peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مواد لازم: میگو 200 گرم پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری روغن، نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و ادویه کاری مقداری رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری تخم مرغ 2 تا 4 عدد روش تهیه: میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید. آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود. سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید. سپس در تابه ی داغ(که در آن روغن ریخته اید)، مایه ی کوکو را بریزید و در تابه را بگذارید. اکنون حرارت را ملایم نمایید تا کوکو آماده شود. انرژی کل 750 کیلوکالری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده