رفتن به مطلب

مودب بودن و سواری دادن !!!!!!!!

ارسال های توصیه شده

سلام

اصولا در هر جامعه ای داشتن ادب نشانگر شخصیت افراده و همچنین میشه گفت فرهنگ بالای شخص رو میرسونه .

اما در تمام جوامع افرادی وجود دارند که اگر در ارتباط با اون ها مودب باشیم دوست دارن از ما سواری بگیرن ! طبیعتا چون این گونه افراد رابطه ی احترام متقابل براشون معنی نداره عقل حکم میکنه که با این جور افراد مثل خودشون برخورد بشه !

اما از طرف دیگه نگران پایین اومدن شأن اجتماعی خود هستیم و دوست نداریم با این جور افراد دهن به دهن بشیم

شما با این گونه افراد برخورد داشتید ؟

چگونه با این افراد برخورد می کنید ؟ شبیه خودشان ؟ یا جور دیگری ؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

دقيقا امروز درگير 2تا ادم اين طوري هستم

از صبح اول وقت ذهنمو درگير خودشون كردن و هرچي دارم با زبون خوش صحبت ميكنم حاليشون نميشه يه طوري هم هست كه نميشه بيخيال قضيه شم

انگار تو اين زمونه همه چي به باد فراموشي رفته

جواب خوبي شده بدي

احترام جاي خودشو به بي احترامي داده

اين طور آدما يكي مثل خودشونو ميخوان تا حاليشون شه كه متاسفانه يا بهتر بگم خوشبختانه ما نميتونيم مثل اونا شيم

• Like 5
لینک به دیدگاه
فقط یه نگاه که از صد تا فحش بدتره.

واسشون همین کافیه

كسي كه به اين درك نرسيده كه زبان خوش حاليش بشه آيا يه نگاه اونو به فكر ميندازه؟

عين خيالشم نيست

• Like 5
لینک به دیدگاه

من بهشون تذکر میدم که یه وقت فکر نکنند کسی چیزی نمیدونه. اما زیاد درگیرشون نمیشم.

میگن : با خوک کشتی نگیرید چون هم کثیف میشید و هم اینکه اون کشتی گرفتن رو دوست داره و دست بردار نیست.

یه جورائی بهشون میفهمونم که میدونم جنسش چیه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

عين خيالشم نيست

پس خدا بهت صبر بده دوست من

• Like 3
لینک به دیدگاه

عين خيالشم نيست

آخه نگاه داریم تا نگاه. من یه جوری نگاه میکنم که بخوبی تشخیص میده که چی فکر میکنم. :ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من با هرکسی بحث کنی این معنی رو میده که منم با تو در یک سطح هستم ....یه جورایی یعنی تو شخصیتی هستی(به طور عامیانه عددی هستی:texc5lhcbtrocnmvtp8) که تونستی من و ناراحت کنی و منم دارم جواب میدم

تو این جور موارد من معمولا فقط یه پوزخند میزنم :biggrin:

البته نمیگم تا حالا پیش نیومده که جواب بدم ولی کسی که آبرو و شخصیتی برای از دست دادن نداره معمولا از انجام هیچ کاری و زدن هیچ حرفی ابایی نداره

پس این وسط منم که ضرر میکنم چون مثل اون نیستم که چیزی برای از دست دادن نداشته باشم

یا باید پا به پاش پیش برم یا باید وایسم هرچی از دهنش دراومد بهم بگه منم نگاش کنم

• Like 7
لینک به دیدگاه

دیروز من و دوستم وایساده بودیم سر کوچه تا از هم خداحافظی کنیم یکم طول کشید بعد یه ماشین یه هو پیچید داخل کوچه و شروع کرد داد و هوار کردن سر ما که یکم وسط کوچه وایسید وقت کردید!

من دیدم ول کن نیست گفتم چه میدونستم تو 1 دفعه میخوای بپیچی تو کوچه؟:w58:

اینو من گفتم و اون هرچی فحش در عمرش بلد بود نثارم کرد:w58:

من شک شده بودم اصلا جوابی ندادم اما رفتم خونه به فحش هایی که داد فکر کردم گریم گرفت!:ws44:

هنوزم نمیدونم کار درستی کردم که جواب ندادم یا نه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

در محیط های عادی برام این موقعیت خوشبختانه پیش نیومده که مورد توهین قرار بگیرم که احتیاج به جواب گویی ویا نوع خاصی از برخورد باشه اما در محیط مجازی فراوان اتفاق افتاده و این رخداد ها اگه بندرت شخص من را هدف قرار داده راحت ازکنارش گذشتم و یادم نمیاد این موارد زیاد بوده یا مهم بوده باشه در حد متلک و کنایه شاید

اما و اما

در قبال توهین هایی که به اعتقادات من و ایین من و انچه حق دارم بهشون معتقد باشم و طبق اخلاق و منطق و اصول نقد ودر بسیاری از کشور ها طبق قانون کسی اجازه ی توهین به اعتقادات کسی رو نداره , واکنش های مختلف نشون دادم بستگی به اینکه طرف کی بوده باشه و چرا اینکار رو میکنه و هدف ازین کارا چیه

مثلا اگر حس کنم نوجوانی است احساساتی یا تازه چند تا کتاب و مقاله خونده وفکر میکنه همینا که میدونه اخر مرام وعقیده است و بقیه کلا از همه چیز پرت هستند که اینا مختص دوره نوجوانی و اوائل جوانی است ومن خودم شاید اینگونه بوده ام معمولا کاری ندارم و براحتی از کنار اینا نیز میگذرم

در موراد دیگه که حس میکنم طرف اصولا میدونه چیکار میکنه اگر چه کمی توام با بکار گیری احساسات وحماسه سرایی هم هست ولی کارش مداومه و هر گز قصد بحث و گفتگو نداره که اگر داشت این همه تکرار نمیکرد و مجددا موضوعات بحث شده ی بی نتیجه و جنجالی را به نمایش نمیذاشت سعی میکنم اول به هر زبانی که شده بهش بفهمونم کارش درست نیست در محیط مجازی سعی میکنم یه جوری از طریق مدیریت او را از ادامه توهین باز بدارم ولی اگر همه کار ها نتیجه نداد چاره ای جز پشیمون کردنش نیست .. البته اینا مربوط به قبله و مدتیه سعی میکنم برخوردی از این نوع نداشته باشم یا خیلی خفیف فقط جهت هشدار باشه ...

من شخصا امیدوارم که اصولا بحث سازنده و انتقاد واقعی جای ابراز احساسات و برداشت های یک طرفه و دگم سازی عقیده و خود محوری ناشیانه رو بگیره .. و امیدوارم همه درک کنیم که نوشتن اسونه و جوابگویی اسونه و کسی از کسی یا چیزی نمیترسه و وقتی چیزی مینویسیم بفهمیم که دیگران هم بلدند بنویسند و چلاق نیستند و بیسواد هم نیستند اگر این شعور در ما پیدا بشه دیگه در محیط مجازی که تنها و تنها جاییست که فعلا میشود در ان نفس کشید مشکلی به اسم دشمنی های بی فایده بوجود نخواهد امد ....

امید چنین باد !

• Like 2
لینک به دیدگاه

اصولا سعي ميكنم برخورد نداشته باشم و اگر كسي رو نشناسم و ندونم كه چه آدمي هست و بعدا متوجه بشم كه آدمي بي ادب و... هست ارتباطم رو باهاش خيلي راحت قطع ميكنم

اگر هم در موقعيتي قرار بگيرم كه مجبور باشم باهاش ارتباط داشته باشم مثل محيط كار و...سعي ميكنم مثل خودش باهاش برخورد كنم چون دوست ندارم بهم توهين بشه ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...