رفتن به مطلب

زندگی مشترک رسمی یا غیر رسمی

viviyan

ارسال های توصیه شده

خیلی وقتا برای ما سوال پیش میاد که با خووندن چندتا جمله عربی مگه چه اتفاقی میفته که ازدواج مشروعیت پیدا میکنه و یا با ثبت ازدواج در محضر!!!

آیا زندگی مسالمت آمیز با پسر یا دختری بدون برگزار کردن این تشریفات امکان پذیر نیست؟ شما کدام سبک از زندگی زناشویی رو میپسندید؟ زندگی با عقد و ازدواج یا بدون عقد و ازدواج؟

• Like 11
لینک به دیدگاه
ثبت دفتری، حلقه، شاهد، چند تا جمله عربی یا فارسی

یه سری بهانه برا رسمیت پیدا کردن یه قوله

خب به نظرتون این راه حل مناسبیه واسه رسمیت پیدا کردن قول و روی قول ماندن؟ یه جورایی دو طرف مجبور میشن به زندگی در کنار هم دیگه.

لینک به دیدگاه
خب به نظرتون این راه حل مناسبیه واسه رسمیت پیدا کردن قول و روی قول ماندن؟ یه جورایی دو طرف مجبور میشن به زندگی در کنار هم دیگه.

به نظرت خوبه که به هر بهانه ی ساده ای رابطه دو نفر بهم بخوره و مردم مدام از شکست زندگی مشترکشون افسرده باشن؟ یا اینکه نهایتا دل بستگی ها عادی بشه و با هم زندگی کردن فقط بخاطر نیاز باشه؟

لینک به دیدگاه

ثبت رسمی بیشتر جهت مواردی مثل ارث و فرزندان و سهم هرکس از زندگیه.

وگرنه عربی خوندن و نخوندن و..... همش بازیه که بشه یک عده را دلخوش کرد.

باید با توجه به جامعه وضعیت را انتخاب کرد.

اما به نظر من اینکه دو طرف بهم تعهد داشته باشند خیلی بهتره، تا طرف مثلا صبح پاشه ببینه، زن یا شوهرش نیست خداحافظ. :viannen_38:

لینک به دیدگاه
به نظرت خوبه که به هر بهانه ی ساده ای رابطه دو نفر بهم بخوره و مردم مدام از شکست زندگی مشترکشون افسرده باشن؟ یا اینکه نهایتا دل بستگی ها عادی بشه و با هم زندگی کردن فقط بخاطر نیاز باشه؟

به نظر من دونفر که عاقل و بالغ باشن و به هم علاقه داشته باشن سر هر موضوع کوچیکی حاضر به؛ به هم زدن رابطه شون نیستن. اینکه نهایتا دلبستگی ها عادی بشه و فقط از سر نیاز و به عبارت بهتر عادت با هم زندگی کنن به نظر من وحشتناکه.

لینک به دیدگاه

زندگی با عقد و ازدواج ... :ws37: ...

مردای ایرانی تا تعهدی روی دوششون نباشه نمی شه بهشون اعتماد کرد ...

اگه قرار باشه غیر رسمی باشه ... توی اولین مشکل زندگی جا میزنن و خداحافظ ... اما این به اصطلاح عقد، دلیلی برای تحمل سختی ها و موندنه ...

برای یک مرد یا یک زن خیلی سخته که وقتی با یکی رابطه ی احساسی برقرار کرد بعد طرف بزاره بره 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

معمولا توی چهار سال اول زندگی چون ایرانی ها آموزش های صحیح زندگی رو ندیدن با مشکلات دو طرفه ی زیادی مواجه می شن ... این عقد اونا را مجبور به ادامه می کنه چون بعد چند سال اول روش زندگی کردن میان دستشون و زندگی شون مثل آدم می شه ... texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

لینک به دیدگاه
ثبت رسمی بیشتر جهت مواردی مثل ارث و فرزندان و سهم هرکس از زندگیه.

وگرنه عربی خوندن و نخوندن و..... همش بازیه که بشه یک عده را دلخوش کرد.

باید با توجه به جامعه وضعیت را انتخاب کرد.

اما به نظر من اینکه دو طرف بهم تعهد داشته باشند خیلی بهتره، تا طرف مثلا صبح پاشه ببینه، زن یا شوهرش نیست خداحافظ. :viannen_38:

خب به نظرم شما بیشتر از جنبه های منفی دارید به قضیه نگاه میکنید، اینکه زنی یا مردی به خاطر تعهدی که داره بمونه، چیزی جز عذاب برای هر دو طرف نیست.

لینک به دیدگاه

به نظر خود من پیوند بین دو تا آدم با یه امضا و یه کاغذ و یه جمله ثبت نمیشه

هممون میبینیم کسایی رو که با هم ازدواج کردن ولی رسما با هم همخونه ان ...هر دوتاشون سرشون جاهای دیگه گرمه و هیچ دلخوشی ایم تو زندگیشون نیست فقط از ترس طلاق باهمن(حالا یا به خاطر بچه هاشون،یا موقعیتشون،یا مهریه یا...)

ولی زندگیای دیگه ایم خارج این مرز هست که بدون هیچ ثبت قانونی ای سالهاست که داره پیش میره و هیچ اجباریم واسه ادامش وجود نداره...دو طرف خیلی راحت میتونن بذارن برن ولی نمیرن

ولی متاسفانه اینطوری زندگی کردن تو ایران و کشورایی مثل اون حماقته محضه

لینک به دیدگاه
خب به نظرم شما بیشتر از جنبه های منفی دارید به قضیه نگاه میکنید، اینکه زنی یا مردی به خاطر تعهدی که داره بمونه، چیزی جز عذاب برای هر دو طرف نیست.

تعهد داشتن با مجبور بودن فرق میکنه.

برای همین طلاق هست تا اگر زندگی تلخ شد،از هم جدا بشن،در عین حال سهمی هم از زندگی گذشتشون داشته باشن.

تعهد و مسئولیت سبب میشه آدم زیادی هوس باز نشه مخصوصا تو مسائل جنسی.

این هم کاملا واضحه که آدم ها تو این زمینه بسیار تنوع طلبند.

البته خودم فکر کنم اگه تو آمریکا بودم طرز فکرم با الان فرق میکرد.

لینک به دیدگاه
خیلی وقتا برای ما سوال پیش میاد که با خووندن چندتا جمله عربی مگه چه اتفاقی میفته که ازدواج مشروعیت پیدا میکنه و یا با ثبت ازدواج در محضر!!!

آیا زندگی مسالمت آمیز با پسر یا دختری بدون برگزار کردن این تشریفات امکان پذیر نیست؟ شما کدام سبک از زندگی زناشویی رو میپسندید؟ زندگی با عقد و ازدواج یا بدون عقد و ازدواج؟

فکر نمیکنم در اصل پیوند زنا شویی هر دو حالت مشکلی پیش بیارن . و فقط هم این دو نیست خدا میدونه در بین این همه فرهنگ و این همه دین چندین هزار نوع خطبه بزبان های مختلف جاری میشه . اینکه خطبه ای جاری بشه را شما میتونید فرض کنید که مسئول ثبت ازدواج در یه شهرداری در اروپا داره 2/3 جمله اضافی هم با طرفین خوش وبش میکنه یا کشیش کلیسا چیزهایی اضافی میخونه .. اگه کلا پیوند بی حساب کتاب باشه مشکل ساز میشه از نظر قانونی که معمولا هم خانومها ضرر میکنند و نه اینکه چند جمله ی اضافی مشکل ساز باشه ...

امار بسیار وسیع طلاق در اروپا نیز بخاطر خطبه نخوندن اونا نیست اگر چه خیلی ها هم میرن کلیسا و بعدش میرن شهرداری یا بر عکس !

در مورد قسمت بعدی سوالات شما هم من قصد ازدواج ندارم اگه داشتم که بعیده حتما مطابق فرهنگ ایرانی و اسلامی انجام میشه ...

لینک به دیدگاه

از قضا یکی دوساعت پیش داشتم مقاله ای درمورد زندگی اجتماعی که یکی از قویترینشون رو اتو میل المانی طبق برداشتهای خودش از نظریات فروید وجامعه ای که این روانشناس بنا نهاد(خواستید ارشیوشون به عنوان یکی از مراجع بسیار کامل وقوی دردسترس هست) رو میخوندم

این صحبتایی که امروزه درایران میشه بیشتر از 99 درصدش حاصل یاس وبیزاری حاصل از تحدید فضای فکری توسط عاملان دینی هست که قرائت متفاوتی از انچه نسلهای بعدیشون خواستن رو ارائه دادن وگرنه خیلی بزرگتر وروشنفکرتر از ایرانی ها این راههارو رفتن وبه هیچ جایی هم نرسیدن!

بقول رضا مسئله اون قول هست واینم یه حالت صورت شرع دادن به قضیه هست

کسی که تعهد داشته باشه اینا فقط مراحل انجام عمله وگرنه مابقی صرفا بهانه گیری هست

لینک به دیدگاه

خوب اون قسمت مهریه سنگین مهم ترین بخش میشه که داماد را یه جورایی گیر بندازن !

البته به مردای ایرانی هم اعتباری نیست . خیلی ها مجبورن که با مهریه شوهرشونا نگه دارن .

البته اینم بگم که وقتی بحث طلاق پیش بیاد دیگه اینا همش قصه میشه چون کل مهریه را معمولا نمیتونن بگیرن !

کی پا میشه هر روز بره دادگاه یه سکه بگیره ! تازه در مقابل حق طلاق و حزانت بچه واقعا ارزشی نداره !

لینک به دیدگاه
چرا تو مطالب جالب و آموزنده زدی؟ :w58:

یه جا میزدی که از پستای هم بتونیم تشکر کنیم

نمیدونستم کجا باید میزدم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه

بدون عقد و ازدواج چن تا برگه عشقو اعتمادو مسولیت رو ثابت نمی‌کنه فقط به درد گرویی میخوره! اگه یکی‌ خواست بره پولشو بده و بره!

لینک به دیدگاه
تعهد داشتن با مجبور بودن فرق میکنه.

برای همین طلاق هست تا اگر زندگی تلخ شد،از هم جدا بشن،در عین حال سهمی هم از زندگی گذشتشون داشته باشن.

تعهد و مسئولیت سبب میشه آدم زیادی هوس باز نشه مخصوصا تو مسائل جنسی.

این هم کاملا واضحه که آدم ها تو این زمینه بسیار تنوع طلبند.

البته خودم فکر کنم اگه تو آمریکا بودم طرز فکرم با الان فرق میکرد.

به نظر من تعهد با خطبه خووندن به وجود نمیاد. مگه اون جمله معروف و خاص مردای ایرانی رو نشنیدید که میگن "زن آدم مثل تلویزیونه، مگه کسی که تو خونه تلویزیون داره؛ سینما نمیره؟"

به نظر من آدمی که تعهد حالیش باشه در هر صورت به تعهدش عمل میکنه، حالا این تعهد میخواد با عقد به وجود اومده باشه و یا زبانا دو نفر تصمیم گرفته باشن با هم زندگی کنن. با اینکه میگید ازدواج باعث میشه جلوی هوس بازی گرفته بشه، صددرصد مخالفم، مخصوصا با قوانین اسلامیه ایران که هوس بازیه مردا رو قانونی کرده و فقط زنا رو محدود کرده. ازدواج غیررسمی باعث میشه حداقل تو این مورد عدالت رعایت بشه، اگه مردی شریک زندگیش رو به خاطر زنی دیگر رها کرد، زن هم میتونه همین کار رو بکنه. اینجوری اتفاقا جلوی خیلی از اتفاقات ناخوشایند گرفته میشه.

شما و بیشتر بچه ها موضوع رو بیشتر از این زاویه نگاه میکنید که زن موجود ضعیف و آسیب پذیریه که نیاز به حمایت مردی داره و مرد هم موجود ظالم و هوسبازیه که دائم در پی هوس رانی و سوءاستفاده از موقعیت هستش. شاید قدیمتر اینجور بوده ولی الان به نظرم شرایط مرد و زن یکسانه و دیگه این ملاحظات توجیهی نداره.

نگاری جان خیلی موافقم.

لینک به دیدگاه

واقعا اگه انسان متعهد به هر شکلی تو این دنیا پیدا بشه چه جوری کنار هم بودنش زیاد مهم نیست...

اما خب به هر حال اگه قرار باشه فرزندی بیاد تو زندگی حتما باید رسمیت وجود داشته باشه...

لینک به دیدگاه
واقعا اگه انسان متعهد به هر شکلی تو این دنیا پیدا بشه چه جوری کنار هم بودنش زیاد مهم نیست...

اما خب به هر حال اگه قرار باشه فرزندی بیاد تو زندگی حتما باید رسمیت وجود داشته باشه...

موافقم. واسه بچه بهتره ازدواج ثبت بشه.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...