رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

میگو 200 گرم

پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری

روغن، نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و ادویه کاری مقداری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری

آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ 2 تا 4 عدد

روش تهیه:

میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.

آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.

سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید.

سپس در تابه ی داغ(که در آن روغن ریخته اید)، مایه ی کوکو را بریزید و در تابه را بگذارید.

اکنون حرارت را ملایم نمایید تا کوکو آماده شود.

انرژی کل 750 کیلوکالری

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...