Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ به نام اهورامزدا 7 آبان سالروز بزرگ مرد تاریخ شاه چهار گوشه جهان کوروش هخامنشی را به تمامى ایرانیان تبریک عرض میکنیم. 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ این روز فقط تو تقویم ایران ثبت نشده. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ تبریک میگم کاش فقط تو تقویم ایران ثبت نمیشد از کتابهای تاریخ هم حذفش کردن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سالروز تولده ؟ تو متن نوشتی فقط سالروز :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ من هم تبريك ميگم روز بزرگداشت انسانيت و منش كورش رو سالروز تولده ؟تو متن نوشتی فقط سالروز :JC_thinking: 29 اكتبر/7آبان سالروز صدور منشور كورش هست 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ متاسفانه من اطلاعاتم تو این زمینه کمه اگه امکانش هست توضیحات دقیقی بفرمایدد... 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منم به همه تبریک میگم:icon_pf (44): چه جالب روز به این مهمی رو از تو تاریخ حذف کردن اما هروز یه روز مهم به تقویم اضافه میشه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ متاسفانه من اطلاعاتم تو این زمینه کمه اگه امکانش هست توضیحات دقیقی بفرمایید... برا اینکه موضوع مخدوش نشه من جواب این سئوال شما رو بعد ها در یک تاپیک مجزا عرض خواهم کرد. نظر من فقط یه اطلاع رسانی ساده بود . در اولین فرصت در اون مورد مطالبی رو تقدیم خواهم کرد. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ کسی حرفی , کاری , ذکر خیری , درد دلی با کوروش نداشت؟ اگه دارین همینجا بنویسید. لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ کاش شخصیتی به این بزرگی به این راحتی به دست فراموشی سپرده نمیشد! شخصی که منشورش هنوز که هنوزه بعد از چندین هزار سال هنوز برای کشورهای دیگه انقدری بارزشه که در موزه ها نگهش میدارن و مایی که صاحبشیم به همین راحتی از دستش دادیم. واقعا تاسف برانگیزه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده