Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ یک کارمند فقیر هندی پس از برنده شدن در یک مسابقه تلویزیونی میلیونر شد. بـه گـزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگـزاری رویترز، این مرد فقیر که سوشیل کومار نام دارد و حتی توانایی خریدن یک تلویزیون را نداشت پس از شرکت در مسابقه تلویزیونی "چه کسی می خواهد میلیونر شود؟" برنده یک میلیون دلار شد. او زمانی که برنده شد، مشغول تماشای تلویزیون از منزل همسایه بود. این موضوع یادآور فیلم "میلیونر زاغه نشین" است که در سال دو هزار و هشت توانست جایزه اسکار را از آن خود کند. کومار که بیست و هفت سال سن دارد برای فراموشی از فقر به تماشای تلویزیون پناه می برد. کومار کارمند یک سازمان دولتی در یکی از مناطق محروم ایالت بیهار در شرق هند است و ماهیانه تنها شش هزار روپیه (برابر با یکصد و بیست دلار) حقوق دریافت می کند. 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ آقا اینو برا چی زدی؟ خوب دیگه چیکار کنم؟ بچه ها از تاپیکهای پر محتوی استقبال نمیکنن منم اینو زدم تا یکم استقبال بشه؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ مسابقه ش چجوریا بود؟ منم برم شرکت کنم یعنی ...:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خوب دیگه چیکار کنم؟ بچه ها از تاپیکهای پر محتوی استقبال نمیکنن منم اینو زدم تا یکم استقبال بشه؟ یعنی تو هم بلدی از این تاپیکها بزنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ حالا هی بنویسین علم بهتره یا ثروت :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ یعنی تو هم بلدی از این تاپیکها بزنی ؟ از همون اولشم بلد بودم . منتها نخواستم به ارمانهای قلبی خودم خیانت کنم و مردم رو بذارم سر کار 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ از همون اولشم بلد بودم . منتها نخواستم به ارمانهای قلبی خودم خیانت کنم و مردم رو بذارم سر کار خوب وقتی خودشون میخوان سر کار باشن تو چرا احساس مسئولیت میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خوب وقتی خودشون میخوان سر کار باشن تو چرا احساس مسئولیت میکنی؟ خوب همشون که اینجوری نیستند ولی همین کار ها باعث شد خیلی هاشون دیگه تو فروم نمیان . لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خوب همشون که اینجوری نیستند ولی همین کار ها باعث شد خیلی هاشون دیگه تو فروم نمیان . خوب پیشنهادت چیه؟ لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خوب پیشنهادت چیه؟ من یکی دو روز دیگه مرخصی ام تموم میشه و بازم برا دو سه ما مجبورم با بچه ها خداحافظی کنم. واسه خاطر تالار اینو گفتم که خیلی براش زحمت کشیده شده و حیفم اومد اینا رو نگم. لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ جناب فکور کوتاه بیا حالا شنیدی فکور . بهت میگن خفه شو. خب تو هم خفه شو دیگه . چیکارشون داری آخه؟ چشم من خفه میشم. لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ مسابقه ش چجوریا بود؟ منم برم شرکت کنم یعنی ...:JC_thinking: دیدی فکور. پرتو هم سر کارت گذاشته. چیکار داری بابا . بذار خوش باشن دیگه . اه اه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ حالا یکی اونور دنیا میلیونر شده تو الان حالت خوبه ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ حالا یکی اونور دنیا میلیونر شده تو الان حالت خوبه ؟؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 یکی اونور دنیا میلیونر شده مام باید اینجا کار و زندگیمونو ول کنیم و سی صفحه براش مطلب بنویسیم. ما کارمون مگه این نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ یکی اونور دنیا میلیونر شده مام باید اینجا کار و زندگیمونو ول کنیم و سی صفحه براش مطلب بنویسیم. ما کارمون مگه این نیست؟ یعنی اگه تو میلیونر میشدی اقای کومار هم برات تاپیک میزد ؟ میگم چرا نصف اهالی هندوستان اسمشون کوماره ؟؟ احتمالا معنی کی میده این کومار ؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ یعنی اگه تو میلیونر میشدی اقای کومار هم برات تاپیک میزد ؟ میگم چرا نصف اهالی هندوستان اسمشون کوماره ؟؟ احتمالا معنی کی میده این کومار ؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 ایرانی جماعت یعنی همین. مگه ندیدی اون تاپیک گوز دادن اسی چه رکوردی زد. یا این عروس گل که بوق میزنه. هندوستان نشد میایم سراغ این جور چیزا. ما که خسته نمیشیم که> 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ نصف سوال یادت رفت بگی کومار معنی و یا مشابه هست در فارسی احتمالا غضنفر میتونه باشه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ تازه داشت بازارمون کساد میشد که خدایی یکی انگشت کرد نمیدونم کجا . تو اون مسابقه فوتبال که خدا خیرش بده. الان دو روزه اینو روش بحث میکنیم و خیلی هم خوش بحالمون شده. فردا هم ممکنه یکی بیاد و تانزانیا به یکی یه کاری بکنه و اونوقت اینجا دوباره داغ و گرم میشه. تا فردا راهی نیست. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده