vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خانم ها و آقایون حدود خودتون رو رعایت کنید! ببخشید قصد بی احترامی و توهین به کسی رو نداشتم یه کلمه رو جا انداخته بودم که اینطور برداشت شد. ویرایشش کردم. 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک بالا بود یه نظری دادیم چرا ناراحت میشی حالا ! منظورم شما نبود اگه منظورم حرف شما بود نقل قول ازت میگرفتم صحبت کلی بود فضای مدیا کلا همین یه موضوع شده!! عجیبه مشکل اول مملکت ما این حرکت شده !! 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تو این مملکت همه بدجور جوگیر میشن . دقیقا همانند سی و خورده ای سال پیش که از روی خوشی و جو گیر شدن رفتن انقلاب کردنحالا هم دو نفر باهم شوخی کردن و یک کار اشتباه انجام دادن حالا بیا و ببین مردم ایران دارن خودشون رو جر میدن که بله ناموسمون به خطر افتاد در حالیکه اگر شعور داشتن میرفتن سراغ اون اختلاس میرفتن دنباله حرکت مردمی رو میگرفتن و نمی افتادن دنبال موسوی و کروبی که خودشون از عوامل این انقلاب هستن اگر مردم شعور داشتن مملکت به این روز نمی افتاد بیاد حرف یکی از دوستان افتادم که می گفت یک زلزله 100 ریشتری بیاد و همه مردم این خاک رو نابود کنه 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ منم یادمه نصرتی چی کار کرد ! اما من واقعا دارم نگران مردم ایران میشم ! این حرکاتشون اینم طرز حرف زدن و توهین کردنشون ! هیچی از فرهنگ ایران نمونده ! بدترین فش ها شده عادی ترین طرز صحبت کردن ! چی بگیم دیگه !!!!!!!!!! شما با دیدن این صحنه نگران مردم ایران و فرهنگشون شده. مطمئن هستید که در ایران زندگی میکنید؟؟ تو فیسبوک یک نفر به طنز نوشت .برو بابا سلام و علیک ما ایرانیها همینه 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تو این مملکت همه بدجور جوگیر میشن . دقیقا همانند سی و خورده ای سال پیش که از روی خوشی و جو گیر شدن رفتن انقلاب کردنحالا هم دو نفر باهم شوخی کردن و یک کار اشتباه انجام دادن حالا بیا و ببین مردم ایران دارن خودشون رو جر میدن که بله ناموسمون به خطر افتاد در حالیکه اگر شعور داشتن میرفتن سراغ اون اختلاس میرفتن دنباله حرکت مردمی رو میگرفتن و نمی افتادن دنبال موسوی و کروبی که خودشون از عوامل این انقلاب هستن اگر مردم شعور داشتن مملکت به این روز نمی افتاد بیاد حرف یکی از دوستان افتادم که می گفت یک زلزله 100 ریشتری بیاد و همه مردم این خاک رو نابود کنه آواتارت عکس خودته، آیا؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آواتارت عکس خودته، آیا؟ :JC_thinking: اره .چطور مگه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اره .چطور مگه؟؟ همین جوری می خواستم اسپم کنم دنبال بهانه بودم ... ... که حاصل شد ... 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ شما با دیدن این صحنه نگران مردم ایران و فرهنگشون شده.مطمئن هستید که در ایران زندگی میکنید؟؟ تو فیسبوک یک نفر به طنز نوشت .برو بابا سلام و علیک ما ایرانیها همینه خوب برای شما پسرا گویا خیلی عادیه ولی من تو عمرم همچین حرکتی ندیده بودم ! 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): نظریه خاتمی در مورد فوتبال درست از اب درومد:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده