رفتن به مطلب

جرا تا این حد سطحی نگر شده ایم؟

Fakur

ارسال های توصیه شده

نمیدانم تحصیلات عالی دارید یا حتٌی از فرط هوش و استعداد بسیار زیاد به تحصیلات عالی هم نرسیده اید . می گوید تحصیلات عالی چه اهمیٌت دارد ؟ می پرسم : پس چه اهمٌیت دارد ؟

نمیدانم آیا تحصیلاتش معتبر اند ُ یا از آن مدارکی دارید که افتد و دانی ؟ و اگر معتبر اند ازدانشگاه چندم جهان اخذ کرده ایم ؟

و همه ی اینها هیچ ! حالا از این علم و تخصصی که مثلا" کسب کرده ایم چه بهره ای می بریم و به خصوص چه بهره ای به خود یا خانواده مان که هزینه اش را پرداخته است می رسانیم ؟ اگر این هزینه برای یک فایده نبوده است پس چه بوده است ؟

ما که مثلا با سواد هستیم پس جرا تا این حد سطحی نگر شده ایم؟

لطفا مرا راهنمایی کنید.

• Like 8
لینک به دیدگاه

حالا خودم جواب خودمو میدم

سلام دوست عزیز.

این موضوع بخوای نخوای اتفاق می افته. چون خیلی ها تصور میکنند همینکه اعتراض کردن لابد بحق هستند. یه عده هم وقتی حرفی برا گفتن ندارن نمیتونن همینجوری تاپیک رو ترک بکنند و عین اون یادگاری نوشتن تو دیوار دستشوئی ها حتما یه چیزی مینویسن و رد میشن. خوب ایران است و ایرانی . خیلی ها محیط های تمیز رو دوست ندارن و میخوان عین خونه زندگیشون هر جایی رو لجن مال کنند. برا همینه که نمیتونیم پیشرفت بکنیم و دوکلاس سواد نداریم ولی میایم از رئیس جمهور فرانسه هم انتقاد میکنیم. در کل این عادات ایرانی ها ترک شدنی نیست. هنوز خیلی عقب موندیم و اینا نشانه هاشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا خودم جواب خودمو میدم

سلام دوست عزیز.

این موضوع بخوای نخوای اتفاق می افته. چون خیلی ها تصور میکنند همینکه اعتراض کردن لابد بحق هستند. یه عده هم وقتی حرفی برا گفتن ندارن نمیتونن همینجوری تاپیک رو ترک بکنند و عین اون یادگاری نوشتن تو دیوار دستشوئی ها حتما یه چیزی مینویسن و رد میشن. خوب ایران است و ایرانی . خیلی ها محیط های تمیز رو دوست ندارن و میخوان عین خونه زندگیشون هر جایی رو لجن مال کنند. برا همینه که نمیتونیم پیشرفت بکنیم و دوکلاس سواد نداریم ولی میایم از رئیس جمهور فرانسه هم انتقاد میکنیم. در کل این عادات ایرانی ها ترک شدنی نیست. هنوز خیلی عقب موندیم و اینا نشانه هاشه.

یعنی اون بحث پرسپولیسی ها رو میخوایم تا کجا ادامه بدیم؟ منظورت همین نوع کار هاست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی اون بحث پرسپولیسی ها رو میخوایم تا کجا ادامه بدیم؟ منظورت همین نوع کار هاست؟

نه بابا , تازه اون یه نمونه شه. ما همیشه همین کارو کردیم. مگه اون تاپیک بوق زدن اسی رو نمیبینی. همش مثه همه. ما اصلا همینینم داداش.

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمیدانم تحصیلات عالی دارید یا حتٌی از فرط هوش و استعداد بسیار زیاد به تحصیلات عالی هم نرسیده اید . می گوید تحصیلات عالی چه اهمیٌت دارد ؟ می پرسم : پس چه اهمٌیت دارد ؟

نمیدانم آیا تحصیلاتش معتبر اند ُ یا از آن مدارکی دارید که افتد و دانی ؟ و اگر معتبر اند ازدانشگاه چندم جهان اخذ کرده ایم ؟

و همه ی اینها هیچ ! حالا از این علم و تخصصی که مثلا" کسب کرده ایم چه بهره ای می بریم و به خصوص چه بهره ای به خود یا خانواده مان که هزینه اش را پرداخته است می رسانیم ؟ اگر این هزینه برای یک فایده نبوده است پس چه بوده است ؟

ما که مثلا با سواد هستیم پس جرا تا این حد سطحی نگر شده ایم؟

لطفا مرا راهنمایی کنید.

سطحی نگر شدیم چون نمیخوایم حقیقتو قبول کنیم دوس نداریم حقایقو ببینیم مدام چشممونو رو همه چی میبندیم به نظر دیگران اهمیت نمیدیم البت نمیخوام جمع ببندم منظورم به خودمه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه بابا , تازه اون یه نمونه شه. ما همیشه همین کارو کردیم. مگه اون تاپیک بوق زدن اسی رو نمیبینی. همش مثه همه. ما اصلا همینینم داداش.

خوب حالا اگه بچه ها بیان این مطالب رو ببینن ناراحت میشن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب حالا اگه بچه ها بیان این مطالب رو ببینن ناراحت میشن؟

شایدم ناراحت نشن. خوب تو میگی بیان چیکار کنن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سطحی نگر شدیم چون نمیخوایم حقیقتو قبول کنیم دوس نداریم حقایقو ببینیم مدام چشممونو رو همه چی میبندیم به نظر دیگران اهمیت نمیدیم البت نمیخوام جمع ببندم منظورم به خودمه!

خوب منم دنبال علت همین نمیخواهم هاست که این گفتگو رو مطرح کردم. چرا ؟

چرا سطحی نگر شدیم ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا سطحی نگر شدیم ؟

چون خیلی جاها اگه حقایقو قبول کنیم به ضرر خودمون تموم میشه! توی اون تاپیک کسی سطحی نگری نکرد فقط بحث بود میون دو تا کاربر که یکیش خودم بودم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا سطحی نگر شدیم ؟

گفتم دیگه . چون ؟

چرا شدیم رو ولش کن. من میگم چرا ادامه ش میدیم ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
حوب حالا شما خرف حسابتون چیه؟

من میگم : برخی افراد معلوم الحال در پی تحمییق و گسترش سطجی نگری بین کاربران فرهیخته فروم ها و علی الخصوص جوانان مشتاق بوده و به پایه های علمی فرزندان این مرز و بوم ، پتک میزنند. اینو تو همه سایتها بعینه میبینم اونوقت شما جی میگی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون خیلی جاها اگه حقایقو قبول کنیم به ضرر خودمون تموم میشه! توی اون تاپیک کسی سطحی نگری نکرد فقط بحث بود میون دو تا کاربر که یکیش خودم بودم!

تو کدوم تاپیک ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا سطحی نگر شدیم ؟

چون عقل مردم به چشمشونه....:viannen_38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چون انسان ها عمق هيچ چيزي را نميبينن فقط به ظاهر قضيه چشم دوختن

ما به تاپيك استارت كرديم كه واسه پيشرفت سايت بود 1ساعت نشده تاپيك رو بردن ناكجا آباد... كه چندتا حرف توش بود كه تند بود كلي با مديرا و ادمين صحبت كرديم دراخر تاپيك بعد از چند روز با كمي تغيير برگشت اما ميدوني چي شد؟

هيچي همه خيلي سطحي به قضيه نگاه كردن هيچ كس عمق مطلب رو نگرفت يا اگر هم گرفت نخواست ادامه بده

زندگي ما هم مثل همون تاپيكه كه حرف ها واسه گفتن زياد داشت اما كسي نديد كسي نشنيد چه بايد كرد؟

هيچي تنها چاره اينه كه در شهري كه همه كور و كر و لالن خودت هم مثل اونا بشي خودتو بزني به نديدن و نشنيدن و حرفي هم نزني

ببخشيد اگر كمي تند صحبت كردم

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون انسان ها عمق هيچ چيزي را نميبينن فقط به ظاهر قضيه چشم دوختن

ما به تاپيك استارت كرديم كه واسه پيشرفت سايت بود 1ساعت نشده تاپيك رو بردن ناكجا آباد... كه چندتا حرف توش بود كه تند بود كلي با مديرا و ادمين صحبت كرديم دراخر تاپيك بعد از چند روز با كمي تغيير برگشت اما ميدوني چي شد؟

هيچي همه خيلي سطحي به قضيه نگاه كردن هيچ كس عمق مطلب رو نگرفت يا اگر هم گرفت نخواست ادامه بده

زندگي ما هم مثل همون تاپيكه كه حرف ها واسه گفتن زياد داشت اما كسي نديد كسي نشنيد چه بايد كرد؟

هيچي تنها چاره اينه كه در شهري كه همه كور و كر و لالن خودت هم مثل اونا بشي خودتو بزني به نديدن و نشنيدن و حرفي هم نزني

ببخشيد اگر كمي تند صحبت كردم

اینا که گفتی حرف دل خیلی از ما هاست. مرسی از حرفای قشنگ و بجاتون

• Like 2
لینک به دیدگاه

مگه اون تاپیک بوق زدن اسی رو نمیبینی. همش مثه همه. ما اصلا همینینم داداش.

من بوق نزدم، بوقیده شدم..... :ws38:

برای رسیدن به عمق دریا و غواصی اول باید شنا در سطح آب ها کم عمق را یاد گرفت. :a030:

حتی شده باید یک تشت را پر آب کنی و توش آب بازی کنی،بعدا بری تو جوب،بعدا بری استخر،بعدا بری دریا، آخر سر اگر تو همه موفق شدی بری عمق دریا....

اگر از اول بخواهی شیرجه بزنی با هدف رسیدن به عمق، سریعا غرق میشی.

پس عجول نباش، اگر اسی ساربونه میدونه شترش را کجا بخوابونه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...