سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ پروفسور « باهر»، جامعه شناس و بنیان گذار رفتارشناسی در ایران است. او متخصص برگزاری سمینارها و نشست های عجیب و غریب در حوزه های مختلف و به ویژه روابط زناشویی است. آخرین نمونه از این دست همایش های پروفسور باهر همایش طلاق درمانی است که در حال برگزاری است. بهانه گفت وگوی ما با پروفسور باهر اما رویت یک تیتر در فهرست مقاله های او بود: «هر مرد باید ۴ زن داشته باشد!» این تیتر به لحاظ روزنامه نگاری جذابیت بالایی داشت. این موضوع بهانه ای شد برای گفت وگویی کوتاه اما جالب با پروفسور باهر. در بین عنوان مقالات شما چند تیتر دیده می شود که خیلی جالب به نظر می رسند. می خواهیم رویکرد و نظر شما را راجع به این موضوعات بدانیم. برای مثال عنوان هر مرد باید ۴ زن داشته باشد این یعنی چه؟ شما واقعا معتقدید، هر مرد باید ۴ زن داشته باشد؟! نه، آن فقط عنوان مقاله است. منظور این است که هرمرد باید تکفل ۴ زن را برعهده بگیرد. در واقع از نظر من هر مرد را ۴ زن می سازد . ● این ۴ زن چه افرادی هستند؟ مادر، خواهر، دختر و همسر. یک مرد را باید ۴ زن چکش کاری کنند تا بشود یک آقا. این ۴ زن باید در زندگی یک مرد وجود و حضور داشته باشند تا یک مرد نرمال و عادی باشد. ● یعنی چه، یعنی اگر مردی خواهر یا دختر ندارد، آقا نیست؟ نه، قطعا کم دارد. وجود نداشتن هر کدام از این ۴ زن می تواند در زندگی روحی و عاطفی و از طرفی در زندگی اجتماعی فرد اخلال ایجاد می شود. ● مصداق و نمونه این کمبودها در کدام رفتارها دیده می شود؟ اصولا یک مرد باید از ۴ طرف و با ۴ روان شناسی مختلف حمایت شود و اگر هرکدام از این ها کم باشد، مشکلی پیش می آید. شما ببینید چرا عروس و مادر شوهر باهم مشکل دارند؟ به این دلیل که می خواهند، مرد را بالانس کنند و این مشکل طبیعی است. مثلا مردی که مادر ندارد، همسرش هرچه توانسته زور گفته و این مرد هم قبول کرده ولی اگر هرکدام از این ها حضور داشته باشند آن ها با هم مشکل دارند و مرد رفتاری متعادل پیدا می کند... 26 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ واقعا همینطوره به شرطی که اقایون اجازه بدن این چکش کاری از طرف این 4 دسته انجام بشه یعنی گیرنده های یادگیریشونو باز کنن البته در مورد خانما هم صدق میکنه من که فک میکنم یه زن هم تو زندگیش این 4 تا مرد و میخواد 11 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود، فکر کردم موضوع همون بحث تبعیض اسلام در حق زنان هست. 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اینا کجا هستن ؟ یه دفعه نظراتشونو بروز میدن ؟ خودش احتمالا نه خواهر داشته نه مادر نه زن نه دختر :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ایوللللللللل خوشمان اومد :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ پروفسور « باهر»، جامعه شناس و بنیان گذار رفتارشناسی در ایران است. او متخصص برگزاری سمینارها و نشست های عجیب و غریب در حوزه های مختلف و به ویژه روابط زناشویی است. آخرین نمونه از این دست همایش های پروفسور باهر همایش طلاق درمانی است که در حال برگزاری است. بهانه گفت وگوی ما با پروفسور باهر اما رویت یک تیتر در فهرست مقاله های او بود: «هر مرد باید ۴ زن داشته باشد!» این تیتر به لحاظ روزنامه نگاری جذابیت بالایی داشت. این موضوع بهانه ای شد برای گفت وگویی کوتاه اما جالب با پروفسور باهر. در بین عنوان مقالات شما چند تیتر دیده می شود که خیلی جالب به نظر می رسند. می خواهیم رویکرد و نظر شما را راجع به این موضوعات بدانیم. برای مثال عنوان هر مرد باید ۴ زن داشته باشد این یعنی چه؟ شما واقعا معتقدید، هر مرد باید ۴ زن داشته باشد؟! نه، آن فقط عنوان مقاله است. منظور این است که هرمرد باید تکفل ۴ زن را برعهده بگیرد. در واقع از نظر من هر مرد را ۴ زن می سازد . ● این ۴ زن چه افرادی هستند؟ مادر، خواهر، دختر و همسر. یک مرد را باید ۴ زن چکش کاری کنند تا بشود یک آقا. این ۴ زن باید در زندگی یک مرد وجود و حضور داشته باشند تا یک مرد نرمال و عادی باشد. ● یعنی چه، یعنی اگر مردی خواهر یا دختر ندارد، آقا نیست؟ نه، قطعا کم دارد. وجود نداشتن هر کدام از این ۴ زن می تواند در زندگی روحی و عاطفی و از طرفی در زندگی اجتماعی فرد اخلال ایجاد می شود. ● مصداق و نمونه این کمبودها در کدام رفتارها دیده می شود؟ اصولا یک مرد باید از ۴ طرف و با ۴ روان شناسی مختلف حمایت شود و اگر هرکدام از این ها کم باشد، مشکلی پیش می آید. شما ببینید چرا عروس و مادر شوهر باهم مشکل دارند؟ به این دلیل که می خواهند، مرد را بالانس کنند و این مشکل طبیعی است. مثلا مردی که مادر ندارد، همسرش هرچه توانسته زور گفته و این مرد هم قبول کرده ولی اگر هرکدام از این ها حضور داشته باشند آن ها با هم مشکل دارند و مرد رفتاری متعادل پیدا می کند... ما غلط بکنیم!!! یکیشم زیادیه!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ ما غلط بکنیم!!!یکیشم زیادیه!!!!!!!!!!!!! فکر کنم متن رو نخوندینا 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ فکر کنم متن رو نخوندینا عرض کردم! عملا یکیشم زیاده!!! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ منم قبول دارم توی این مورد اجازه دارند 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم فقط داشتن همسر حلّاله تمام مشکلات عاطفیه، دیگه کمبود عاطفی براش پیش نمی آد لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم فقط داشتن همسر حلّاله تمام مشکلات عاطفیه، دیگه کمبود عاطفی براش پیش نمی آد شما هم اگه میخوای یه تحقیق ارائه بده 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ پروفسور « باهر»، جامعه شناس و بنیان گذار رفتارشناسی در ایران است. او متخصص برگزاری سمینارها و نشست های عجیب و غریب در حوزه های مختلف و به ویژه روابط زناشویی است. آخرین نمونه از این دست همایش های پروفسور باهر همایش طلاق درمانی است که در حال برگزاری است. بهانه گفت وگوی ما با پروفسور باهر اما رویت یک تیتر در فهرست مقاله های او بود: «هر مرد باید ۴ زن داشته باشد!» این تیتر به لحاظ روزنامه نگاری جذابیت بالایی داشت. این موضوع بهانه ای شد برای گفت وگویی کوتاه اما جالب با پروفسور باهر. در بین عنوان مقالات شما چند تیتر دیده می شود که خیلی جالب به نظر می رسند. می خواهیم رویکرد و نظر شما را راجع به این موضوعات بدانیم. برای مثال عنوان هر مرد باید ۴ زن داشته باشد این یعنی چه؟ شما واقعا معتقدید، هر مرد باید ۴ زن داشته باشد؟! نه، آن فقط عنوان مقاله است. منظور این است که هرمرد باید تکفل ۴ زن را برعهده بگیرد. در واقع از نظر من هر مرد را ۴ زن می سازد . ● این ۴ زن چه افرادی هستند؟ مادر، خواهر، دختر و همسر. یک مرد را باید ۴ زن چکش کاری کنند تا بشود یک آقا. این ۴ زن باید در زندگی یک مرد وجود و حضور داشته باشند تا یک مرد نرمال و عادی باشد. ● یعنی چه، یعنی اگر مردی خواهر یا دختر ندارد، آقا نیست؟ نه، قطعا کم دارد. وجود نداشتن هر کدام از این ۴ زن می تواند در زندگی روحی و عاطفی و از طرفی در زندگی اجتماعی فرد اخلال ایجاد می شود. ● مصداق و نمونه این کمبودها در کدام رفتارها دیده می شود؟ اصولا یک مرد باید از ۴ طرف و با ۴ روان شناسی مختلف حمایت شود و اگر هرکدام از این ها کم باشد، مشکلی پیش می آید. شما ببینید چرا عروس و مادر شوهر باهم مشکل دارند؟ به این دلیل که می خواهند، مرد را بالانس کنند و این مشکل طبیعی است. مثلا مردی که مادر ندارد، همسرش هرچه توانسته زور گفته و این مرد هم قبول کرده ولی اگر هرکدام از این ها حضور داشته باشند آن ها با هم مشکل دارند و مرد رفتاری متعادل پیدا می کند... معذرت ميخوام ولي اساسا "شئر محض" گفته!!! الان مشكل طلاق ما همين 2 زن اضافي هستند!!! مسخره.. 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ شما هم اگه میخوای یه تحقیق ارائه بده تحقیق نیست تجربه ست لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ معذرت ميخوام ولي اساسا "شئر محض" گفته!!!الان مشكل طلاق ما همين 2 زن اضافي هستند!!! مسخره.. نه آرخا جان منظور این نیست که وجود این 4 تا زن باعث خوشبختی میشه بلکه منظور شکلگیری شخصیت مرد هست که ابعادش رو تکمیل می کنه اینکه الان همه مشکلات طلاق ما به خاطر دوتا زن اضافی هستند به دلیل تعارضاتی هست که بین اونا وجود داره این تعارضات هم منشا های مختلفی دارن نه صرفا فقط حضور اونها 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم هر انسان به تنهایی میتونه کامل باشه اصلا احتیاج به یار کمکی نیست 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ ووووو, فک کردم منظورش از 4 تا زن چیز دیگه ایه :persiana__hahaha: اما راست میگه ها؛ لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ نه آرخا جان منظور این نیست که وجود این 4 تا زن باعث خوشبختی میشهبلکه منظور شکلگیری شخصیت مرد هست که ابعادش رو تکمیل می کنه اینکه الان همه مشکلات طلاق ما به خاطر دوتا زن اضافی هستند به دلیل تعارضاتی هست که بین اونا وجود داره این تعارضات هم منشا های مختلفی دارن نه صرفا فقط حضور اونها نه ابجي پري اتفاقا خوب منظورشو گرفتم.. دقيقا مشكل همين شكل گيري شخصيت مرد هست.. اميدوارم توي زندگيتون به اين موردي كه اين دكتر اشاره داشتند اصلا برخورد نكنيد وگرنه زندگيتون ميشه جهنم براتون.. ببنيد "خواهر و مادر" داماد تا قبل از ازدواج شكل گيري شخصيتي كه بايد به خرد اين آقا بدن "دادن" و ديگه كسي كه شخصيتش توي 26-30 سال شكل گرفته قابل تغيير نيست (به جز استثناتي..) بعد از ازدواج اين "زن" هست كه بايد شكل دهي مرد رو براي زندگي مشترك آغاز كنه.. البته من به جاي اين حرفاي مسخره و خاله زنكي به اين باور دارم بايد هر كس تو زندگي با حقوق "خودش و طرف مقابل" آشنا باشه يا بشه... اينكه دو زن خارج از زندگي تو زندگي پسرشون دخالت كنن و به قول اين اقاهه بالانس بدن زندگي رو !!!فقط از حالت بالانس خارج ميكنن بخصوص وقتي كه زن با حقوق خودش آشنا نباشه و يا نتونه حقشو بگيره كه ماشاله تو دادگاه پر از اين موارد هست.. به نظرم حرفش بي پايه اس..تو زندگي مردي كه مادر و خواهرش توي زندگي اش وارد بشن و بقولي ميخواسته باشن بالانس بدن از اونجايي كه اين آقا پسرشونه و در اكثر موارد حق رو به پسر خودشون ميدن به جز نابساماني زندگي چيزي براش ندارن.. حالا اگر به اين حرفه من ميگم در مقابل زن شوهر و خواهرش بايد مادر زن و خواهر زن هم وجود داشته باشه!اينطوري بالانستر ميشه زندگي.. بگذريم. از نظر من حرفاش مضحكه.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده