danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ لطفا روزنامه خوب معرفی کنید. میدونم تو ایران روزنامه خوب وجود نداره .ولی اونی که به نظرتون بهتره معرفی کنید . روزنامه اصلاح طلب و سیاسی نباشه .چون میخوام تو اوقات بیکاری ساعات اداری موقع خدمتم بخونمشون. 14 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ روزنامه همشهری از همه بهتره. چون حجمش زیاده و به درد شیشه پاک کردن و سبزی پاک کردن و انداختن در قفس جوجه ها میخوره. تو مترو هم که شعبه داره و مردم خیلی استقبال میکنن. تو روزنامه هایی که در ایران چاپ میشن دنبال چی هستین؟ اگر برای اوقات فراغت میخواهین،بشینین زبان انگلیسی بخونین تا پس فردا به کارتون هم بیاد. 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ روزنامه خوب روزنامه ایست که چاپ نشود به جاش برو چندتا مقاله بریز رو ورد بعد پرینت بگیر اینجوری هم مطلب مفید میخونی هم میتونی به چهارتا ادم بدی استفاده کنند لازمم نیست باهاش شیشه پاک کنی روزنامه برا شیشه پاک کردن خیلی چاپ میشه 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من جای تو بودم، مجله دانستنیها میخریدم میخوندم و کیف میکردم. یا کتاب صوتی گوش میکردم. audiobook.com 11 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ فقط دنیای اقتصاد :53tnkbetm2eof1u84pj 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من تا پارسال آفتاب یزد میخوندم خیلی مقاله سردبیرش قشنگ بود ولی دیگه سردبیرش رفته! و ما هم دیگه نگرفتیمش دیگه نمیدونم الان چجوریاس!!! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ بهترین روزنامه جهان،روزنامه کیهان حسین شریعت مداری است. چون کمترین خواننده را دارد،اما بیشترین تیراژ را... خبرهای دست اول بهش میرسه از سری ترین اتفاقات پشت پرده. آمریکا و غرب و استکبار از دست خبرنگاران باهوش این روزنامه در امان نیستند و به خود میلرزند. یاد اون زمانی که کیهان را قیف میکردیم و توش چاقاله بادوم میریختیم بخیر. خیلی وقته چاقاله نخوردم،خیلی گرون شده،;کاغذ روزنامه کیهان هم بوی نفت میده دیگه بهداشتی نیست..... 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ مجله بخوون. مجلات سینمایی، مجلات غیرسینمایی هم یه زمانی نگاه نو منتشر میشد، خیلی مطالبش جالب بود، نمیدونم هنوز منتشر میشه یا نه. 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کیهان زبره همشهری خشکه جام جم نرمه با بقیه هنوز ...:53tnkbetm2eof1u84pj 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ مجله های زرد ... ... برای خنده خیلی خوبه ... شاد می شی ... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خیلی اصرار داری دولتی بخونی مجله همشهری جوان بخون اگه تو دکه هاتون مجله های تخصصی تر پیدا میشه مجله سینمایی بگیر، اگه هم حوصله داری کتاب بخون کتاب جاناتان مرغ دریایی رو خوندی؟؟مال ریچارد باخ؟ 6 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ روزنامه خوب؟ اونم الان؟ جوک میگی؟ یادش بخیر یه زمانی شرق بود روزنامه نبود که،کتاب بود. همه مطالبشو اساتید دانشگاه مینوشتن! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ جهت شادي روح كليه روزنامه هاي امواتي فاتحهم الصلوات مي توني روزنامه ايران رو بخري ولي با افعال معكوس بخوني!! 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ من جای تو بودم، مجله دانستنیها میخریدم میخوندم و کیف میکردم.یا کتاب صوتی گوش میکردم. audiobook.com اره این از همش بهتره تازه حیات وحش هم خوبه تازه بعد خوندن حیات وحش میفهمی که ادما از حیوانات هم وحشی تر هستن 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ اره این از همش بهتره تازه حیات وحش هم خوبه تازه بعد خوندن حیات وحش میفهمی که ادما از حیوانات هم وحشی تر هستن :vahidrk: مسخره نکن. مجله مورد علاقه منه. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ :vahidrk:مسخره نکن. مجله مورد علاقه منه. نه مسخره نکردم بخدا منم به حیات وحش علاقه دارم ولی مستند میبینم http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20icons/icon_pf%20(44).gif 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ نه مسخره نکردم بخدا منم به حیات وحش علاقه دارم ولی مستند میبینم http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new icons/icon_pf (44).gif :texc5lhcbtrocnmvtp8روحیاتت عین خودمه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده