lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام خدمت معماران نو اندیش..................... راستش میخواهیم تو این تایپیک آموزش خط داشته باشیم دوستان عزیزی که خط معمارانه دارن و میتونن اونو به دیگران آموزش بدن تو این تایپیک آمادگیشونو اعلام کنن تا بتونیم در کنار هم صاحب چند خط معمارانه زیبا شویم... 20 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا اون چیزی که من هیچ وقت نداشتم! مرسی عزیز شروع کن بچه ها هم اگه خواستن همراهیت می کنن 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا اون چیزی که من هیچ وقت نداشتم!مرسی عزیز شروع کن بچه ها هم اگه خواستن همراهیت می کنن منم ندارم بچه هایی که دارن باید همت کنن 5 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ من براي اسكيس طراحي شهري خطم زياد خوب نيست از استادم كمك خواستم گفت تو ورد خط هايي كه براي طراحي مناسب است رو انتخاب كنم و اون خط ها رو چاپ كنم و از روي اونا تمرين داشته باشم خط اسكيسم قوي ميشه و تا الان تا حدودي اين كار شده اگه خواستين از چند نمونه اش عكس بگيريم و بفرستم 11 لینک به دیدگاه
lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ من براي اسكيس طراحي شهري خطم زياد خوب نيست از استادم كمك خواستم گفت تو ورد خط هايي كه براي طراحي مناسب است رو انتخاب كنم و اون خط ها رو چاپ كنم و از روي اونا تمرين داشته باشم خط اسكيسم قوي ميشه و تا الان تا حدودي اين كار شده اگه خواستين از چند نمونه اش عكس بگيريم و بفرستم ممنون میشم اگه این کارو کنی 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ فونتای من بد نیست،هم کلاژ کار کردم؛هم با دست نوشتم؛انگلیسی و فارسی هر جفتشو تمرین کردم... این روش که دوستمون babah گفته درسته به این شرط که اصل 4 خط حامل(بقول من) رو تو نوشتن فونت رعایت کنید... 11 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ متاسفانه منم خط معمارانه ندارم وگرنه کمکتون میکردم 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ فونتهای کلاژ همه این فونتارو میشه با ماژیک هم نوشت،با رعایت اصل خطوط راهنما همه جور فونتیو با هر تناسباتی میشه نوشت 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا" همون چیزی که سارا گفت...چند تا فونت هست اونا رو پریبنت بگیر تمرین کن... من انگلیسیشو بلدم...راهنماشو دارم اگه خواستید بگید بزارم برایتون...دقیقا" با فلش نشون داره جهت جرکت رو...خیلی سادست...:yes: 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا" همون چیزی که سارا گفت...چند تا فونت هست اونا رو پریبنت بگیر تمرین کن...من انگلیسیشو بلدم...راهنماشو دارم اگه خواستید بگید بزارم برایتون...دقیقا" با فلش نشون داره جهت جرکت رو...خیلی سادست...:yes: اهوم بذار:yes: 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ این فرمول 4 خط راهنماست: [/ QUOTE] مرسی از همراییت سارا خانم متاسفانه منم خط معمارانه ندارم وگرنه کمکتون میکردم اشکال نداره ایشالا اینجا با هم یاد میگیریم شرمنده منم خط معمارانه ندارم تو هم همینطور عزیز دقیقا" همون چیزی که سارا گفت...چند تا فونت هست اونا رو پریبنت بگیر تمرین کن...من انگلیسیشو بلدم...راهنماشو دارم اگه خواستید بگید بزارم برایتون...دقیقا" با فلش نشون داره جهت جرکت رو...خیلی سادست...:yes: آره مهنازی اگه میشه بزار 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ فیلم چگونه معمارانه بنویسیم ( انگلیسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ منم چند تا می ذارم از کتاب تکنیک های راندو در معماریه فک کنم 12 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ فونتارو برا خودتون مدول بندی کنید؛یعنی یه دور همه حروف رو با فونتی که انتخاب کردید بنویسید و اندازه هر حرف رو نسبت به یه واحد ثابت بسنجید،مثلا حرف ب دو واحد و حرف د یک واحد رو اشغال میکنه....بعد برید رو تمرین کلمات,بعضی از حروف تو اکثر فونتها شکلش بسته به جایگاهش تو کلمه فرق میکنه؛مثل حرف ه! بعد عبارت نویسیو تمرین کنید،تو یه فضای محدود؛اول فضای هر کلمه و فواصل بین کلمات رو تعیین کنید؛و با خط مرز از هم جدا کنید،بعد هر کلمه رو تو باکس خودش بنویسید،اینجوری فضا رو مدیریت میکنید و دچار کمبود جا تو برگه نمیشید...خطوط راهنما فراموش نشه دورگیری با روان نویس و سایه هم به معمارانه تر شدن نوشته هاتون کمک میکنه:yes: 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده