Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ تعریف "مطلب عمیق" چیست؟ "سطحی نگری" یعنی چه؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ تعریف "مطلب عمیق" چیست؟"سطحی نگری" یعنی چه؟ کسی از مطلب چیزی نگفته که حالا عمیق باشه یا کم عمق. مطلب عمیق نه . عمیق نگری قبلا هم عرض کردم : برخی افراد در پی تحمیق و گسترش سطجی نگری بین کاربران فرهیخته فروم ها و علی الخصوص جوانان مشتاق اند و به پایه های علمی بچه ها ، پتک میزنند. اینو تو همه سایتها بعینه میبینم . حالا منظور این فروم یا اون فروم نیست. این یه اپیدمی کلی تو همه سایت هاست که باعث میشه رشد نمیکنند. تنها نقطه امید برای بیداری بچه ها همین فروم هاست که متاسفانه این جا ها هم محل بازی و تفریح شده و میشه با اطمینان دیگه ناامید شد. لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ وقتی با ایجاد تاپیکهای ظنز و شوخی و سرگرمی فرصت های یادگیری را از همدیگه بگیریم در اصل داریم همدیگه رو شستشوی مغزی میدیم. عین رسانه ها 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ تنها نقطه امید برای بیداری بچه ها همین فروم هاست که متاسفانه این جا ها هم محل بازی و تفریح شده و میشه با اطمینان دیگه ناامید شد. ببخشین،بیداری بچه ها تو چه زمینه ای؟ بحث سیاسی و مذهبی که ممنوعه،میشه بگین چه بحثی که در دایره این دو بحث نباشه،منجر به بیداری میشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ ببخشین،بیداری بچه ها تو چه زمینه ای؟بحث سیاسی و مذهبی که ممنوعه،میشه بگین چه بحثی که در دایره این دو بحث نباشه،منجر به بیداری میشه؟ سئوال بجا و هوشمندانه ای است. ساناز جان , شما با توجه به رشته تحصیلی تون بخوبی میدونی که : بیداری و رشد با بحث کردن بدست نمیاد. اصولا بحث کردن منجر به بیداری نمیشه. انسانها وقتی بحث میکنن همیشه از ارشیو ذهنشون استفاده میکنند تا طرف را بکوبند . این کار ها بیداری بخش نیست. تاپیکهایی که داداش سجاد میزنه نمونه و مثال بسیار خوبی برای رشد و اگاهی بخشیدنه. شما اونا رو ببینی متوجه عرض من میشوی. کاربران مسلط و قوی و دانشمند وقتی میان و اوضاع تالار رو میبینند , انگیزه شون تضعیف میشه. از اینرو ممکنه وضع تالار کم کم رو به افول بره و حالت ظنز و جوک بخودش بگیره. متاسفانه خیلی از دوستان هم که همش جوک میگن خیال میکنن که آگاهی میبخشند. مرخصی من متاسفانه تموم شده و من امروز به سر درس و مشق برمیگردم. امیدوارم دو سه ماه بعد که برگشتم شاهد رونق تالار و افزایش مطالب مفید در اون باشم. موفق باشی دوست عزیز. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ تعریف "مطلب عمیق" چیست؟"سطحی نگری" یعنی چه؟ عمیق نگری باید شامل اهداف زیر باشد اول ـ تغییرات در فکر و بینش که چگونه بیاندیشیم و استفاده از دانش و به چه منظور کار آید. دوم ـ تغیرات کوچک و معمولی در زندگی و پدید آوردن شیوه های نوین برای گذران روزگاره مان. سوم ـ تغییرات بزرگ و مهم برای جامعه و چگونگی و هماهنگی ساخت روشهای علمی و ملی. سطحی نگری هم یعنی همین رویه ای که تو این تالار هست. تاپیکهای کوچه بازاری رکورد بیننده ش بالای هزار تاست و تاپیکهای سازنده همش 100 تا بازدید هم نداره. تو که چشات خیلی قشنگه که بنظر من مضخرف ترین تاپیک تالار هست رو ببین اونوقت تاپیک قدیس ها رو هم ببین. سطحی نگری یعنی سوق دادن کاربران به سمت مطالب هجو و بی ثمر. اکثر تاپیکهایی که زده میشه باعث میشن که کاربران دچار واژگون اندیشی بشند. هر چند استاتر هاشون ادعا میکنند که ناجی هم هستند. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ در سال 2009 شبکه فارسی بی بی سی پر بیننده ترین شبکه ایرانیان شد و جایزه بهترین شبکه هاتبرد را از آن خود کرد. پیرو یکسری اتفاقات در سال 2010 این شبکه جای خود را به شبکه فارسی 1 داد و سریال های بسیار سخیف. اما این شبکه هم دوام نیاورد و در سال 2011 شبکه من و تو جای آنرا گرفت. شما به عنوان یک روانشناس، تا حالا از خودتون پرسیدن اینهمه چرخش موضع در عرض 3 سال برای چیست؟ جوابش همون جمله معروف پارازیت است: ای ملت ایران،جماعت هوشیار این برنامه ای است برای شما که: حوصله اخبار رو ندارید و برای شما همه خبرها، خبر بده ........ تا کجا میشه تو کل این مردم جملات پیچیده و فلسفه و همش بدبختی وارد کرد؟ ایران کشوری شده آتش زیر خاکستر، این آتش زیر خاکستر برای دوباره روشن شدن اول از همه نیاز به روحیه داره، نه بدبختی و فکر کردن. روحیه هم با شادی و امید و خنده به دست میاد. ملتی که خنده از لبانش محو شود، به مرور تو خودش میره و میشه همون ملت کره شمالی. اتفاقا از نظر من کسانیکه زیادی میخوان فقط آگاهی بدن،همین راهی را هم که این ملت تا اینجا برای آزادی اومده را هم خراب میکنند. 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ عمیق نگری باید شامل اهداف زیر باشد اول ـ تغییرات در فکر و بینش که چگونه بیاندیشیم و استفاده از دانش و به چه منظور کار آید. دوم ـ تغیرات کوچک و معمولی در زندگی و پدید آوردن شیوه های نوین برای گذران روزگاره مان. سوم ـ تغییرات بزرگ و مهم برای جامعه و چگونگی و هماهنگی ساخت روشهای علمی و ملی. سطحی نگری هم یعنی همین رویه ای که تو این تالار هست. تاپیکهای کوچه بازاری رکورد بیننده ش بالای هزار تاست و تاپیکهای سازنده همش 100 تا بازدید هم نداره. تو که چشات خیلی قشنگه که بنظر من مضخرف ترین تاپیک تالار هست رو ببین اونوقت تاپیک قدیس ها رو هم ببین. سطحی نگری یعنی سوق دادن کاربران به سمت مطالب هجو و بی ثمر. اکثر تاپیکهایی که زده میشه باعث میشن که کاربران دچار واژگون اندیشی بشند. هر چند استاتر هاشون ادعا میکنند که ناجی هم هستند. اما من فكر ميكنم سطحي نگري يعني نگاه كردن به صورت گذارا و سطحي اينكه عمق يه مطلب را نفهمي يعني بصورت سطحي بهش نگاه كردي و فقط ظاهر قضيه را ديدي هيچ ميدونيد مطالب طنز بيشترين حرف را واسه گفتن داره؟ البته اگر با ديدي عميق بهش نگاه كنيم من كه فكر ميكنم توضيحاتتون يكم با عنوان تاپيك فرق داره:JC_thinking: اگر هم اشتباه ميكنم يكي بياد منو روشن كنه 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ من بوق نزدم، بوقیده شدم..... من فرق این دو تا رو نمیدونم چیه. برای رسیدن به عمق دریا و غواصی اول باید شنا در سطح آب ها کم عمق را یاد گرفت. تا زمانی که فلسفه شنا رو یاد ندیم و یاد نگیریم , هر جایی هم بخوایم شنا کنیم به جایی نمیرسیم. حتی شده باید یک تشت را پر آب کنی و توش آب بازی کنی،بعدا بری تو جوب،بعدا بری استخر،بعدا بری دریا، آخر سر اگر تو همه موفق شدی بری عمق دریا.... بله شده . اما نه تو این وضعیت که همه مون بزرگ شدیم و دیگه نباید بریم تو تشت. چون جا نمیشیم. اگر از اول بخواهی شیرجه بزنی با هدف رسیدن به عمق، سریعا غرق میشی. شما بعنوان نجات غریق ذست ما رو بگیری ما شیرجه رو میزنیم. گر اسی هست پس غمی نیست. پس عجول نباش، اگر اسی ساربونه میدونه شترش را کجا بخوابونه. اتفاقا چون من از اون شاگردای تنبل شمام دوست ندارم زنگ بخوره و برم یه کلاس بالاتر. عجله چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده