lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خب حالا اون 10% رو توضیح می دی؟ یه جوری آرزو می کنن باشنیه جوری که مردم می خوان بشناسنشون همینان دیگه آدمایی که پشت غرورشون قایم میشن تا ضعف هاشون معلوم نشه و...(جزو دسته ی اول) و آدمایی که کم حرفند و... همیشه مردم میخوان بشناسنشون البته برا مردم ظاهر بین ایران هیچ تئوری و عدد و رقمی پاسخگو نیست:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ بجث چرا اینحوری شد نمی دونم....نمی خواد بحص رو فرهنگی اجتماعی کنیم....رفتارمون رو تو خونه هامون ببینیم.... من نوعی می گم: من همینم که هستم نه بیشتر نه کمتر....در مقابل همه ی آدما هم رفتارم همینه که می بینید....تموم شد رفت..... یکی دیگه در مقابل هر آدمی یه ماسکی می زنه به صورتش که خودش رو یه جور دیگه نشون بده..... دقیقا" متضاد با اون چیزی که هست.... این "خودمون بودن" و" خودمون رو یه جرو دیگه نشون دادن" رو چقدر می پسندید؟ به این کار می گید دو رویی؟ یا می گید رفتارهای متقاوت در برابر آدمهای متفاوت؟ مهناز من دیروز در این تاپیک خیلی خندیدم و پست هایی غیر جدی زدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 الان دقیقا به من بگو باید در چه موردی بنویسم ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ مهناز من دیروز در این تاپیک خیلی خندیدم و پست هایی غیر جدی زدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 الان دقیقا به من بگو باید در چه موردی بنویسم ؟؟؟ :icon_razz: پست جدی آدم شناسانه بنویس.... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ :icon_razz:پست جدی آدم شناسانه بنویس.... من هنوزز 100 ترم مونده تا ادمشناسی رو پاس کنم چقدر سخت میگیری . ساده تر بگو پیلیز :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ من هنوزز 100 ترم مونده تا ادمشناسی رو پاس کنم چقدر سخت میگیری . ساده تر بگو پیلیز :JC_thinking: خب دیگه دورو ورتو ببین....ببین آدما چقدر متفاوت می شن تو برخوردای مختلف؟ به ثول مغروف آدما چند تا ماسک دارن... یکی و دیدی می ری از هر کی در موردش بپرسی یه جیزی می گه؟ بعد می گی اوا هر کی یه چی می گه که :ydm47612zsesgift969 بعد شخصیت اصلی طرف زمین تا آسمون با همه ی اون حرفها فرق داره... از ایم نوع حرفا.... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خب دیگه دورو ورتو ببین....ببین آدما چقدر متفاوت می شن تو برخوردای مختلف؟ به ثول مغروف آدما چند تا ماسک دارن...یکی و دیدی می ری از هر کی در موردش بپرسی یه جیزی می گه؟ بعد می گی اوا هر کی یه چی می گه که :ydm47612zsesgift969 بعد شخصیت اصلی طرف زمین تا آسمون با همه ی اون حرفها فرق داره... از ایم نوع حرفا.... والا راستش من ادمهایی در اطرافم است که با من هم نه هموطن هستند و نه همکیش اما همنوع هستند .. بدون اینکه بخوای زیاد کنکاش کنی متوجه میشی که برخی از این ادمها تا کنون حتی یکبار یک دروغ در زندگیشون نگفته اند . غیبت نمیکنن . چیزی حتی عجیب غریب از همسایه ببینند فقط برای خودشان محفوظه. هو چیگری بلد نیستند کسی را بد نام نمیکنند بکسی تهمت نمیزنند و ..... خیلی خصوصیات دیگر و ازجمله اینکه هیچوقت اهل نقاب زدن نیستند ... گاهی من با این ادمها برخورد نزدیک میکنم گریه ام میگریه یکی از شوق اینکه اگه اینها اشرف مخلوقات هستند پس ما چیکاره هستیم واقعا و یکی از غم اینکه ما ها چقدر بد هستیم ! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ ادم باید اونقد قوی باشه که افکار دیگران رو اراده وشخصیتش تاثیر نذاره دیگران ممکنه با افکارشون دنیا را براش جهنم کنند یعنی دیگران بشن جهنم ادم اما بازم همه چی به خود طرف برمیگرده که اجازه همچین کاری صادر نکنه و راه خودش را بره بدون ترس از قضاوت مردم تا اون تصویری را که از خوش میخواد بتونه به اطرافیانش نشون بده . 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ آدما هر چی هستن....یک جور نیستن.... با هم جور نیستن!!!...جور واجورن.... یک وقتایی با هم جور می شن....بعد دو دقیقه بعد ناجور می شن....موندم چرا به اینا می گن آدم؟!! انگار باید جور واجور باشن تا زمان بگذره....چون اگه همه چی جور بود..خسته می شدن تا عمر تموم شه... باید اینقد درگیر این ناجوری ها بشن....تا بگذره دنیا... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بنظر من آدما دارای مجموعه ای از صفات متضادن. مثلا هم میتونن خوب باشن هم بد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده