Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 31 دی، 2011 نصف سوال یادت رفت بگی کومار معنی و یا مشابه هست در فارسی احتمالا غضنفر میتونه باشه ؟؟ غضنفر که از خودمونه . اون نمیتونه باشه. ولی اگه یه نون یه جاش اضافه کنی ممکنه معنی بده. 1
Himmler 22171 ارسال شده در 31 دی، 2011 غضنفر که از خودمونه . اون نمیتونه باشه. ولی اگه یه نون یه جاش اضافه کنی ممکنه معنی بده. یعنی بشه چیزمار دیگه :lol: ؟؟ 1
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 31 دی، 2011 واقعا خوش بحالت شده تاپیک رفت روی ارسال شماره22بزن 23 رو میگم خوش بحالش . یه شبه میلیونر شده. حتما هندی هم بلده و باهاش یه دیسکو راه میندازه. 1
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 31 دی، 2011 یعنی بشه چیزمار دیگه :lol: ؟؟ میگم بیا با میلیونر ها زیاد کاریمون نباشه. اونا دیگه راهشون از ما جداست. عین میلیونر های خودمون. 1
Himmler 22171 ارسال شده در 31 دی، 2011 خو اگه کارمون نباشه اونوقت تاپیکی به این عظمت چیکارش کنیم ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 1
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 31 دی، 2011 خو اگه کارمون نباشه اونوقت تاپیکی به این عظمت چیکارش کنیم ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 خوب میشه به همین مناسبت به تلویزیون خودمون گیر بدیم که چرا از این کارا نمیکنه. شایدم الان یکی بیاد و موضوع رو طوری عوضش بکنه که من شاخ در بیارم. خدا رو چه دیدی. اینجا این کارا سه سوت کار داره. 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 از همون اولشم بلد بودم . منتها نخواستم به ارمانهای قلبی خودم خیانت کنم و مردم رو بذارم سر کار ینی الان آرمان های قلبیت تغییر کرده با زدن این تاپیک؟؟؟ 1
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 یعنی تو هم بلدی از این تاپیکها بزنی ؟ اومدم شماره یه روانپزشک خوب بهت بدم یادم افتاد روانشناسی خودنی. :texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا هی بنویسین علم بهتره یا ثروت :texc5lhcbtrocnmvtp8 شانس! 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 یک کارمند فقیر هندی پس از برنده شدن در یک مسابقه تلویزیونی میلیونر شد. بـه گـزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگـزاری رویترز، این مرد فقیر که سوشیل کومار نام دارد و حتی توانایی خریدن یک تلویزیون را نداشت پس از شرکت در مسابقه تلویزیونی "چه کسی می خواهد میلیونر شود؟" برنده یک میلیون دلار شد. او زمانی که برنده شد، مشغول تماشای تلویزیون از منزل همسایه بود. این موضوع یادآور فیلم "میلیونر زاغه نشین" است که در سال دو هزار و هشت توانست جایزه اسکار را از آن خود کند. کومار که بیست و هفت سال سن دارد برای فراموشی از فقر به تماشای تلویزیون پناه می برد. کومار کارمند یک سازمان دولتی در یکی از مناطق محروم ایالت بیهار در شرق هند است و ماهیانه تنها شش هزار روپیه (برابر با یکصد و بیست دلار) حقوق دریافت می کند. گفتی میلیونر زاغه نشین خداییش فیلیم خوبی بود خوش بحالش واسه ما ازین مسابقه ها نمیزارن که:viannen_38: 3
Himmler 22171 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 گفتی میلیونر زاغه نشین خداییش فیلیم خوبی بود خوش بحالش واسه ما ازین مسابقه ها نمیزارن که:viannen_38: بسمه تعالی ! تو لابد خودت میلیونری از این مسابقه ها میخوای چیکار ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 بسمه تعالی ! تو لابد خودت میلیونری از این مسابقه ها میخوای چیکار ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 کلی هیجان داره پ شی؟ 2
Himmler 22171 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 کلی هیجان داره پ شی؟ بسمه تعالی تو هنوز که نشدی خیلی هیجان گرفتی اگه برنده بشی چه شود منم شریک . خوش شانسم ها قبول کن :texc5lhcbtrocnmvtp8 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 بسمه تعالی تو هنوز که نشدی خیلی هیجان گرفتی اگه برنده بشی چه شود منم شریک . خوش شانسم ها قبول کن :texc5lhcbtrocnmvtp8 نخیرم من اصولا تنها کار میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری