هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ من هیچ کاری به اینکه کجا انجام دادنُ تنها بودنُ یا نبودن! کاری ندارم فقط نظرم اینه! اصن این شوخی جالبی نیس و در شانِ دو تا فوتبالیستم نیس ازین شوخیای جلفُ سطح ِ پایین انجام بدن!!! کلا در شان هیچ انسانی نیست:yes: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]من پرسپولیسی نیستم ولی بیاین کم دست از عقب ماندگی برداریم، تو این مملکت هر روز میلیون ها کاره زشت تر انجام میشه جیک کسی در نمیاد، اگه رو 3000 میلیارد اینقدر حساس شده بودین الان به هرکدومتون 3000 میلیارد داده بودن تا ساکت شین! کارشون زشت بود ولی نه دیگه انقدر، همه پسرا از این شوخیای زشت میکنن، فقط اینا جلو دوربین کردن![/h] 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودمون ابروی خودمون رو تو دنیا بردیم ... همش از این 20 .30 لعنتی شروع شد من که زنده بازی و دیدم نفهمیده بودم هیچکس نفهمیده بود اینا کردنش تو بوق 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ پس شیث بیچاره چی؟ چه سریع نقل قول گرفتی 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ چه سریع نقل قول گرفتی ماییم دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ در راستای اینکه بر اثر خوشحالی پرسپولیسیها پس از گل زدن به داماش گیلان «دست»گاه فوتبال ایران جریحهدار شد و استیلی این «دست»آورد را به هواداران پرسپولیس «تقدیم کرد» و محمد نصرتی هم که هنوز دستش یک بوهائی میداد در همین رابطه گفت «شوخی کردم»، ما ضمن خوشحالی زیاد از اینکه خدا را شکر قضیه شوخی بود که دست نامبرده تا کتف به یک جاهای شیث رضائی وارد شد، اگر جدی بود لابد نصرتی تا کمر به عمق شیث نفوذ کرده بود و همچنین ضمن تاکید بر اینکه تجربه ثابت کرده که اتفاقاً وقتی علی پروین در هر جای کادر هر تیمی باشد بهترین راه برای حل مشکل شیث و امثالهم همین «دست»آورده است و بازم ضمن خوشحالی زیادتر از اینکه در همین رابطه محمود خوردبین بعنوان عامل تحریک انگشت نصرتی، که یکجائی از دستش است، بالاخره انتظار چششش خر را برآورده کرد و از سمت خود به اخراج رسانده شد و سردار رویانیان فرمانده تیپ ۲ زرهی لشکر پیادهی باشگاه پرسپولیس هم دستور داد که کمیته انضباطی باشگاه «همین امشب» تشکیل جلسه بدهد ولی ما هنوز نتوانستهایم بین «همین امشب» و «دست»گاه تیم رابطه خاصی برقرار بکنیم لذا آئین نامه مقرراتی فدراسیون فوتبال که آنهم تصادفاً «همین امشب» به «دست»گاهمان ارسال شد عیناً اینجا آورده میشود: ۱. از آنجا که در ایران همجنسباز وجود ندارد فقط گاهی اوقات بعضی افراد با هم شوخی میکنند لذا بهدلیل پرهیز از وقوع مسائل منکراتی از این به بعد هرگونه گل زدن، پنالتی گرفتن، آفسایدگیری، تشویق تماشاگرنماها و اصولاً هر چیزی که باعث خوشحالی و در نتیجه تحریک میل جنسی بازیکنان بشود ممنوع، بلکه بهتر است تمام بازیها مساوی تمام بشود و در پایان لیگ پس از تفکیک جنسیتی بازیکنان، قهرمان لیگ از طریق شیر یا خط تعیین بگردد. ۲. بر اساس تصمیمی که «همین امشب» گرفته شد حال آنکه تا همین دیشب گرفته نشده بود، بدلیل ارتباط عجیب مسائل روز باشگاه با اتفاقاتی که در شب میافتد، کلیهی جلسات باشگاه در شب برگزار شده و «دست»آوردهای آن جلسه پس از تائید کادر سونوگرافی تیم، نه ماه بعد اعلام و بچه جهت نامگذاری به فدراسیون اعزام میگردد. ۳. بهدلیل امنیت بیش از حد کشور جوری که در تمام سطح جهان فقط ما اینجوری هستیم، پس از اعمال قضائی موفق بر روی پروندههای تجاوز دسته جمعی اصفهان و گلستان و چند جای دیگر، جهت جلوگیری از تکرار چنین فجایعی در زمین فوتبال، از این پس بازیکانان حاضر در زمین به هر دلیلی که خواستند ابراز خوشحالی بکنند باید به مدد کمک داور و رعایت فاصلهی نه متر و پانزده سانت از همدیگر و بدون هیچ استفادهای از دستهای خود صرفاً چند بار به بالا و پائین پریده و فوراً به پستهای خود برگردند. توضیحاً اینکه در همه جای نظام اسلامی ولو باشگاه فوتبال، هر جا اسم «سردار» میدرخشد آدم فوری یاد تجاوز دسته جمعی میافتد. ۴. بر همین اساس فدراسیون فوتبال موظف است تا عوامل تجاوز دسته جمعی را بلافاصله با حکم کمیته انضباطی که مثل بقیهی جاها مستقل است عوامل خاطی را فوراً به اعدام در ملاء عام محکوم نموده و حکم جهت اجراء در ساعت پنج صبح در محل ارتفاعات خارخاسک که طبق روال حتماً بیست هزار نفر برای تماشا همانجا حتماً جمع میشوند، فوراً به دائره اجراء احکام فرستاده بشود باشد تا مثل موارد قبلی درس عبرتی بوده و دست خر کوتاه بشود از دامن پاک فوتبال کشور. ۵. فرماندهان محترم سپاه و نیروهای نظامی و انتظامی که با استحقاق و شایستگی در حال حاضر تشکیل دهندهی حدود نود و هشت درصد بدنهی مدیریتی و رهبری باشگاههای فوتبال کشور هستند، ضمانت اجراء این آئین نامه را بر عهده داشته، جا دارد تا حسب تجارب قبلی با خاطیان مطابق بند جیم قانون خ-الف مصوب شورای عالی کهریزک برخورد قانونی از دست الی آرنج و کتف و بطری و سایر ملزومات پس دادن رأی ف برخورد قانونی بنمایند! عليرضا رضائي 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خودمون ابروی خودمون رو تو دنیا بردیم ...همش از این 20 .30 لعنتی شروع شد من که زنده بازی و دیدم نفهمیده بودم هیچکس نفهمیده بود اینا کردنش تو بوق خوب چرا توی دوربین این کار را میکنن که این طوری بشه ! اخه پرو بودن هم حد داره ! حالا چون همه پسرا این کارا میکنن دلیل بر درست بودنش نیست ! 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خودمون ابروی خودمون رو تو دنیا بردیم ...همش از این 20 .30 لعنتی شروع شد من که زنده بازی و دیدم نفهمیده بودم هیچکس نفهمیده بود اینا کردنش تو بوق منم کلیپشو 4 بار نگاه کردم؛ باز متوجه نشدم؛ تا اینکه تو یه عکس تو نت با فلش نشون داده بود؛ ***** اگه نمیگفتن؛ کسی نمی فهمیدا؛ هرچند کارشون زشت بود ؛ اما کاش اینطوری نمیگفتن:icon_razz: لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ جوک بسازیم ولی یادمان باشد : کسی که زیر پا له می کنیم در خرداد ماه 88 ، 45 دقیقه به حرمت ما مچ بند سبز به دست بست 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ جوک بسازیم ولی یادمان باشد : کسی که زیر پا له می کنیم در خرداد ماه 88 ، 45 دقیقه به حرمت ما مچ بند سبز به دست بست منم یادمه نصرتی چی کار کرد ! اما من واقعا دارم نگران مردم ایران میشم ! این حرکاتشون اینم طرز حرف زدن و توهین کردنشون ! هیچی از فرهنگ ایران نمونده ! بدترین فش ها شده عادی ترین طرز صحبت کردن ! چی بگیم دیگه !!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ وای خدای من چند ماه نبودیم دارن تیممون رو نابود می کنن.:icon_pf (34): آخه یکی نیست بگه که این عکاس ها و فیلمبردارهای بوووق رو چرا راه میدین ورزشگاه که چششون توی بووووووووووق بازیکنان باشه که ببینن چی داره بهش برخورد میکنه یا بووووووووووووق میشه!!!!!!!!! البته این کارهارو بیشتر برای مشهور شدن و اسم در آوردن خودشون می کنن والا کسی از این اتفاق باخبر نشده بود. امان از کسایی که میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن. 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خانم ها و آقایون حدود خودتون رو رعایت کنید! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خانم ها و آقایون حدود خودتون رو رعایت کنید! در چه مورد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از همه اولن عذر خواهی میکنم ما ایرانیا همیشه عادت داشتیم ان هرچیزی رو دربیاریم تموم شد رفت یه غلطی کردن تموم شد رفت چرا انقدر کژژژژژژژژژژژژژ میدین اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مملکت ..... برداشته از سر تا پا گیر دایم به همین موضوع مسخره !! کلا مردم جالبی هستیم !! 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از همه اولن عذر خواهی میکنم ما ایرانیا همیشه عادت داشتیم ان هرچیزی رو دربیاریم تموم شد رفت یه غلطی کردن تموم شد رفت چرا انقدر کژژژژژژژژژژژژژ میدین اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مملکت ..... برداشته از سر تا پا گیر دایم به همین موضوع مسخره !! کلا مردم جالبی هستیم !! تاپیک بالا بود یه نظری دادیم چرا ناراحت میشی حالا ! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ قزوین!!پست قبل!!!! پست قبل رو نخونده بودم! اوکی ممنون 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ قزوین!!پست قبل!!!! نباید حرف قومیتی بزنن درست نیست ! حق داره ناراحت بشه 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ نباید حرف قومیتی بزنن درست نیست ! حق داره ناراحت بشهبله منم بهش حق میدم اصلا تعجب کردم ازون پست!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده