میشن همه ی مخارج رو پرداخت میکنن من هنوز حکمت خیلی چیزا رو نمیدونم ممنون از همه دوستان که توی این تاپیک شرکت کردند(شکلک گل) اما سوالی دیگه با همه تفاسیر که دوستان گفتند که میتونه بخاطر «صدقه دادن» یا «دفع بلا از خود» و یا « کمک خرج برای کفن و دفن جسد» باشه، اما ایا از نظر شما این کار امری پسندیده هست!؟( با توجه به عدم علم به بی بضاعتی متوفی و اینکه ما از دیدگاه خودمان برای کس دیگه صدقه و دفع بلا برای خودمون بدیم !؟) ایا (عذر تقصیر) دوست دارید با خوودتون این معامله صورت بگیره !؟( جای پول انداز و زمین افتاده عوض بشه و کسانی بواسطه شما برای ثواب دنیا و آخرتشون و دفع بلا شما رو وسیله قرار بدن و حتی با احترام پولهاشونو واستون بذارند!>!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!) 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ دوستان گفتند، ملکی هم میگفت میت نباید رو زمین بمونه هر 5تا انگشت و ببری خون میاد! ولی این مال قدیم بود؛ الان باید دولت از هزینه های عمومیش هزینه دفن و کفن افراد بی سرپرست رو بده، فکر هم میکنم میده ولی بعد از فاسد شدنه جنازه! 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ طرف ما كه از اين كارا نميكنن.. جلو خودم چندين بار ديدم آدم مرده ولي كسي چنين كاري نكرده.. لینک به دیدگاه
rojnay 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من دیدم توی روسیه و در کل شوروی اینجور رسمها بوده و احتمالا از اونها به ایران سرایت کرده و شاید بالعکس ولی اونها الان آدمند و ما ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده