Ssara 14641 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : تخممرغ: 4عدد شكر: نصف پيمانه سرپر وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري هل پودرشده: يك قاشق چايخوري پودر زعفران: نصف قاشق چايخوري شير: نصف پيمانه روغن مايع: نصف پيمانه آرد گندم: 2پيمانه بيكينگپودر: 1/5قاشق چايخوري شيرخشك: 2قاشق سوپخوري گلاب: 2قاشق سوپخوري موادلازم براي تزئين: عسل: 4قاشق سوپخوري پودر پسته: 4قاشق سوپخوري 1
Ssara 14641 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2011 طرزتهیه آرد، بيكينگپودر و شيرخشك را در كاسهاي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخممرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسهاي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود 8دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرامآرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي 180درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه در قالبهاي مافين و 45دقيقه در قالب 23×23 بپزيد. سپس روي كيكها عسل گرم و پودر پسته بريزيد. 1
Ssara 14641 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2011 فوت آشپزي 45 دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک میشود. 1
ارسال های توصیه شده