Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ نصف سوال یادت رفت بگی کومار معنی و یا مشابه هست در فارسی احتمالا غضنفر میتونه باشه ؟؟ غضنفر که از خودمونه . اون نمیتونه باشه. ولی اگه یه نون یه جاش اضافه کنی ممکنه معنی بده. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ واقعا خوش بحالت شده تاپیک رفت روی ارسال شماره22 بزن 23 رو لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ غضنفر که از خودمونه . اون نمیتونه باشه. ولی اگه یه نون یه جاش اضافه کنی ممکنه معنی بده. یعنی بشه چیزمار دیگه :lol: ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ واقعا خوش بحالت شده تاپیک رفت روی ارسال شماره22بزن 23 رو میگم خوش بحالش . یه شبه میلیونر شده. حتما هندی هم بلده و باهاش یه دیسکو راه میندازه. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ یعنی بشه چیزمار دیگه :lol: ؟؟ میگم بیا با میلیونر ها زیاد کاریمون نباشه. اونا دیگه راهشون از ما جداست. عین میلیونر های خودمون. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خو اگه کارمون نباشه اونوقت تاپیکی به این عظمت چیکارش کنیم ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خو اگه کارمون نباشه اونوقت تاپیکی به این عظمت چیکارش کنیم ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 خوب میشه به همین مناسبت به تلویزیون خودمون گیر بدیم که چرا از این کارا نمیکنه. شایدم الان یکی بیاد و موضوع رو طوری عوضش بکنه که من شاخ در بیارم. خدا رو چه دیدی. اینجا این کارا سه سوت کار داره. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ واقعا عجب تاپیک پر مشتری شد ها فکر کنم نامرئیه کسی نمیبینه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک اپ چرا که نه ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ از همون اولشم بلد بودم . منتها نخواستم به ارمانهای قلبی خودم خیانت کنم و مردم رو بذارم سر کار ینی الان آرمان های قلبیت تغییر کرده با زدن این تاپیک؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ یعنی تو هم بلدی از این تاپیکها بزنی ؟ اومدم شماره یه روانپزشک خوب بهت بدم یادم افتاد روانشناسی خودنی. :texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا هی بنویسین علم بهتره یا ثروت :texc5lhcbtrocnmvtp8 شانس! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ . :texc5lhcbtrocnmvtp8 شانس! دقیقا 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ جالبه زندگی واقعیشونم مثل فیلم هندی میمونه :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ یک کارمند فقیر هندی پس از برنده شدن در یک مسابقه تلویزیونی میلیونر شد. بـه گـزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگـزاری رویترز، این مرد فقیر که سوشیل کومار نام دارد و حتی توانایی خریدن یک تلویزیون را نداشت پس از شرکت در مسابقه تلویزیونی "چه کسی می خواهد میلیونر شود؟" برنده یک میلیون دلار شد. او زمانی که برنده شد، مشغول تماشای تلویزیون از منزل همسایه بود. این موضوع یادآور فیلم "میلیونر زاغه نشین" است که در سال دو هزار و هشت توانست جایزه اسکار را از آن خود کند. کومار که بیست و هفت سال سن دارد برای فراموشی از فقر به تماشای تلویزیون پناه می برد. کومار کارمند یک سازمان دولتی در یکی از مناطق محروم ایالت بیهار در شرق هند است و ماهیانه تنها شش هزار روپیه (برابر با یکصد و بیست دلار) حقوق دریافت می کند. گفتی میلیونر زاغه نشین خداییش فیلیم خوبی بود خوش بحالش واسه ما ازین مسابقه ها نمیزارن که:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ گفتی میلیونر زاغه نشین خداییش فیلیم خوبی بود خوش بحالش واسه ما ازین مسابقه ها نمیزارن که:viannen_38: بسمه تعالی ! تو لابد خودت میلیونری از این مسابقه ها میخوای چیکار ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی ! تو لابد خودت میلیونری از این مسابقه ها میخوای چیکار ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 کلی هیجان داره پ شی؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ کلی هیجان داره پ شی؟ بسمه تعالی تو هنوز که نشدی خیلی هیجان گرفتی اگه برنده بشی چه شود منم شریک . خوش شانسم ها قبول کن :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی تو هنوز که نشدی خیلی هیجان گرفتی اگه برنده بشی چه شود منم شریک . خوش شانسم ها قبول کن :texc5lhcbtrocnmvtp8 نخیرم من اصولا تنها کار میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ اگه قضیه پول پارو کردنه منم میام ولی خدایی عجب شانسی داشته لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ مگه میشه توی یه مسابقه این همه جایزه بدن ! ورشکست نشدن ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده