viviyan 12437 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 من سعی میکنم همچین فکری نکنم. (دیگه بازترش نمیکنم) رفتار حکومتیان اینطور نشون میده که همچین تصوری دارن از ملت. 7
amirgb 8546 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 مهندس جان سود 59 برابریش رو هم در این سالها بعد از ناپدید شدن پولها رو بهش اضافه کن. 3000 میلیارد ضربدر 59. تحقیق و تفحص مجلس گفت که طی سالهای اختلاس، حدودا اون 3000 میلیارد 59 برابر شده. تازه منبع خبری مجلس خوشگلمونه. واقعی چیه ... من نمیدونم! خوب با اين حساب كتاب : 3000*59=177000 177000+3000=180000 ميليارد تومان كه معادل است با 138.46 ميليارد دلار يعني درآمد چند سال نفت ايران؟ 4
arian ariaey 1755 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 جهنم دور نیس...! ... جهنم جاییست که تنها وسیله گرم کردن پاهای یخ زدۀ یک دختر بچه ، اگزوز ماشین است چرا همیشه با دیدن صحنه های دلخراشی مثل این حس نوع دوستیمون گل می کنه؟؟؟ فقط کافیه یه سر بریم سر چهارراه های شهری که توش زندگی می کنیم! آیا اونجا هم با دیدن همچین صحنه هایی اینطور منقلب می شیم؟ (اول به خودم می گم تا یادم ببمونه) 5
afshin18 11176 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 بیشتر از هر چیزی بابام اعصابم رو خورد می کنه که اقایان رو خداوند زمین می دونه 4
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 قبلا هم گفتم بازم تکرار میکنم وقتی این چیزا رو میبینم حالم از همه چی بهم میخوره . متاسفانه جز افسوس خوردن کاری از دستم برنمیاد. 4
shaden. 18583 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 چرا همیشه با دیدن صحنه های دلخراشی مثل این حس نوع دوستیمون گل می کنه؟؟؟ فقط کافیه یه سر بریم سر چهارراه های شهری که توش زندگی می کنیم! آیا اونجا هم با دیدن همچین صحنه هایی اینطور منقلب می شیم؟ (اول به خودم می گم تا یادم ببمونه) از اون کساییم که سر چهار راه ها تا بتونم ازین بچه ها خرید میکنم تنها کاری که ازم برمیاد همینه 3
Ssara 14644 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 جهنم دور نیست...! جهنم جاییست که تنها وسیله گرم کردن پاهای یخ زدۀ یک دختر بچه ، اگزوز ماشین است..! 3
zebel 619 250 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 به قول شاعر : اینجا همه گرگن میخان باشی مثل بره... !!! دیگه چشم و گوش همه باز شده و میدونن مشکل کجاست ولی بازم با هم سر جنگ دارن سر مارو به این نزاع های خیابانی و مشکلات و یارا... گرم می کنند و میلیاردی نوش جان می نمایند گرچه کاری از دست ما بر نمیاد. افسوس 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 امروز باز سحر رو دیدم. تا حالا با این بچه ها حرف زدی ؟:JC_thinking:
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 12 بهمن، 2011 تا حالا با این بچه ها حرف زدی ؟:JC_thinking: آره، اسماشونو پس از کجا میدونم. یکیشون بچه شوشه یکیشون بچه راه آهن. 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 آره، اسماشونو پس از کجا میدونم.یکیشون بچه شوشه یکیشون بچه راه آهن. حالا دعوا نکن ! بیشتر از پرسیدن اسم ! اینکه خانواده هاشون در چه وضعیتی هستن ! شغل پدرشون ! یا این جور اطلاعت از زندگیشون !
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 12 بهمن، 2011 حالا دعوا نکن ! بیشتر از پرسیدن اسم ! اینکه خانواده هاشون در چه وضعیتی هستن ! شغل پدرشون ! یا این جور اطلاعت از زندگیشون ! حالا هی اسکی کن رو اعصابم من فقط ازشون پرسیدم کلاس چندمن، پولشونو به کی می دن... میگفتن پولشونو میدن مادرشون ولی دروغ می گفتن 2
Ssara 14644 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 حالا هی اسکی کن رو اعصابممن فقط ازشون پرسیدم کلاس چندمن، پولشونو به کی می دن... میگفتن پولشونو میدن مادرشون ولی دروغ می گفتن من اصلا قصد اسکی کردن ندارم! به کی میدن پس؟ 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 حالا هی اسکی کن رو اعصابممن فقط ازشون پرسیدم کلاس چندمن، پولشونو به کی می دن... میگفتن پولشونو میدن مادرشون ولی دروغ می گفتن باشه حالا ! منم میخواستم بدونم ! کنجکاو شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 12 بهمن، 2011 من اصلا قصد اسکی کردن ندارم! به کی میدن پس؟ میدن به یه بارو که یه بار دیدم زیاد دوروبرشون میپلکه. یه بار دیدمش بارو رو. 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری