رفتن به مطلب

آقایان جواب لرزش سحر و حنانه زیر باران های سرد تهران را چه می دهید؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

[TABLE]

[TR]

[TD=colspan: 2]امروز مثل همیشه از سرکار بر میگشتم و سر میرداماد روبروی یکی از گرانترین پاساژهای تجاری کشور، دوباره سحر و حنانه را دیدم. باران می آمد و سحر و حنانه دستمال کاغذیهایشان را داخل کیفشان گذاشته بودند و همدیگر را بغل کرده بودند تا گرمتر شوند. به هر حال باید تا ساعت 9 شب میدان ونک باشند و دستمال کاغذی و فال بفروشند و سپس با اتوبوسهای بی آرتی به میدان راه آهن و سپس شوش رهسپار شوند.

کمی پائین تر روزنامه فروشی است که روزنامه هایش را زیر یک پلاستیک بزرگ جمع کرده تا خیس نشوند. تیترهای روزنامه ها متفاوت است!

روزنامه ی ایران و کیهان از فتح قله های سعادت و موفقیت توسط نظام نوشته اند.

اما روزنامه های اصلاح طلب تیتر بزرگی زده اند: اختلاس میلیاردی دیگر،

و این یعنی

هزار میلیارد تومان دیگر از جیب منو سحر و حنانه و مطبوعاتچی و بقیه پر!

خبرگزاری مهر نوشته:[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]رئیس کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی مجلس از تخلف یکهزار میلیارد تومانی در 150 شرکت زیرمجموعه سازمان بازنشستگی و شستا خبر داد و گفت: اگر هیئت رئیسه مجلس از ادامه کار جلوگیری نمی‌کرد می‌توانستیم بیش از سه هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکتها را اثبات کنیم.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]سلیمان جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دلایل تاخیر ارائه گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی گفت: چالشهای پیش رو در این پرونده آنقدر زیاد است که بنده با وجود اینکه دو دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بوده ام در این هشت سال هیچ موردی مانند تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی اینچنین سیاسی نشده بود.

فشار سیاسی بر تیم تحقیق و تفحص

وی افزود: از روز اولی که طرح تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی آغاز شد بلافاصله با فشارهای سیاسی از سوی بسیاری از چهره ها و حتی هیئت رئیسه مجلس مواجه شدیم

چرا که نمایندگان حاضر در تیم تحقیق و تفحص به سراغ شرکتهایی رفتند که 60 سال هیچگونه نظارتی بر عملکرد آنها نبوده است. همین شرکتها تهمت‌ها و افتراهای بسیاری به گروه تحقیق و تفحص وارد کردند ولی ما به دور از تمام این حاشیه ها به کارمان ادامه دادیم.

سه شنبه زمان ارائه نتیجه نهایی تحقیق و تفحص از "سازمان تامین اجتماعی"

رئیس اسبق کمیسیون اجتماعی مجلس از ارائه گزارش نهایی تیم تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی کشور در روز سه شنبه در صحن علنی مجلس خبر داد و افزود: در این گزارش آمده است که پس از بررسی وضعیت 150 شرکت زیرمجموعه سازمان بازنشستگی و "شستا" بیش از یکهزار میلیارد تومان تخلف انجام شده است.

مبلغ تخلف در "شستا" بیش از سه هزار میلیارد تومان است.

جعفرزاده تصریح کرد: در حالی که داشتیم به سرنخهای بیشتری در این پرونده بزرگ تخلف پی می‌بردیم هیئت رئیسه مجلس از ادامه تحقیق و تفحص جلوگیری کرد. به اعتقاد اعضای تیم تحقیقی اگر فعالیت ما تا 60 روز دیگر ادامه داشت می توانستیم بیش از سه هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکتها را اثبات کنیم.

