M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ منم يه خاطره بگم ازين سرچ كردن:texc5lhcbtrocnmvtp8 يه بار يه كامپيوتر دست دوم فروختيم به مدرسه خواهرم.. اونام هم ازين معلم قديمي ها كه تازه ميخوان از نت استفاده كنن يه دفعه خواهرم زنگ زد با يه حالت عصباني گفت ميناااااااااا بزنم لهت كنم تو شركت شما چه خبره گفتم مگه چي شده؟:icon_pf (34): گفت هرچي سرچ مي كنيم چيزاي بد مياد كار كدومتونه منو نگو..........:lol: 13 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ ما یکی از اقواممون کافی نت داره... گاه بی گاه ما میریم پشت سرورشون میشینیم و گاهی به برخی مضنون میشویم... وقتی میرویم تا ببینیم دارن چه میکنند واقعا از کرده خودت پشیمون میشی.... این چیزا تازه خوباشن...:girl_blush2: 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ آره مسایلی مثل سوراخ شدن لایه اوزون. :texc5lhcbtrocnmvtp8البته هرچی به این سمت (که احتمالا منظورتون انحطاطه) پیش بره، یکی مثل من بیشتر میپسنده، چون مثلا من خواهان انقراض نسل بشر هستم. من نیز 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ شما اگر توی gmail باشید هر چی که سرچ کردید رو گوگل بهتون نشون میده ولی اگر از gmail خارج شده باشید کلماتی برایتان نشون میده که تو کشورمون بیشترین سرچ خور رو داشته و این هیچ ربطی به خود طرف نداره که آبروتون بره...... 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ این که چیزی نیست یه بار رفته بودم سایت دانشگاه مثلا قسمت ارشد و دکترا بود همین که یه کلمه نوشتم دیدم سرچ ها همش دور و بر فیلم های .... بوده تقریبا هر چی به ذهنشون می رسیده رو سرچ کردم یه لحظه سرخ شدم ... بعد با خودم گفتم نتیجه جدا کردن درب های ورودی دوربین گذاشتن ها خواهران فاطی گشت ها بلاخره باید یه جا خودشو نشون بده دیگه! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده