lilac 5892 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 سلام خدمت معماران نو اندیش..................... راستش میخواهیم تو این تایپیک آموزش خط داشته باشیم دوستان عزیزی که خط معمارانه دارن و میتونن اونو به دیگران آموزش بدن تو این تایپیک آمادگیشونو اعلام کنن تا بتونیم در کنار هم صاحب چند خط معمارانه زیبا شویم... 20
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 دقیقا اون چیزی که من هیچ وقت نداشتم! مرسی عزیز شروع کن بچه ها هم اگه خواستن همراهیت می کنن 4
lilac 5892 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2011 دقیقا اون چیزی که من هیچ وقت نداشتم!مرسی عزیز شروع کن بچه ها هم اگه خواستن همراهیت می کنن منم ندارم بچه هایی که دارن باید همت کنن 5
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 من براي اسكيس طراحي شهري خطم زياد خوب نيست از استادم كمك خواستم گفت تو ورد خط هايي كه براي طراحي مناسب است رو انتخاب كنم و اون خط ها رو چاپ كنم و از روي اونا تمرين داشته باشم خط اسكيسم قوي ميشه و تا الان تا حدودي اين كار شده اگه خواستين از چند نمونه اش عكس بگيريم و بفرستم 11
lilac 5892 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2011 من براي اسكيس طراحي شهري خطم زياد خوب نيست از استادم كمك خواستم گفت تو ورد خط هايي كه براي طراحي مناسب است رو انتخاب كنم و اون خط ها رو چاپ كنم و از روي اونا تمرين داشته باشم خط اسكيسم قوي ميشه و تا الان تا حدودي اين كار شده اگه خواستين از چند نمونه اش عكس بگيريم و بفرستم ممنون میشم اگه این کارو کنی 4
Gizmo 5887 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 فونتای من بد نیست،هم کلاژ کار کردم؛هم با دست نوشتم؛انگلیسی و فارسی هر جفتشو تمرین کردم... این روش که دوستمون babah گفته درسته به این شرط که اصل 4 خط حامل(بقول من) رو تو نوشتن فونت رعایت کنید... 11
Gizmo 5887 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 فونتهای کلاژ همه این فونتارو میشه با ماژیک هم نوشت،با رعایت اصل خطوط راهنما همه جور فونتیو با هر تناسباتی میشه نوشت 12
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 دقیقا" همون چیزی که سارا گفت...چند تا فونت هست اونا رو پریبنت بگیر تمرین کن... من انگلیسیشو بلدم...راهنماشو دارم اگه خواستید بگید بزارم برایتون...دقیقا" با فلش نشون داره جهت جرکت رو...خیلی سادست...:yes: 7
.FatiMa 36559 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 دقیقا" همون چیزی که سارا گفت...چند تا فونت هست اونا رو پریبنت بگیر تمرین کن...من انگلیسیشو بلدم...راهنماشو دارم اگه خواستید بگید بزارم برایتون...دقیقا" با فلش نشون داره جهت جرکت رو...خیلی سادست...:yes: اهوم بذار:yes: 4
lilac 5892 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2011 این فرمول 4 خط راهنماست: [/ QUOTE] مرسی از همراییت سارا خانم متاسفانه منم خط معمارانه ندارم وگرنه کمکتون میکردم اشکال نداره ایشالا اینجا با هم یاد میگیریم شرمنده منم خط معمارانه ندارم تو هم همینطور عزیز دقیقا" همون چیزی که سارا گفت...چند تا فونت هست اونا رو پریبنت بگیر تمرین کن...من انگلیسیشو بلدم...راهنماشو دارم اگه خواستید بگید بزارم برایتون...دقیقا" با فلش نشون داره جهت جرکت رو...خیلی سادست...:yes: آره مهنازی اگه میشه بزار 7
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 فیلم چگونه معمارانه بنویسیم ( انگلیسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
.FatiMa 36559 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 منم چند تا می ذارم از کتاب تکنیک های راندو در معماریه فک کنم 12
Gizmo 5887 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 فونتارو برا خودتون مدول بندی کنید؛یعنی یه دور همه حروف رو با فونتی که انتخاب کردید بنویسید و اندازه هر حرف رو نسبت به یه واحد ثابت بسنجید،مثلا حرف ب دو واحد و حرف د یک واحد رو اشغال میکنه....بعد برید رو تمرین کلمات,بعضی از حروف تو اکثر فونتها شکلش بسته به جایگاهش تو کلمه فرق میکنه؛مثل حرف ه! بعد عبارت نویسیو تمرین کنید،تو یه فضای محدود؛اول فضای هر کلمه و فواصل بین کلمات رو تعیین کنید؛و با خط مرز از هم جدا کنید،بعد هر کلمه رو تو باکس خودش بنویسید،اینجوری فضا رو مدیریت میکنید و دچار کمبود جا تو برگه نمیشید...خطوط راهنما فراموش نشه دورگیری با روان نویس و سایه هم به معمارانه تر شدن نوشته هاتون کمک میکنه:yes: 13
ارسال های توصیه شده