haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره بچه چند سالش باشه ! تو هر سنیم باشه گفتنش واسه مادرو پدر سخته اصلا باعث میشه روی بچه تو روی پدر مادرش باز بشه! 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ پس من چرا نپرسيدم؟:JC_thinking: من معمولا بچه ي مارموزي بودم سوالاي ممنوعه نمي پرسيدم:biggrin: دختر عمه هام همسن من بودن اونا مي پرسيدن منم جواب مامانشونو مي شنيدم باور مي كردم بعدم همون دختر عمه هام جريان اصلي رو كشف كردن و به منم گفتن ما هم اينجوري..:ydm47612zsesgift969 10 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تو هر سنیم باشه گفتنش واسه مادرو پدر سخته اصلا باعث میشه روی بچه تو روی پدر مادرش باز بشه! اما الان دارن ميگن هيچ سوال بچه رو بي پاسخ نذارين و بهش هم دروغ نگين تا ذهنيتش خراب نشه اما واقعا مسائل اين طوري رو چجوري ميشه به بچه گفت؟ 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ شما از 6 ساله شروع کن، تا 18 ساله ...... به هر سنی چی میگی؟ پیدا کردن جواب اصلا سخت نیست ! توی خانواده ایرانی یا به بچه دروغ میگن یا از ترسی که حانی بهش اشاره کرد اصلا جواب نمیدن و دعوا میکنن یا تابو درست میکنن ! در هر صورت باید آماده باشن که سوال جنسی یا سوال ممنوعه ازشون پرسیده میشه ! از طرفی جزئیات را نباید گفت و از طرفی باید بهش یاد داد ! من که بچه ندارم بهش فکر کنم ببینم چی باید جواب بدم ! اگر خواستم مادر بشم میرم یاد میگریم چه جوابی باید بدم ! به نظر من راست بگن ولی نه با جزیئات ! مثلا بگن وقتی دو نفر ازدواج کنن و پدر و مادر بچه بخوان بچه دار میشن ! یا وقتی بزرگ شدی یا رفتی مدرسه یا راهنمایی بهت میگم ! از این جوابا به بچه بگن بهتره ! تا چیزای دیگه ! 14 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اما الان دارن ميگن هيچ سوال بچه رو بي پاسخ نذارين و بهش هم دروغ نگين تا ذهنيتش خراب نشه اما واقعا مسائل اين طوري رو چجوري ميشه به بچه گفت؟ اما اگه بگیم ذهنش چیزی رو که فراتر از سنش میفهمه و شاید تو روحیش خیلی تاثیر بزاره:yes: به سادگی دسشو میگیری براش توضیح میدی که چی شد که اون شب تو رو مادرت حامله شد:ydm47612zsesgift969:biggrin: 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ پیدا کردن جواب اصلا سخت نیست ! توی خانواده ایرانی یا به بچه دروغ میگن یا از ترسی که حانی بهش اشاره کرد اصلا جواب نمیدن و دعوا میکنن یا تابو درست میکنن ! در هر صورت باید آماده باشن که سوال جنسی یا سوال ممنوعه ازشون پرسیده میشه ! از طرفی جزئیات را نباید گفت و از طرفی باید بهش یاد داد ! من که بچه ندارم بهش فکر کنم ببینم چی باید جواب بدم ! اگر خواستم مادر بشم میرم یاد میگریم چه جوابی باید بدم ! به نظر من راست بگن ولی نه با جزیئات ! مثلا بگن وقتی دو نفر ازدواج کنن و پدر و مادر بچه بخوان بچه دار میشن ! یا وقتی بزرگ شدی یا رفتی مدرسه یا راهنمایی بهت میگم ! از این جوابا به بچه بگن بهتره ! تا چیزای دیگه ! اما به نظر من همون طوری که بچه اینقدر ذهنش فعال بوده که پرسیده چجوری بچه دار میشن مسلما به یه جواب کوتاه قانع نمیشه و در این صورت سعی میکنه خودش بفهمه! 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ البته با توجه به پیشرفت هایی که نسل های امروزی و آینده دارن دیگه نیازی به پرسیدن این جور سئوالهارو ندارن یا خودشون جواب رو می دونن یا اینکه تا به تهش نرسن ول کن نیستن. یا سئوالهایی به مراتب پیشرفته تر از این سوال رو بپرسن. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ولی خیلی جالبه که حتی یک نفر از ما هم این موضوع را از راهی منطقی و قانونی یاد نگرفته. هرچند در تنظیم خانواده هم چیزی در این باره نگفتند و فقط توضیح دادن بدن انسان را. :JC_thinking: همه یه جورایی توسط یکسری اغفال شدن. این یعنی شیطان بدجوری تو این مملکت سایه انداخته. 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ نه عزیزم. من یه کم زودتر از موعد بالغ شدم. تازه رفته بودم راهنمایی، اونموقع نسبت به دو-سه سال بعدش فکرا بسته تر بود. حتی حق نداشتیم جوراب سفید بپوشیم. تو مدرسه، معلم پرورشی و دینی و ناظم و ... فقط بهمون میگن خوش به حالتون؛ شما خیلی پاک و معصومید. ولی من هرگز هول و هراسم از به سن بلوغ رسیدن رو فراموش نمیکنم. همه دخترای ایرانی هول و هراس دارن عزیزم :thumbsdownsmiley: کدوم دختر درست این مرحله را رد میکنه ؟ من یادمه همیشه قوز میکردم تا اینکه معلم ورزشمون بهمون گفت قوز نکنید این سن بلوغه :icon_razz: تازه یادمه یه بار یه روانشناس از دستش توی تلویزیون در رفت اونم دقیقا میگفت چار دخترا خودشونا خم میکنن یا خیلی مشکلات دیگه که هیچ وقت به ما یاد ندادن و دربارش حرف نزدن :icon_razz: تابو ها شکسته نشه ما زجر بکشیم اشکالی نداره:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اما به نظر من همون طوری که بچه اینقدر ذهنش فعال بوده که پرسیده چجوری بچه دار میشن مسلما به یه جواب کوتاه قانع نمیشه و در این صورت سعی میکنه خودش بفهمه! درسته برای همین میگن خانواده باید بدونن از چه سنی و از چه جوابهایی استفاده کنن و روانشناسها اینقد مقاله و کتاب نوشتن و توضیح دادن چون مهمه و باید درست آموزش داده بشن تا منحرف نشن !:yes: 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اما اگه بگیم ذهنش چیزی رو که فراتر از سنش میفهمه و شاید تو روحیش خیلی تاثیر بزاره:yes:به سادگی دسشو میگیری براش توضیح میدی که چی شد که اون شب تو رو مادرت حامله شد:ydm47612zsesgift969:biggrin: نه بسادگي نميگيم بسختي ميگيم واسش:biggrin: اما خارج از شوخي شايد راهي باشه كه هم بچه توجيح بشه هم دروغي بهش گفته نشه كه بره از يكي ديگه بپرسه و هم با جزئيات گفته نشه 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ یادم نمیاد سوال کرده باشم ولی فکر میکردم کار فرشته هاست:icon_pf (34): از راهنمایی دبیرستان فهمیدیم دیگه. دوم دبیرستانم بودم یه بار یه خانومه که فوق لیسانس مامایی داشت دعوت کردن برامون درباره بهداشت جنسی حرف بزنه.از اونجا دیگه کامل دوزاریه افتاد. هنوزم معتقدم بهترین سن برای اینکه به بچه ها بگی(کامل و بدون سانسور)همون اوایل دبیرستانه.قبلش بچه پیجونده بشه بهتره!(البته بچه های الان با ما خیلی فرق دارن.فرشته مرشته واسشون جواب نمیده) 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ درسته برای همین میگن خانواده باید بدونن از چه سنی و از چه جوابهایی استفاده کنن و روانشناسها اینقد مقاله و کتاب نوشتن و توضیح دادن چون مهمه و باید درست آموزش داده بشن تا منحرف نشن !:yes: بالاخره باید گفت دیگه! اگه یه بچه ی سه ساله بپرسه بازم باید براش اینطوری توضیح داد:ydm47612zsesgift969 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ نه بسادگي نميگيم بسختي ميگيم واسش:biggrin: اما خارج از شوخي شايد راهي باشه كه هم بچه توجيح بشه هم دروغي بهش گفته نشه كه بره از يكي ديگه بپرسه و هم با جزئيات گفته نشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 اخه هر چقدر هم که بگی به نظر من وقتی این سوالو میپرسه مطمئنا تا وقتی جزئیاتو نفهمه دس بردار نیس! 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8اخه هر چقدر هم که بگی به نظر من وقتی این سوالو میپرسه مطمئنا تا وقتی جزئیاتو نفهمه دس بردار نیس! اون موقست كه يكي ميزنم پس كله اش تا بشه قاب عكس اتاق و عبرتي بشه براي ديگر فرزندانم اما يه روان شناس اورده بودن مدرسه دختر خواهرم و به مادرا ميگفتن هيچ سوال فرزندتون را بي پاسخ نذارين ..... خواهرم ميگفت ما گفتيم خوب مگه ميشه جوابشون رو داد چجوري بگيم :ydm47612zsesgift969 اما گويا روان شناسه هم خودش نميدونسته چجوري:biggrin: بايد دوستاني كه روان شناسي كودك خوندن بيان جواب اين سوال رو بدن ببينيم اونا به بچه شون چي ميگن 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ بالاخره باید گفت دیگه! اگه یه بچه ی سه ساله بپرسه بازم باید براش اینطوری توضیح داد:ydm47612zsesgift969 خوب با توجه به سن بچه یه جوابی میدی ! 3 ساله یه دنیایی برای خودش داره ! باید با توجه به دنیای اون جواب داد ! چون وقتی از یه سنی که شروع میکنن به خود شناسی قبلش اگر ببری جلو آینه فکر میکنه یکی بچه دیگه است توی آینه از یه سنی خودشو میشناسه دیگه خودشو ببینه میشناسه ! بعد میخواد کل بدنشو بشناسه حالا خواهر برادر هم داشته باشه میخواد اونا را هم بشناسه اینجا باید بلد باشن چه طوری راهنمایی کرد . من یه نوه خاله داشتم میرفت جلو آینه پشتشو نگاه میکرد :biggrin: ببینه چه خبره :biggrin: اینجا باید بدونی چی کار کنی ! :texc5lhcbtrocnmvtp8اخه هر چقدر هم که بگی به نظر من وقتی این سوالو میپرسه مطمئنا تا وقتی جزئیاتو نفهمه دس بردار نیس! نه نمیپرسه ما خودمون بچه بودیم اصلا یه چیز دیگه درباره دنیا فکر میکردیم ! همش حرف خوراکی و بازی و این چیزا بود . 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ پسرا حسابشون فرق میکنه با دخترا ....پسرا خیلی فضولن به هر نحوی میفهمند ولی دخترا بنا به فرهنگ بسته ای که داریم کلا یا ناآگاهن یا اطلاعات غلط حتی در مورد آناتومی بدن خودشون دارند به طوریکه مادربزرگ های ما تازه در شب زفاف میفهمیدند جریان از چه قراره که خب کلی شک های روانی بهشون وارد میشد ولی این موضوع با بهبود فرهنگمون رو به قوته ....مسلما بچه های ماا از آموزش های صحیحی برخوردار خواهند بودد چرا که دانستن حقشونه 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اون موقست كه يكي ميزنم پس كله اش تا بشه قاب عكس اتاق و عبرتي بشه براي ديگر فرزندانم اما يه روان شناس اورده بودن مدرسه دختر خواهرم و به مادرا ميگفتن هيچ سوال فرزندتون را بي پاسخ نذارين ..... خواهرم ميگفت ما گفتيم خوب مگه ميشه جوابشون رو داد چجوري بگيم :ydm47612zsesgift969 اما گويا روان شناسه هم خودش نميدونسته چجوري:biggrin: بايد دوستاني كه روان شناسي كودك خوندن بيان جواب اين سوال رو بدن ببينيم اونا به بچه شون چي ميگن موافقم باید بیان جواب سوال مارو بدن اخه ما فردا جواب بچمونو چی بدیم 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ خوب با توجه به سن بچه یه جوابی میدی ! 3 ساله یه دنیایی برای خودش داره ! باید با توجه به دنیای اون جواب داد !چون وقتی از یه سنی که شروع میکنن به خود شناسی قبلش اگر ببری جلو آینه فکر میکنه یکی بچه دیگه است توی آینه از یه سنی خودشو میشناسه دیگه خودشو ببینه میشناسه ! بعد میخواد کل بدنشو بشناسه حالا خواهر برادر هم داشته باشه میخواد اونا را هم بشناسه اینجا باید بلد باشن چه طوری راهنمایی کرد . من یه نوه خاله داشتم میرفت جلو آینه پشتشو نگاه میکرد :biggrin: ببینه چه خبره :biggrin: اینجا باید بدونی چی کار کنی ! نه نمیپرسه ما خودمون بچه بودیم اصلا یه چیز دیگه درباره دنیا فکر میکردیم ! همش حرف خوراکی و بازی و این چیزا بود . خب اگه یه بچه سه ساله از شما بپرسه چی میگی بهش؟ چه بچه ی باحالی بوده اما اگه پرسید چی؟:ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من یادم نیست که پرسیدم یا نه ولی یادمه بچه بودم شنیدم تو چین فقط حق دارن یه بچه داشته باشن یا میشنیدم یکی به یکی میگه دیگه بچه نمیخوای؟یکی کمه ها!(مثلا) بد من هی فک میکردم مگه دست خودشونه بچه دار شدن؟؟!!!:biggrin: اینا چی میگن؟!! خو شاید یکی تو چین بچه دار شد مگه دست خودشه؟؟!!! چقد این سوال ذهن منو مشغول کرده بود!!! کنجکاو هم بودم حتما هم باید جواب سوال هام رو میفهمیدم این یه دونه معضلی بود واسه من!! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده