peyman sadeghian 30237 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مواد لازم: میگو 200 گرم پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری روغن، نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و ادویه کاری مقداری رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری تخم مرغ 2 تا 4 عدد روش تهیه: میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید. آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود. سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید. سپس در تابه ی داغ(که در آن روغن ریخته اید)، مایه ی کوکو را بریزید و در تابه را بگذارید. اکنون حرارت را ملایم نمایید تا کوکو آماده شود. انرژی کل 750 کیلوکالری منبع 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .