MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ به اسم نمیشناسمشون ولی موافقم! خوبه که نمیشناسیدشون. منم اصلا توصیه نمی کنم برید دنبال شناختنشون چون فقط باعث میشه بیشتر به حال خودمون افسوس بخوریم. منم اگه از بچگی دنبال این حرفا نبودم الان خیلی بهتر بود واسم 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خو حالا برقصن یا یه حرکت گروهی یا یه کار نمایشی دیگه انجام بدن !اوضاع ورزش زیاد خوب نیست ! آدم خوبه فقط هاشمیان بود و بس ! آدم خوب مرحوم ناصر حجازی بود و بس روحش شاد 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خوبه که نمیشناسیدشون.منم اصلا توصیه نمی کنم برید دنبال شناختنشون چون فقط باعث میشه بیشتر به حال خودمون افسوس بخوریم. منم اگه از بچگی دنبال این حرفا نبودم الان خیلی بهتر بود واسم از حالا شروع کن دیگه دنبال این حرفا نباش تا برا فردات بهتر باشه 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ از حالا شروع کن دیگه دنبال این حرفا نباش تا برا فردات بهتر باشه خیلی وقته شروع کردم نمی دونی چه متعصبی بودم من:icon_pf (34): حتی خیلی از بازی ها رو هم دیگه نگاه نمی کنم! خوشحالم که دیگه اونقدر تعصب ندارم که بخواد چشم و گوشمو ببنده! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ اینم شادی گل دومشون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ 2 حالت داره یا عمدی بوده-------->تا شواهد درستی در دستم قرار نگیره باور نمیکنم این عکسا هیچیو نشون نمیده یا غیر عمدی بوده------->که به نظرم این یکی احتمالش بیشتره چون فکر نکنم انقدر دیگه بچه باشن اصلا غیر عمدی نبود...کاملا عمدی بود و بسیار احمقانه و زشت.....واقعا بعضی از این پرسپولیسیها اراذلند :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خیلی وقته شروع کردمنمی دونی چه متعصبی بودم من:icon_pf (34): حتی خیلی از بازی ها رو هم دیگه نگاه نمی کنم! خوشحالم که دیگه اونقدر تعصب ندارم که بخواد چشم و گوشمو ببنده! آفرین به انسان های با اراده! تبریک 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ حالا فکر کنید تو رختکن چه کارایی میکنند این جوانمردان .... :JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ بابا این کاری بود که در عرض 1 میکروثانیه به ذهن نصرتی خطور کرده حالا حتما با شیث شوخی داشته ، اصلنم برای بیننده بصورت عادی قابل تشخیص نبود اگه صحنه رو آهسته نمیکردن...خیلی حیوونن کسایی که این صحنه رو علنی کردنو همه جا پخش کردن. با آبروی یه آدم بازی میکنن یه تیمو به هم میریزن سرپرست تیمو اخراج میکنن بازیکنارو محروم میکنن...همه اینا فقط از رسانه ی ملی کثـــــافت جمهوری اسلامی بر میاد 12 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ بابا این کاری بود که در عرض 1 میکروثانیه به ذهن نصرتی خطور کرده حالا حتما با شیث شوخی داشته ، اصلنم برای بیننده بصورت عادی قابل تشخیص نبود اگه صحنه رو آهسته نمیکردن...خیلی حیوونن کسایی که این صحنه رو علنی کردنو همه جا پخش کردن. با آبروی یه آدم بازی میکنن یه تیمو به هم میریزن سرپرست تیمو اخراج میکنن بازیکنارو محروم میکنن...همه اینا فقط از رسانه ی ملی کثـــــافت جمهوری اسلامی بر میاد در اینکه رسانه این مملکت کثافته هیچ شکی نیست اما این شوخی فقط میتونه شوخی اراذل و اوباش باشه که وقتی شعور نداشتن هم با هاش ترکیب بشه این اتفاق تو ملا عام میفته....چه یه دهم ثانیه طول بکشه چه ده دقیقه! مجبور نیستن عوضی بازی هاشون رو علنی کنن که بهانه بدن دست بهانه جو ها!! فقط دلم میخواد این شیث محروم نشه :vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ بابا این کاری بود که در عرض 1 میکروثانیه به ذهن نصرتی خطور کرده حالا حتما با شیث شوخی داشته ، اصلنم برای بیننده بصورت عادی قابل تشخیص نبود اگه صحنه رو آهسته نمیکردن...خیلی حیوونن کسایی که این صحنه رو علنی کردنو همه جا پخش کردن. با آبروی یه آدم بازی میکنن یه تیمو به هم میریزن سرپرست تیمو اخراج میکنن بازیکنارو محروم میکنن...همه اینا فقط از رسانه ی ملی کثـــــافت جمهوری اسلامی بر میاد هاشم خشمگین هستی حسابیا ........ بیخیال، ذات اینها معلوم است،حتی اگر حرکت اینطرف عمدی هم بوده باشه، به کسانیکه تو کازینوها و هتل هاشون با نوشابه از مردم پذیرایی میکنند ربطی نداره که بیان تو رسانشون از این حرکت انتقاد کنند.:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ لینکش تو این تاپیک من هست ولی کسی متوجهش نشده. من صبح این تاپیک رو زدم ولی نخواستم واضح تر بگم. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71514 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ در اینکه رسانه این مملکت کثافته هیچ شکی نیست اما این شوخی فقط میتونه شوخی اراذل و اوباش باشه که وقتی شعور نداشتن هم با هاش ترکیب بشه این اتفاق تو ملا عام میفته....چه یه دهم ثانیه طول بکشه چه ده دقیقه! مجبور نیستن عوضی بازی هاشون رو علنی کنن که بهانه بدن دست بهانه جو ها!! فقط دلم میخواد این شیث محروم نشه :vahidrk: نه عزیزم به نظر من شوخی ارازل نیست ، خیلی جاها ممکنه همچین شوخی هایی بکنن ...توی زمین فوتبال هم حتما از این اتفاقا زیاد افتاده ولی هیچ وقت روش اینقدر زووم نشده...اصلا معنی نداره واسه چی باید اینقدر علنی به این موضوع پرداخته بشه؟!!! شیث بیچاره چیکار کنه ؟ تقصیر نصرتی بود...اونم پسر بدی نیست باز اگه بر عکس بود میشد گفت ارازله و این حرفا شیث هم محرومش کردن البته! :icon_razz:. من دوس دارم ببینم فردا فردوسی پور چه واکنشی نشون میده به این اتفاق 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من بازی رو تماشا کرده بودم, اما اونجا متوجه نشده بودم! بعد که عکسو دیدم متوجه شدم! بعد از گل اول پرسپولیس شیث پرید روی بازیکن های پرسپولیس که مشغول شادی یودن! و بعد نصرتی اومد و ... شیث رو لمس کرد!! (عذر می خوام که بیان می کنم! ) البته بعد از گل دوم پرسپولیس شیث از خجالت نسرتی در می آد و الاوه بر اون چند نفر دیگر رو هم خجالت زده می کنه! 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ بابا این کاری بود که در عرض 1 میکروثانیه به ذهن نصرتی خطور کرده حالا حتما با شیث شوخی داشته ، اصلنم برای بیننده بصورت عادی قابل تشخیص نبود اگه صحنه رو آهسته نمیکردن...خیلی حیوونن کسایی که این صحنه رو علنی کردنو همه جا پخش کردن. با آبروی یه آدم بازی میکنن یه تیمو به هم میریزن سرپرست تیمو اخراج میکنن بازیکنارو محروم میکنن...همه اینا فقط از رسانه ی ملی کثـــــافت جمهوری اسلامی بر میاد رئیس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس در پایان جلسه این کمیته در گفتگو با سایت رسمی باشگاه، جزئیات احکام صادر شده برای محمد نصرتی و شیث رضایی را اعلام کرد. محمود سالارکیا گفت: جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس به صورت فوق العاده راس ساعت 18 بعدازظهر امروز (یکشنبه) به مدت بیش از دو ساعت در محل باشگاه و به منظور رسیدگی به رفتار ناشایست و غیر اخلاقی دو تن از بازیکنان این تیم در دیدار با داماش گیلان برگزار شد. وی ادامه داد: در این جلسه اعضای کمیته ضمن ابراز تاسف شدید از وقوع چنین حرکات ناشایست و اشاعه رسانه ای آن، پس از استماع اظهارات و دفاعیات، آقایان محمد نصرتی و شیث رضایی و بازبینی کامل فیلم آراء خود را صادر کردند. سالارکیا جزئیات آراء صادره را، اعلام کرد: با عنایت به شرایط موجود تیم و پیشینه درخشان و جایگاه دهها میلیونی آن نزد هواداران با وفای تیم و لزوم رعایت شئونات اخلاقی و صیانت از جایگاه والای باشگاه، کمیته انضباطی آراء خود را بشرح ذیل اعلام کرد: آقای محمد نصرتی به استناد بند 1 ماده 8 آئین نامه انضباطی باشگاه پرسپولیس محکوم به محرومیت از بازی تا اطلاع ثانوی و نیز به استناد بند 2 ماده 8 محکوم به کسر 15 درصد از مبلغ قرارداد گردید. در مورد اقدام آقای شیث رضایی در شادی پس از گل دوم، مشارالیه به لحاظ حرکات غیر اخلاقی و به استناد بند 1 ماده 8 آئین نامه انضباطی باشگاه پرسپولیس محکوم به محرومیت از دو بازی و نیز به استناد بند 2 ماده 8 محکوم به کسر 15 درصد مبلغ قرارداد گردید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبق دستور مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، محمود خوردبین از سمت خود برکنار شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، قائم مقام باشگاه پرسپولیس با تائید این خبر گفت: انشاء الله از تجارب ایشان در جای دیگری استفاده خواهیم کرد. 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ اگه روش زوم نمیکردن کسی متوجه نمیشد.من خودم بازی رو دیدم اصلا ندیدم چنین چیزی رو! 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چرا انقد مهمه واستون ک دقیق چ اتفاقی افتاده ؟ حالا فیلم یا عکسشم ببینید و اینجا بزارید ب دانسته هاتون اضافه میشه یا با آبروی ی بازیکن بازی میکنید ؟ فک نمیکنم ربطی به ابروی بازیکن داشته باشه وقتی خود بازیکن یه همچین حرکتی میکنه پس حتما ابروش براش مهم نیست! بابا حالا طرف میخواسته دستشو بزنه به کمر طرف،دستش خورده به جایی دیگه....... عجب حکایتی داریم تو این مملکت، این نشیمنگاه را کلا باید حذف کرد. :ws47: گفتم بهتون دیگه! به منم بگو 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ از مردمه جامعه ای ک حکامش دوران تحصیلشون تو حوزه همه ی این چیزارو تجربه کردن و افکارشونو تو زندگیه همه رسوخ دادن بعید نیست همیچین بزرگ نمایی و سرو صدا راه انداختن و ی تیمو ب گند کشیدن ... 2 روزه بحث روزه همه بیکارا و عقده ایا شده این ! اسدقلالیای عقده ای هم شاد باشین خوب دشمن شادمون کردن کسیم ک ارازل ارازل میکنه تا خودش اراذل نباشه و ندونه اراذل ب کی میگن ب کسی تهمت اراذلو نمیزنه .... خلایق هرچه لایق 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز یه بازیکن حرکت ناشایست انجام داده ما داریم میگیم حرکتش بد بوده شما چرا ناراحتی؟ اگه میگی عقده ایا درباره این بحث میکنن چی کار داری شاید اینطوری دوس دارن! 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز یه بازیکن حرکت ناشایست انجام داده ما داریم میگیم حرکتش بد بوده شما چرا ناراحتی؟ اگه میگی عقده ایا درباره این بحث میکنن چی کار داری شاید اینطوری دوس دارن! شما بگی یا نگی این حرکت زشت هست حالا شما بیاین نقدش کنین بگین ای وای اینجوری کرد اونجوری کرد ک چی بشه ؟ تو ناشایستیش هیچ شکی نیست ولی این کاره شما از اونم بدتره ک شخصیت بازیکن و تیمو خورد میکنید تایپیک زدین ک چی بشه ؟ چن نفریم ک ندیدن ببینن ؟ پیش چن نفر دیگه م شخصیت ی آدم خورد بشه ؟ وقتی حرف آبرو شخصیت ی آدم و تیمه نباید انقد راحت بگیم شاید اینطوری دوس دارن ! درسته ی اتفاقی ک تو چن ثانیه افتادو ی خبرگذاری کثیف انقد بزرگ کرد واسه خراب کردن ی تیمو ما هم بیایم بزرگ کنیمو روش مانور بدیم ؟ فرق ماها با اون خبرگذاری ک ی برخورد کوچیکو ب این افتضاحی پخش کرد چیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده