pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ نه ابجي پري اتفاقا خوب منظورشو گرفتم..دقيقا مشكل همين شكل گيري شخصيت مرد هست.. اميدوارم توي زندگيتون به اين موردي كه اين دكتر اشاره داشتند اصلا برخورد نكنيد وگرنه زندگيتون ميشه جهنم براتون.. ببنيد "خواهر و مادر" داماد تا قبل از ازدواج شكل گيري شخصيتي كه بايد به خرد اين آقا بدن "دادن" و ديگه كسي كه شخصيتش توي 26-30 سال شكل گرفته قابل تغيير نيست (به جز استثناتي..) بعد از ازدواج اين "زن" هست كه بايد شكل دهي مرد رو براي زندگي مشترك آغاز كنه.. البته من به جاي اين حرفاي مسخره و خاله زنكي به اين باور دارم بايد هر كس تو زندگي با حقوق "خودش و طرف مقابل" آشنا باشه يا بشه... اينكه دو زن خارج از زندگي تو زندگي پسرشون دخالت كنن و به قول اين اقاهه بالانس بدن زندگي رو !!!فقط از حالت بالانس خارج ميكنن بخصوص وقتي كه زن با حقوق خودش آشنا نباشه و يا نتونه حقشو بگيره كه ماشاله تو دادگاه پر از اين موارد هست.. به نظرم حرفش بي پايه اس..تو زندگي مردي كه مادر و خواهرش توي زندگي اش وارد بشن و بقولي ميخواسته باشن بالانس بدن از اونجايي كه اين آقا پسرشونه و در اكثر موارد حق رو به پسر خودشون ميدن به جز نابساماني زندگي چيزي براش ندارن.. حالا اگر به اين حرفه من ميگم در مقابل زن شوهر و خواهرش بايد مادر زن و خواهر زن هم وجود داشته باشه!اينطوري بالانستر ميشه زندگي.. بگذريم. از نظر من حرفاش مضحكه.. خب البته که حرفت درسته منم باهات موافقم اینکه شخصیت تا ۱۸ سالگی شکل می گیره و بعدش به هیچ عنوان نمیشه عوضش کرد! خیلی خودمون رو بکشیم بتونیم یه جاهایی رو تعدیل کنیم ولی تغییر عمرا! برای همینه که می گیم اختلال های شخصیتی درمان ندارند منم حرف این مقاله برام قابل قبول نیست اما می گم که فکر کنم حرفش هم در شکل گیری شخصیت مرد قبل از ۱۸ سالگی و ازدواجشه یعنی تو خوانواده ای بوده باشه که هم خواهر داشته هم مادر نبود هرکدوم از اونها باعث میشه یه شناخت از زن برای مرد کم بمونه! (اینجاش رو قبول دارم) ولی برای بالانس کردن بعدش که خب.... 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ پروفسور « باهر»، جامعه شناس و بنیان گذار رفتارشناسی در ایران است. او متخصص برگزاری سمینارها و نشست های عجیب و غریب در حوزه های مختلف و به ویژه روابط زناشویی است. آخرین نمونه از این دست همایش های پروفسور باهر همایش طلاق درمانی است که در حال برگزاری است. بهانه گفت وگوی ما با پروفسور باهر اما رویت یک تیتر در فهرست مقاله های او بود: «هر مرد باید ۴ زن داشته باشد!» این تیتر به لحاظ روزنامه نگاری جذابیت بالایی داشت. این موضوع بهانه ای شد برای گفت وگویی کوتاه اما جالب با پروفسور باهر. در بین عنوان مقالات شما چند تیتر دیده می شود که خیلی جالب به نظر می رسند. می خواهیم رویکرد و نظر شما را راجع به این موضوعات بدانیم. برای مثال عنوان هر مرد باید ۴ زن داشته باشد این یعنی چه؟ شما واقعا معتقدید، هر مرد باید ۴ زن داشته باشد؟! نه، آن فقط عنوان مقاله است. منظور این است که هرمرد باید تکفل ۴ زن را برعهده بگیرد. در واقع از نظر من هر مرد را ۴ زن می سازد . ● این ۴ زن چه افرادی هستند؟ مادر، خواهر، دختر و همسر. یک مرد را باید ۴ زن چکش کاری کنند تا بشود یک آقا. این ۴ زن باید در زندگی یک مرد وجود و حضور داشته باشند تا یک مرد نرمال و عادی باشد. ● یعنی چه، یعنی اگر مردی خواهر یا دختر ندارد، آقا نیست؟ نه، قطعا کم دارد. وجود نداشتن هر کدام از این ۴ زن می تواند در زندگی روحی و عاطفی و از طرفی در زندگی اجتماعی فرد اخلال ایجاد می شود. ● مصداق و نمونه این کمبودها در کدام رفتارها دیده می شود؟ اصولا یک مرد باید از ۴ طرف و با ۴ روان شناسی مختلف حمایت شود و اگر هرکدام از این ها کم باشد، مشکلی پیش می آید. شما ببینید چرا عروس و مادر شوهر باهم مشکل دارند؟ به این دلیل که می خواهند، مرد را بالانس کنند و این مشکل طبیعی است. مثلا مردی که مادر ندارد، همسرش هرچه توانسته زور گفته و این مرد هم قبول کرده ولی اگر هرکدام از این ها حضور داشته باشند آن ها با هم مشکل دارند و مرد رفتاری متعادل پیدا می کند... بسیار جالب . قطعا نقش زنان در تکمیل روحیه مردان، نقش بزرگی ه . اما درباره مورد سوم ک مطرح شده؛ شخصا ب عنوان ی غیر متخصص بی سواد، مخالفم. کار اشتباهی ک هست اینکه؛ انسان بسیار بسیار پیچیده تر از اونی ک . بشه الگویی براش تعریف کرد . منظورم اینکه گفتن کلمه قطعا از طرف این متخصص (جسارت نباشه ) بیشتر توصیحاتشو می بره زیر سوال ...... ب هر حال . من هم موافقم ک دربسیاری مواردی مردان بزرگ تاریخ رو زنان بزرگ کردند . کاش روزی برسه ک، این مقایسه اشتباه و البته فتنه برانگیز بین زن و مرد از بین بره . ما همگی یک سیستم هستیم ک با هم کامل خواهیم بود . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده