رفتن به مطلب

حرکت زشت بازیکنان پرسپولیسی

lorena

ارسال های توصیه شده

شما بگی یا نگی این حرکت زشت هست حالا شما بیاین نقدش کنین بگین ای وای اینجوری کرد اونجوری کرد ک چی بشه ؟ تو ناشایستیش هیچ شکی نیست ولی این کاره شما از اونم بدتره ک شخصیت بازیکن و تیمو خورد میکنید تایپیک زدین ک چی بشه ؟ چن نفریم ک ندیدن ببینن ؟ پیش چن نفر دیگه م شخصیت ی آدم خورد بشه ؟‌

وقتی حرف آبرو شخصیت ی آدم و تیمه نباید انقد راحت بگیم شاید اینطوری دوس دارن ! درسته ی اتفاقی ک تو چن ثانیه افتادو ی خبرگذاری کثیف انقد بزرگ کرد واسه خراب کردن ی تیمو ما هم بیایم بزرگ کنیمو روش مانور بدیم ؟‌ فرق ماها با اون خبرگذاری ک ی برخورد کوچیکو ب این افتضاحی پخش کرد چیه ؟‌

اره شاید نقدش اشتباه باشه ولی همه ی ما بعنوان یه فرد تو جامعه حق داریم اعتراض کنیم که اقا به بازیکنه به این ... میلیون میلیون پول میدین اون وقت به دانشجو هایی که تو بیشتره مسابقات رباتیک شرکت کرده فلش دو گیگ میدین !

اگه اون بازیکن شخصیت داشت یه همچین کاری نمیکرد وقتی این کارو جلو دوربین کرد یعنی واسش هیچ فرقی نداره که شخصیتش خورد بشه!

ما مانور نمیدیم داریم میگیم بسه این همه کثافت کاری تا کی باید حرکتای این بازیکنا رو ببینیمو بعد بگیم عیب نداره بزار صداش در نیاد شخصیتش کوچیک میشه توی اون استادیوم یا از تلویزیون هزاران تا ادم داشته نگا میکرده از بچه ی 7 ساله تا پیر مرد 90 ساله این بی احترامی به یه ملته!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اره شاید نقدش اشتباه باشه ولی همه ی ما بعنوان یه فرد تو جامعه حق داریم اعتراض کنیم که اقا به بازیکنه به این ... میلیون میلیون پول میدین اون وقت به دانشجو هایی که تو بیشتره مسابقات رباتیک شرکت کرده فلش دو گیگ میدین !

اگه اون بازیکن شخصیت داشت یه همچین کاری نمیکرد وقتی این کارو جلو دوربین کرد یعنی واسش هیچ فرقی نداره که شخصیتش خورد بشه!

ما مانور نمیدیم داریم میگیم بسه این همه کثافت کاری تا کی باید حرکتای این بازیکنا رو ببینیمو بعد بگیم عیب نداره بزار صداش در نیاد شخصیتش کوچیک میشه توی اون استادیوم یا از تلویزیون هزاران تا ادم داشته نگا میکرده از بچه ی 7 ساله تا پیر مرد 90 ساله این بی احترامی به یه ملته!

الان شما دارین ب پولی ک میگیره اعتراض میکنین ؟‌ بحث این تایپیک چ ربطی ب اون فلش 2 گیگ داشت ؟

چیزایی ک ادعا میکنید ک گفتینو من ندیدم تو این تایپیک و جاهای دیگه ک بحثش بود ! بچه 7 ساله تا پیر مرد 90 ساله قبل بزرگنمایی و نمایش اسلو موشن فیلمش چیزی ندید ! از فکرای کثیف و منحرف خودمونم باید خجالت بکشیم

اگرم حرکت اول نصرتی از قصد بود ی شوخی 1 ثانیه ای بودو بس ! کثافت کاری وقتیه ک ما ک مطمئن نیستم عمدی بود یا نه و انقد بزرگ کنیم یا اصن با هم شوخی داشتن ب منو شما چ ربطی داره ؟ ما ک داشتیم بازیو میدیدیم چیزیو ندیدیم ! وقتی اخبار گفت حرکات ناشایست بازیکنا من فکرم رفت سمت دعوای آخر بازیه مازیار اومدم نت عکساو فیلمارو دیدم با این ک بازیم دیده بودم تازه دوزاریم افتاد ک این همه سروصدا واسه چیه ...

اصن چن درصده اینایی ک انقد شاکین از این حرکت فوتبالو زنده نگاه میکنن و فکر میکنن بهشون بی احترامی شده ؟ شما خودت بازیو زنده دیدی ک میگی بی احترامی شد ؟‌

الان با حرفایی ک اینجا و بقیه جاها زده شد بیشتر ب بقیه بازیکنا و کادره پرسپولیس بی احترامی شد یا ب بیننده هایی ک همون لحظه چیزی ندیدن ؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعا خنده داره کمیسیون فرهنگی مجلس واسه این حرکت جلسه فوق العاده گذاشته!!:w58: وزیر ورزش خشمناک(!!) شده (یه لحظه جو گرفته اش گفته اعدام کنید این پدر سوخته ها رو!!:biggrin:) فلان مسئول اعلام انزجار کرده و ...

این عزیزان کمیسیون فرهنگی وقتی جناب سلحشور درافشانی فرمودن هیچ عکس العملی (حتی دریغ از یه تشکر خشک و خالی!!) نشون ندادن! من که نفهمیدم حوضه فعالیت و حیطه کاری این زحمتکشان و خادمین ملت چیه و کجاست؟!!:JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه
الان شما دارین ب پولی ک میگیره اعتراض میکنین ؟‌ بحث این تایپیک چ ربطی ب اون فلش 2 گیگ داشت ؟

چیزایی ک ادعا میکنید ک گفتینو من ندیدم تو این تایپیک و جاهای دیگه ک بحثش بود ! بچه 7 ساله تا پیر مرد 90 ساله قبل بزرگنمایی و نمایش اسلو موشن فیلمش چیزی ندید ! از فکرای کثیف و منحرف خودمونم باید خجالت بکشیم

اگرم حرکت اول نصرتی از قصد بود ی شوخی 1 ثانیه ای بودو بس ! کثافت کاری وقتیه ک ما ک مطمئن نیستم عمدی بود یا نه و انقد بزرگ کنیم یا اصن با هم شوخی داشتن ب منو شما چ ربطی داره ؟ ما ک داشتیم بازیو میدیدیم چیزیو ندیدیم ! وقتی اخبار گفت حرکات ناشایست بازیکنا من فکرم رفت سمت دعوای آخر بازیه مازیار اومدم نت عکساو فیلمارو دیدم با این ک بازیم دیده بودم تازه دوزاریم افتاد ک این همه سروصدا واسه چیه ...

اصن چن درصده اینایی ک انقد شاکین از این حرکت فوتبالو زنده نگاه میکنن و فکر میکنن بهشون بی احترامی شده ؟ شما خودت بازیو زنده دیدی ک میگی بی احترامی شد ؟‌

الان با حرفایی ک اینجا و بقیه جاها زده شد بیشتر ب بقیه بازیکنا و کادره پرسپولیس بی احترامی شد یا ب بیننده هایی ک همون لحظه چیزی ندیدن ؟!

من به همه چیز این فوتبال شکایت کردم منظورم از فلش دو گیگو اینا یه مثال بود که چقدر توجه بیجا دارن نسبت به فوتبالیستا !

اره شما راس میگی فکر من کثیف اما بقیه هم فکرشون کثیفه من قبل از دیدن این تاپیک از پدرم شنیدم که حرکت بدی کردن اما پیگیرش نشدم

حتما یه طوری بوده که باعث شده برادرم هم بفهمه

اولا اگه شوخیه چرا جلو این همه ادم تنهایی نمیتونستن شوخی کنن دوما اگه اینطوره در کل نباید فوتبالو ببینم چون به ما ربطی نداره بازیکناش چیکار میکنن!

درسته من زنده ندیدم ولی به اندازه ی کافی از دیگران شنیدم که چه کار احمقانه ای کردن و به این دلیل میگم بی احترامی که فوتبالو یه سن خاص نمیدید هزاران نفر میدیدن !

• Like 1
لینک به دیدگاه
من به همه چیز این فوتبال شکایت کردم منظورم از فلش دو گیگو اینا یه مثال بود که چقدر توجه بیجا دارن نسبت به فوتبالیستا !

اره شما راس میگی فکر من کثیف اما بقیه هم فکرشون کثیفه من قبل از دیدن این تاپیک از پدرم شنیدم که حرکت بدی کردن اما پیگیرش نشدم

حتما یه طوری بوده که باعث شده برادرم هم بفهمه

اولا اگه شوخیه چرا جلو این همه ادم تنهایی نمیتونستن شوخی کنن دوما اگه اینطوره در کل نباید فوتبالو ببینم چون به ما ربطی نداره بازیکناش چیکار میکنن!

درسته من زنده ندیدم ولی به اندازه ی کافی از دیگران شنیدم که چه کار احمقانه ای کردن و به این دلیل میگم بی احترامی که فوتبالو یه سن خاص نمیدید هزاران نفر میدیدن !

چیمون درسته ک فوتبالمون درست باشه ؟

از پدرت شنیدی قبول ، پدرت وقتی داشت بازیو میدید متوجه شد یا بعد از انتشار خبرش ؟‌ برادرت هم ایضا

من بیشتر حرفم اینه ک نباید انقد بزرگنمایی میشد و حرکت آهستشو پخش میکردنو بقیه ماجرا ! حالا دستش رفت ی جایی دیگه این کارا و حرفا واسه چیه ؟ الحق ک جهان سومیای بدبختیم هرچی سرمون بیاد حقمونه تو این 2-3 روز 3 تا خبر اومد بیرون یکیش این بود یکی کشتن 3 تا دختر توسط پدرشون یکیم لخت مادرزاد کردن دخترا توسط شریفی نیا ! حالا ملت فرهیخته ما اومدن چسبیدن ب انگشت ! کدومش بدتر بود ؟

ی درصدیم بزار واسه این ک غیر عمدی بود و این حرفا داره ب شخصیت ی آدم توهین میکنه بعد انقد تند برو

ب اندازه کافی از دیگرانی ک شنیدی زنده بازیو دیدنو بهشون بی احترامی شد یا بعد از 20 و 30 فهمیدن ای داد بی داد چ بی احترامی ب ما کردن و ما دیر فهمیدیم ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من دوس دارم ببینم فردا فردوسی پور چه واکنشی نشون میده به این اتفاق :ws38:

فردوسی پور عکس العمل نشون داد.

پریشب داشت لیگ ایتالیا رو گزارش میکرد،گل زدن ، گفت : حداقل خوشحالی هم میکنن ، خوشحالیشون منشوری نیست:ws47:

• Like 8
لینک به دیدگاه
از مردمه جامعه ای ک حکامش دوران تحصیلشون تو حوزه همه ی این چیزارو تجربه کردن و افکارشونو تو زندگیه همه رسوخ دادن بعید نیست همیچین بزرگ نمایی و سرو صدا راه انداختن و ی تیمو ب گند کشیدن ... 2 روزه بحث روزه همه بیکارا و عقده ایا شده این !

اسدقلالیای عقده ای هم شاد باشین خوب دشمن شادمون کردن کسیم ک ارازل ارازل میکنه تا خودش اراذل نباشه و ندونه اراذل ب کی میگن ب کسی تهمت اراذلو نمیزنه .... خلایق هرچه لایق :a030:

حواست باشه به خاطر دفاع کورکورانه از دوتا .... داری به خیلی ها توهین میکنی!

در اینکه کار صداوسیما درست نبود که اینقد بزرگش کرد و کشش داد شکی نیست.

ولی حرکت اون دوتا ... جای هیچ دفاعی نداره!

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینقدر نگید چرا صدا وسیما بزرگش کرد.صدا و سیما  هم هیچی نمیگفت .ما ایرانی ها اینقدر خودمون کشش میدادیم که کل عالم میفهمیدند.نیاز به صدا وسیما هم نبود که کشش بده

• Like 3
لینک به دیدگاه

ولی حرکت اون دوتا ... جای هیچ دفاعی نداره!

عزیزم حرکت اون دو تا به خودشون مربوطه ، وقتی این همه آدم بازی رو دیدن متوجه چیزی نشدن چرا باید بزرگنمایی کنن ؟ وقتی توی مدارس یا توی پادگان ها یا هزارجای دیگه از این شوخی ها با هم دیگه میکنن مگه فیلمشو از تلویزیون پخش میکنن که منو شما بخوایم دفاع کنیم یا نکنیم ؟

واقعا خیلی مسخره س همچین چیزی بشه موضوع مهم مجلس یه کشور !!! :icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه

حالا یک کاری کردن،عجیبه چرا تو این سایت ها اینقدر بهشون گیر میدن.

فکر کنین از بستگان خودتونه.

یاد فیلم زهرا امیر ابراهیمی افتادم که یک هفته نشد اکثر ایرانی ها دیدنش.:ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه
عزیزم حرکت اون دو تا به خودشون مربوطه ، وقتی این همه آدم بازی رو دیدن متوجه چیزی نشدن چرا باید بزرگنمایی کنن ؟ وقتی توی مدارس یا توی پادگان ها یا هزارجای دیگه از این شوخی ها با هم دیگه میکنن مگه فیلمشو از تلویزیون پخش میکنن که منو شما بخوایم دفاع کنیم یا نکنیم ؟

واقعا خیلی مسخره س همچین چیزی بشه موضوع مهم مجلس یه کشور !!! :icon_pf (34):

نه دیگه!

به خودشون مربوط نیست.

اگه توی خونه ، توی هتل ، توی رختکن بود آره ، نمی شد خیلی گیر بدی.

ولی وقتی زمان پخش زنده این کارو انجام دادن ، دیگه نمیشه گفت به خودشون مربوطه!

چرا میگید هیچ کس متوجه نشده؟

درسته عده ای متوجه نشدن،ولی اینطور نیس که هیچ کی متوجه نشده باشه.

یکی از آشناهامون میگفت با پسرم نشسته بودیم داشتیم بازی رو میدیدیم تا گل اول رو زدن ، زدم یه کانال دیگه!

خودم هم میگم که به نظر منم صداوسیما دیگه خیلی گندشو درآورد.

نمی دونم پشت پرده چی بوده!

ولی خب با جمله آخرت موافقم کاملا:yes:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یکی از آشناهامون میگفت با پسرم نشسته بودیم داشتیم بازی رو میدیدیم تا گل اول رو زدن ، زدم یه کانال دیگه!

خودم هم میگم که به نظر منم صداوسیما دیگه خیلی گندشو درآورد.

نمی دونم پشت پرده چی بوده!

ولی خب با جمله آخرت موافقم کاملا:yes:

چه خانواده های خوبی.

احیانا پسرشون فارسی1 نگاه نمیکنه که.

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه خانواده های خوبی.

احیانا پسرشون فارسی1 نگاه نمیکنه که.

چرا تیکه میاید وسط بحث؟

این کارا تو خونواده های ما که عادی نیست حداقل.

شما هم خوش باشید با این فوتبال و فوتبالیست های غیور و الگوهای بچه های امروز وطن!

ما دیگه حرفی تو این تاپیک نداریم :icon_pf (44):

لینک به دیدگاه
چرا تیکه میاید وسط بحث؟

این کارا تو خونواده های ما که عادی نیست حداقل.

شما هم خوش باشید با این فوتبال و فوتبالیست های غیور و الگوهای بچه های امروز!

ما دیگه حرفی تو این تاپیک نداریم :icon_pf (44):

تیکه نبود دوست محترم.

شما مدام دارین این دو نفر را تخریب شخصیتی میکنین و میگین بدآموزی داره.

در حالیکه خیلی ها اصلا توجهی به این صحنه نکردن،اگر هم کردن دقت نکردن چی شده.

اما شما و رسانه های حکومتی،مدام میگین وای که اخلاق زیر سوال رفت.

یکی باید بیاد بگه اخلاق،که خودش ذره ای معتقد به اخلاقباشه.

همین که رسانه های این حکومت این حرکتو محکوم میکنند،معلومه قضیه چیه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...