هیئت رئیسه مانع ادامه تحقیق و تفحص شد

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از شرکتهای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این فسادمالی در یک دوره زمانی خاص انجام شده است گفت: متاسفانه هیئت رئیسه مجلس به هیچ عنوان با تیم تحقیق همکاری نداشت و موانعی را سد راه ما می کرد. حتی زمانیکه از یک شرکت خواستیم تا اسناد بلاتکلیفی 70 میلیارد تومان از سرمایه خود را ارائه کند هیئت رئیسه مجلس دستور داد تا کار همانجا متوقف شده و دیگر ادامه ندهیم؟

اموال 30 میلیون بازنشسته کشور تبدیل به شرکتهای فامیلی شده است

نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس گفت: این پرونده هنوز به مراجع قضایی ارجاع نشده است و نهایتا ما تمامی اسناد و مدارک خود را در صحن علنی مجلس قرائت می کنیم. ولی آنچه باعث تاسف است اینکه اموال 30 میلیون بازنشسته تامین اجتماعی را تبدیل به شرکتهای خانوادگی کرده اند و تمامی قراردادهای کوچک و بزرگ به فرزندان مدیران و بستگان و آقازاده ها واگذار شده است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه شرکتهای زیرمجموعه شستا و سازمان بازنشستگی حیات خلوت احزاب و گروهها و طیفها در دولتهای قبلی و فعلی بوده است گفت: تحقیق ما در مورد سه سال اخیر بوده است ولی به این نکته پی بردیم که پای دولتهای قبلی هم گیر است. ما در این پرونده ها اشخاصی را داریم که در 10 شرکت عضو هیئت مدیره هستند.

جعفرزاده افزود: رشوه را نشنیدم ولی برخی از نمایندگان در برخی از این شرکتها ورود پیدا کرده اند و در تخلف مالی آنها شریکند به طوریکه تخلفات برخی از نمایندگان در این فسادمالی محرز و مستند است.

پاداشهای 450 میلیون تومانی تا یکهزار سکه‌ای از کیسه بیت المال

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از شرکتهای شستا و سازمان بازنشستگی گفت: در ادامه تحقیقات به مدیری برخوردیم که کارخانه ای را بیش از 300 میلیارد تومان اضافه بر قیمتش خریداری کرده و به عنوان تشویق از پاداشتهای 450 میلیون تومانی تا یکهزار سکه به برخی افراد و کارکنان سکه هدیه داده است.

سوالهای معمولی:

یعنی کار کی می تونه باشه؟ این یک!

چرا هیئت تحقیق و تفحص با هیات رئیسه هماهنگ نیست؟ این دو!

سوال مهمتر:

آقایان جواب لرزشهای سحر و حنانه زیر باران های سرد تهران را چه می دهید؟

همین.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 43
لینک به دیدگاه

هی این اسی میگه اون دنیایی در کار نیست. هی میگه همش همینه. میگه خدایی نیست. ولی من میگم یه جایی باید اینا جواب بدن یا نه؟

پس امیدوارم اون دنیایی و خدای عادلی هم در کار باشه تا جواب لرزش های سحر و حنانه رو بدن.

• Like 18
لینک به دیدگاه
هی این اسی میگه اون دنیایی در کار نیست. هی میگه همش همینه. میگه خدایی نیست. ولی من میگم یه جایی باید اینا جواب بدن یا نه؟

پس امیدوارم اون دنیایی و خدای عادلی هم در کار باشه تا جواب لرزش های سحر و حنانه رو بدن.

هرکس یه جوره دیگه.

یکی اعتقاد داره، یکی نداره ...

انسان با تفکر و تخیلاتش زنده اس.

اما

به بازگشت بدی ها به آدمی در همین دنیا هم میتوان اعتقاد داشت ...

• Like 13
لینک به دیدگاه
هرکس یه جوره دیگه.

اما

امیدوارم و از ته قلب آرزو میکنم هر کس به بدی های خودش بازگشت داشته باشه. حالا تحت هر تعبیری. در این دنیا یا آخرت. فقط اینکه بالاخره یه جایی به یه شکلی نتیجه اعمالشون رو ببینن.

• Like 9
لینک به دیدگاه
هرکس یه جوره دیگه.

اما

البته هر نوع بدی نه:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اره دیگه دل آدما پس به چی‌ سرگرم بشه؟ چه جوری ازش بگذرن؟ نفرین کنن که خدا تقاصشون رو پس میگیره!!اینهام ه‌ر ه‌ر به ریشمون بخندن:icon_pf (34):
  • Like 7
لینک به دیدگاه

ولی من معتقدم که هست!

همیشه یه خدایی هست!

همون خدایی که قذافی ای رو که مخالفانش رو موش کثیف می خوند مثل یه موش تو لوله فاصلاب کشتنش و همون خدایی که همه دیکتاتوری های جهان رو در حالی که خیال می کند با خروارها خروار قدرت و ثروت ابدی می شن با ‍پوزخندی به دیار فانی و زیر خروار ها خاک می فرسته!

اما این وسط همیشه هستند امثال سحر و حنانه ای که قربانی این بازی کثیف می شن

• Like 10
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز، ما اینجا نمیخوایم در مورد وجود خدا یا عدم وجود خدا بحث کنیم.

هرکسی اعتقاداتش برای خودش محترمه و حق بیان هم براش محفوظه به شرطی که به دیگران تسری نده.

در هر صورت، ولش کنید که کجا قرار جوابش رو بگیرند یا نگیرند. یا توی یه تاپیک دیگه ای که انواع و اقسامش موجود هست.

بحث سر اینه که اختلاس های خوشگل که این هم یه نمونه اش هست، چقدر میتونسته روی زندگی مستقیم مردم تاثیر مختلف داشته باشه.

و حضور فقر در جامعه.

حالا هی ما اسمی از خدا و نبود خدا نیووردیم تو تاپیک که این مشکلات پیش نیاد مثل اینکه افاقه نکرد.

وزنده باد سارتر که گفت : خداوند روز اول زمین را آفرید، روز دوم آسمان را، روز سوم خاک را و ... روز ششم انسان را آفرید

و روز هفتم انسان خدا را آفرید.

ممنون. :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من ربطی به اعتقاد داشتن به خدا نداره، بیشتر به استبدادزدگیه ما برمیگرده، به اینکه ما بلد نیستیم از حقوقمون دفاع کنیم، در واقع حقوقمون رو نمیدونیم وگرنه بخوایم حساب کنیم آمریکاییها از ما خیلی مذهبی ترن ولی چرا اونجا همچین بلاهایی سرشون نمیاد (نسبت رو در نظر بگیرید).

اصلا بی خیال؛ همه ش برمیگرده به ناآگاهیه مردم ما، من یکی که بهش فکر میکنم دلم میخواد گریه کنم، و در آخر به این نتیجه میرسم که هرطور شده باید از این کشور برم. سرنوشت اقلیتی که میدونن چه خبره توسط اکثریتی که نمیدونن تعیین میشه و این خفه کننده اس.

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوستان عزیز، ما اینجا نمیخوایم در مورد وجود خدا یا عدم وجود خدا بحث کنیم.

هرکسی اعتقاداتش برای خودش محترمه و حق بیان هم براش محفوظه به شرطی که به دیگران تسری نده.

در هر صورت، ولش کنید که کجا قرار جوابش رو بگیرند یا نگیرند. یا توی یه تاپیک دیگه ای که انواع و اقسامش موجود هست.

بحث سر اینه که اختلاس های خوشگل که این هم یه نمونه اش هست، چقدر میتونسته روی زندگی مستقیم مردم تاثیر مختلف داشته باشه.

و حضور فقر در جامعه.

حالا هی ما اسمی از خدا و نبود خدا نیووردیم تو تاپیک که این مشکلات پیش نیاد مثل اینکه افاقه نکرد.

وزنده باد سارتر که گفت : خداوند روز اول زمین را آفرید، روز دوم آسمان را، روز سوم خاک را و ... روز ششم انسان را آفرید

و روز هفتم انسان خدا را آفرید.

ممنون. :a030:

والا اومدم همینو بگم. اشتباه از من بود که یه پست بی ربط دادم و تاپیک منحرف شد. :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من ربطی به اعتقاد داشتن به خدا نداره، بیشتر به استبدادزدگیه ما برمیگرده، به اینکه ما بلد نیستیم از حقوقمون دفاع کنیم، در واقع حقوقمون رو نمیدونیم وگرنه بخوایم حساب کنیم آمریکاییها از ما خیلی مذهبی ترن ولی چرا اونجا همچین بلاهایی سرشون نمیاد (نسبت رو در نظر بگیرید).

اصلا بی خیال؛ همه ش برمیگرده به ناآگاهیه مردم ما، من یکی که بهش فکر میکنم دلم میخواد گریه کنم، و در آخر به این نتیجه میرسم که هرطور شده باید از این کشور برم. سرنوشت اقلیتی که میدونن چه خبره توسط اکثریتی که نمیدونن تعیین میشه و این خفه کننده اس.

اگه شما میدونی چه خبره تا نرفتی به مام بگو. ممنون میشیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه شما میدونی چه خبره تا نرفتی به مام بگو. ممنون میشیم.

منظورم از اقلیتی که میدونن لزوما خودم نبود، حالا اگه شما برداشتتون این بود ایرادی نداره من همچین ادعایی هم دارم.

من میدونم که دارن از اعتقادات مذهبیه مردم ما سوءاستفاده میکنن، سعی میکنن مردممون رو مذهبی تر کنن تا بهتر و بیشتر سواری بگیرن، من میدونم که مردم شهرستانها و روستاهامون رو در بی خبری از اوضاع واقعیه دنیا قرار میدن، تا جایی که اونا فکر میکنن ساختن دوتا جاده نشونه ی نهایت پیشرفت هست. من دیدم که مردم روستاهامون (حداقل روستاهای استان خودم) فکر میکنن ایران جزو پیشرفته ترین کشورهای دنیاست. من میدونم که حکومت ما استبدادیه، من میدونم که با 40 تومن که چون یونجه میریزن جلو مردممون دارن مردممون رو گول میزنن، و منت میزارن در حالی که اون مردم نمیدونن حقشون بسیار بیش از اینه و سپاسگزار هستن. من میدونم که بسیاری از هم وطنامو دارن میکشن به دلیل عقیده شون و این غیرعادیه، من میدونم که ممکنه در آینده ای نزدیک به خاطر عقیده م و ابراز عقیده م از ادامه تحصیل بمونم، از استخدام شدن بمونم. من میدونم که دارن خرافات رو فرو میکنن تو ذهن بچه هامون و...

• Like 5
لینک به دیدگاه

و اينجا بود كه خدا گفت:

"در حقيقت‏ خدا حال قومى را تغيير نميدهد تا آنان حال خود را تغيير دهند"

البته بعدش هم اينطور ادامه داد:

"و چون خدا براى قومى آسيبى بخواهد هيچ برگشتى براى آن نيست و غير از او حمايتگرى براى آنان نخواهد بود"

• Like 6
لینک به دیدگاه

درود

اگر رقم اين اختلاس را با اختلاس قبلي جمع بزنيد به عدد 6 هزار ميليارد تومان مي رسيد

اگر اين عدد را بر جمعيت تقريبي ايران تقسيم كنيد(75 ميليون تومان) به عدد 80000 تومان براي هر فرد مي رسيد

اين عدد را اگر سرمايه گذاري كنند براي هر فرد در سال چقدر سود آوري براي او خواهد داشت؟

حالا جور ديگري حساب كنيد

6هزار ميليارد تومان اختلاس را بر عدد 365 روز سال تقسيم كنيد به عدد 16.43 ميليارد تومان در روز مي رسيد

و اگر آن را بر 100 دلار معدل 130000 تومان كنيد خواهيم داشت:

126448.89 بشكه نفت در روز و اگر توليد ايران را 3200000 هزار بشكه در روز بدانيم مي شود معادل 3.95 درصد توليد نفت ايران در يك سال

در واقع چيزي در حدود 4 درصد توليد نفت ايران در سال در 2 فقره اختلاس از بين رفته

اميدوارم ديگر اختلاسي رو نشود:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود

اگر رقم اين اختلاس را با اختلاس قبلي جمع بزنيد به عدد 6 هزار ميليارد تومان مي رسيد

اگر اين عدد را بر جمعيت تقريبي ايران تقسيم كنيد(75 ميليون تومان) به عدد 80000 تومان براي هر فرد مي رسيد

اين عدد را اگر سرمايه گذاري كنند براي هر فرد در سال چقدر سود آوري براي او خواهد داشت؟

حالا جور ديگري حساب كنيد

6هزار ميليارد تومان اختلاس را بر عدد 365 روز سال تقسيم كنيد به عدد 16.43 ميليارد تومان در روز مي رسيد

و اگر آن را بر 100 دلار معدل 130000 تومان كنيد خواهيم داشت:

126448.89 بشكه نفت در روز و اگر توليد ايران را 3200000 هزار بشكه در روز بدانيم مي شود معادل 3.95 درصد توليد نفت ايران در يك سال

در واقع چيزي در حدود 4 درصد توليد نفت ايران در سال در 2 فقره اختلاس از بين رفته

اميدوارم ديگر اختلاسي رو نشود:texc5lhcbtrocnmvtp8

مهندس جان سود 59 برابریش رو هم در این سالها بعد از ناپدید شدن پولها رو بهش اضافه کن.

3000 میلیارد ضربدر 59.

تحقیق و تفحص مجلس گفت که طی سالهای اختلاس، حدودا اون 3000 میلیارد 59 برابر شده. :ws37:

تازه منبع خبری مجلس خوشگلمونه.

واقعی چیه ... من نمیدونم!

• Like 5
لینک به دیدگاه
منظورم از اقلیتی که میدونن لزوما خودم نبود، حالا اگه شما برداشتتون این بود ایرادی نداره من همچین ادعایی هم دارم.

من میدونم که دارن از اعتقادات مذهبیه مردم ما سوءاستفاده میکنن، سعی میکنن مردممون رو مذهبی تر کنن تا بهتر و بیشتر سواری بگیرن، من میدونم که مردم شهرستانها و روستاهامون رو در بی خبری از اوضاع واقعیه دنیا قرار میدن، تا جایی که اونا فکر میکنن ساختن دوتا جاده نشونه ی نهایت پیشرفت هست. من دیدم که مردم روستاهامون (حداقل روستاهای استان خودم) فکر میکنن ایران جزو پیشرفته ترین کشورهای دنیاست. من میدونم که حکومت ما استبدادیه، من میدونم که با 40 تومن که چون یونجه میریزن جلو مردممون دارن مردممون رو گول میزنن، و منت میزارن در حالی که اون مردم نمیدونن حقشون بسیار بیش از اینه و سپاسگزار هستن. من میدونم که بسیاری از هم وطنامو دارن میکشن به دلیل عقیده شون و این غیرعادیه، من میدونم که ممکنه در آینده ای نزدیک به خاطر عقیده م و ابراز عقیده م از ادامه تحصیل بمونم، از استخدام شدن بمونم. من میدونم که دارن خرافات رو فرو میکنن تو ذهن بچه هامون و...

:JC_thinking:

چرا همچون یونجه؟ مگه ملت . . . . .

استغفروالله ربی و اتوب الیک.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...