zibeder 599 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 منم به نفرات برتر تبریک میگم. ولی نمی دونم چی شد که اینطوری شد!!! خیلی اعصابم داغون شده تو سوالا خیلی تمرکزکردم که خوب باشم اما... ولی من تا به حال استاتیک نخوندم این ترم میخونم و استادمونم هنوز به این فصل نرسیده بود خودم مقداری خونده بودم تا تو امتحان گیر نکنم اما... آخخخخخخخخخخخخخخههههههههههههههههههه خیلی تلاش کرده بودم چرا نشششششد.... 4
Ssara 14641 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 سوالات مرحله اول رو میخواستم. با اجازه ی مدیر جان http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=67557 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 اولا مبارک عکس باشه ثانیا سلام. ثالثا شک کردم بهت جدی. طراح ماهان نیستی؟ امروز همین سوال بود باز. 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 اولا مبارک عکس باشه ثانیا سلام. ثالثا شک کردم بهت جدی. طراح ماهان نیستی؟ امروز همین سوال بود باز. اولا حال کن چه تیپی زدیم. ماهان میاد از اینجا سوالات را کش میره باور کن !!! عددها و گزینه هاش هم همین بود؟ 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 اولا حال کن چه تیپی زدیم. ماهان میاد از اینجا سوالات را کش میره باور کن !!! عددها و گزینه هاش هم همین بود؟ آره خداییش. اصلا فک نمی کردم این شکلی باشی برش دار دخترای انجمن رو روانی میکنی ها نه گزینه ها رو پارامتری داده بودن ، فرق داشت گزینه هاش. 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 آره خداییش.اصلا فک نمی کردم این شکلی باشی برش دار دخترای انجمن رو روانی میکنی ها نه گزینه ها رو پارامتری داده بودن ، فرق داشت گزینه هاش. چیکار کنیم دیگه، خوش تیپی است و هزاران دردسر. یه دفعه دیدین همه سوالات من در کنکور ارشد واقعی هم اومد. 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 تو همین سواله مگه عکس العمل عمودی هر تکیه گاه نمی شه 7w/2 ؟ جوابشو که گذاشتم.... چرا دیگه نصف میشه. 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 جوابشو که گذاشتم.... چرا دیگه نصف میشه. پاسخنامه ماهانو دیدم شک کردم به شکل عجیبی اشتباه حل کرده. نوشته Cy=3w خبرشون کنن با این آزمون هاشون 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 پاسخنامه ماهانو دیدم شک کردمبه شکل عجیبی اشتباه حل کرده. نوشته Cy=3w خبرشون کنن با این آزمون هاشون شاید وزن همه میله ها یکسان نیست. 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 شاید وزن همه میله ها یکسان نیست. چرا بابا گفته درخرپای نشان داده شده جنس و طول همه عضوها یکسان است.وزن هر عضو هم برابر w است. این چه اشتباهیه آخه؟:icon_razz: آخرش هم گزینه درست رو غلط میگیرن مثل باکس دینامیکم تو آزمون قبل! 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 چرا باباگفته درخرپای نشان داده شده جنس و طول همه عضوها یکسان است.وزن هر عضو هم برابر w است. این چه اشتباهیه آخه؟:icon_razz: آخرش هم گزینه درست رو غلط میگیرن مثل باکس دینامیکم تو آزمون قبل! طراحان سوالش چهارتا دانشجو هستن دیگه،یارو وقت نداره سریع میاد یه سوال طرح میکنه و چک نمیکنه. برای همین گفتم فقط به زمان و خودتون فکر کنین و کیفیت سوالاتش مهم نیست،پارسه هم همینطوره. 1
ارسال های توصیه شده