رفتن به مطلب

سرشماری وبلاگ نویسان انجمن

ارسال های توصیه شده

درود ....

خب اینجا می خوایم ببینیم گیا وبلاگ دارن و وبلاگشون چه مدلیه...یعنی فرهنگیه...آموزشیه...گاه نوشتست و....

اگر دوست داشتید لینکش رو هم بزارید....

کلا" وبلاگ نویسی رو دوست دارید؟

هدفتون از وبلاگ نویسی چیه؟

و....

انسان اگه بخواد تنهائی هاشو با یکی که ممکنه هیجوقت نیاد قسمت کنه معمولا اینکارو تو وبلاگ انجام میده.

وبلاگ نویسی کار من نیست. چون همیشه احساسم این بوده که وبلاگ نویس به در بسته خورده که اومده اینکارو کرده. برا همین خودم اینکارو نمیکنم. وبلاگ های خوب و عالی هم تا بجال ندیدم. همش یه جورائی نشان از گوشه گیری دارن.

یعنی همیشه دلم به حال وبلاگ نویس میسوزه و احساس میکنم داره التماس میکنه و یا خیلی وابسته شده و تنهاش گذاشتن.

از وبلاگهای اعتقادی هم تا دلتون بخواد بدم میاد.همینطور وبلاگهای ساندیسی.

کلا هیچ علاقه ای به وبلاگ ندارم و خیلی به ندرت ممکنه یکی رو باز کنم و بخونم. فعالیت های اجتماعی رو بیشتر می پسندم.

چه جالب...خب این نظر شماست....

اما خیلی ها دوست دارن حرغها و نوشته هاشون رو به اشتراک بزارن تا بقیه هم بخونن...حالا شاید لذت ببرن شاید نه....

التماس؟:w58:

کلا" برداشتتون از نوشتن اینه یا از وبلاگ نویسی اینه؟

پس کسی که توی فروم خا یا روزنامه ها و مجله ها هم داره می نویسه یعنی داره التماس می کنه؟:ydm47612zsesgift969

به نظرم وبلاگ مثل یه دفترچه خاطرات عمومیه.....

من خودم خیلی وقتا شده یه متنی رو می نویسم تو وبلاگم.....بعد به دوستام می گم: می شه بخونید ببینید چه طوره؟

دوست دارم بدونم این نوشتم چه حسی رو القا می کنه....

ولی تاحالا از این زاویه ای که شما می گید اصلا" بهش نگاه نکردم و نخواهم کرد.....:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هاااااااااااا

منم دارم

بماند که چی شد که زدمش ... فقط جایی هست برای جمع آوری خاطرات و حرفهای دل

خوبیش اینه که گنگ مینویسم و فقط نزدیکا میفهن برا همین حرفای خصوصیم میزنم :biggrin:

حرفای دلم رو مینویسم. گاهی از زبون خودم گاهی با شعر از زبون دیگری گاهی با عکس و ...

خلاصه تراوشات دله که به مخم میرسه

لینکشو بیخیال

• Like 5
لینک به دیدگاه

چه جالب...خب این نظر شماست....

اما خیلی ها دوست دارن حرغها و نوشته هاشون رو به اشتراک بزارن تا بقیه هم بخونن...حالا شاید لذت ببرن شاید نه....

التماس؟:w58:

کلا" برداشتتون از نوشتن اینه یا از وبلاگ نویسی اینه؟

پس کسی که توی فروم خا یا روزنامه ها و مجله ها هم داره می نویسه یعنی داره التماس می کنه؟:ydm47612zsesgift969

به نظرم وبلاگ مثل یه دفترچه خاطرات عمومیه.....

من خودم خیلی وقتا شده یه متنی رو می نویسم تو وبلاگم.....بعد به دوستام می گم: می شه بخونید ببینید چه طوره؟

دوست دارم بدونم این نوشتم چه حسی رو القا می کنه....

ولی تاحالا از این زاویه ای که شما می گید اصلا" بهش نگاه نکردم و نخواهم کرد.....:ws37:

خوب موقعیت و دانش و نگاه شما به زندگی با اکثر اونا فرق میکنه. من تا بحال هر چی وبلاگ دیدم همش عاشقانه و شاعرانه و تو این مایه ها بوده. حتی اونایی هم که تو مایه های ادبی مینویسند عموما نوشته هاشون منفعلانه است.

البته در مورد وبلاگهایی که مثه روزنامه یا مجله هست با شما موافقم.

وبلاگ نویسان ایرانی عموما نوشته هاشون سوزناک و عشغولانه و از این جور کاراست که من خوشم نمیاد. وقتی نوشته هاشونو میخونم همیشه احساس ترحم بهم دست میده . اینا رو صادقانه نوشتم چون واقعا همینجوری فکر میکنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
این وبلاگ تخصصیه خب...:ws37:

اینا همشون خوبن.

اما همانطور که عرض کردم وبلاگهای شخصی که مطالب سوزناک مینویسند مورد تایید من نیستند. عکس گل و بلبل و کجا رفتی و چرا منو تنهام گذاشتی و فردا خودمو دار میزنم و هزار جور حرفای بی سر و ته که کلا هشتاد در صد وبلاگهای بچه های ایرانی تو این مایه هاست . یکی دو سال هم که نوشتن حرفاشون تموم میشه و وبلاگ رو به امان خدا رها میکنن و میرن.

لینک به دیدگاه

منم یه وبلاگه کوشولو دارم...خیلیم دوسش دارم

اکثرا خاطراته

یا احساساتی که سراغم میاد و به نظرم جالبن

اینجا تو گاه نوشته هام محدودیت دارم...ولی وبلاگم نه...راحت هرچی بخوام مینویسم:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من وبلاگ دارم بنام شکلات تلخ

حرف ها و اتفاق های که تو زندگی روزمره پیش میاد رو سعی کردم به زبون طنز بنویسم.....البته اتفاق های سیاسی رو با برداشت خودم از موضوع به طنز مینویسم تا وبلاگم درش تخته نشه

اینم آدرسش:thumbsdownsmiley:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 7
لینک به دیدگاه

وبلاگ ندارم...

ولي خيلي دوست داشتم داشته باشم...

متاسفانه وقتي ديدم وبلاگهاي همفكرم همگي قيلتر شدند ديگه از زدن وبلاگ مايوس شدم...

__

اسم وبلاگي كه درصدد زدنش بودم؛

بينش ايراني

بود..

اگر وقتي بود و اگر دلي حتما ايجادش ميكنم..

• Like 5
لینک به دیدگاه
وبلاگ ندارم...

ولي خيلي دوست داشتم داشته باشم...

متاسفانه وقتي ديدم وبلاگهاي همفكرم همگي قيلتر شدند ديگه از زدن وبلاگ مايوس شدم...

__

اسم وبلاگي كه درصدد زدنش بودم؛

بينش ايراني

بود..

اگر وقتي بود و اگر دلي حتما ايجادش ميكنم..

خب البته الان سخت گیری ها یه کم کم شده البته در رابطه با وبلاگ نویسی

تو میتونی

توانا بود هر که دانا بود:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من یکی دارم، از سال 86، مطالبی از اطراف میخوندم و متناسب با حالم بود و میذاشتم توش

اسمش سیاه سفیده

اینم لینکش :

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اصن وبلاگ ندارم به چن دلیل: 1. نمیتونم حرفای دلمو واضح بزنم و مگر اینکه خلی چیز باشه که میام تو همین انجمن مینویسم

2. یادم نمیاد این دلیلو!:w58:

ولی خوشم میاد وبلاگ بخونم چون ازینکه حساشونو درک کنم لذت میبرم!

و این چند وبلاگُ خیلی دوس دارم و برام خیلی جالبِ تفکراشون

من و ام اس (عاشقِ دیدش نسبت به اطرافشم!

زن بابای امروزی(اینو وقتی میخونم واقعا از تهِ دل میخندم)

ماه ناز (حساشُ خیلی قشنگ بهم انتقال میده)

رویای سپید ( اینم حساش خیلی به دلم میشینه)

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 1 سال بعد...

ما هم داریم گروهیه و من ادمینشم:ws28:وبلاگ گروهی دوره لیسانسمونه:ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...