رفتن به مطلب

بیشترین زمانی که دور از اینترنت بودین ؟

Fakur

بیشترین زمانی که دور از اینترنت بودید  

23 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بیشترین زمانی که دور از اینترنت بودید

• 6
    • 2
    • 6
    • 9

ارسال های توصیه شده

اگه بگم که حضار محترم معتاد هستند لابد هیچکس اعتراض نمیکند.

اعتیاد به اینترنت رو میگم.

من هر موقع برم اونور , کاری به اینترنت ندارم مگه اینکه بخوام سفارش خریدی , چیزی بدم.

اینجا که میام جز اینترنت گاری ندارم.

شما چطور؟

بیشترین رکورد دوری از اینترنتتون چقدره؟

این نوار ابزار تشکر من بازم میره میاد. بدینوسیله از همه دوستان شرکت کننده تشکر میکنم. :a030:

• Like 13
لینک به دیدگاه

بستگی به موقعیتی که توش هستم داره.

در شرایط معمولی، یکی دو روز، در مواقع امتحانات چند هفته، در مواقع کنکور چند ماه و در مواقع بستر مرگ برای همیشه.....

• Like 10
لینک به دیدگاه
بستگی به موقعیتی که توش هستم داره.

در شرایط معمولی، یکی دو روز، در مواقع امتحانات چند هفته، در مواقع کنکور چند ماه و در مواقع بستر مرگ برای همیشه.....

همون دیگه . منظور منم اون آخرین رکورده.

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم 1 هفته بیشتر شده باشه

بعضی وقتا شده نصفه شب یه سری دزدکی بزنم اما اومدم

اصلا هم نمیترسم که بگم معتاد شدم:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 7
لینک به دیدگاه
فکر نمیکنم 1 هفته بیشتر شده باشه

بعضی وقتا شده نصفه شب یه سری دزدکی بزنم اما اومدم

اصلا هم نمیترسم که بگم معتاد شدم:texc5lhcbtrocnmvtp8

منم از این نوع اعتیاد ها نمیترسم. فقط راه ترک کردنشو نمیدونم چه جوریه. خیلی دلم میخواد این دنیای مجازی رو با دنیای حقیقی عوضش میکردم ولی میبینم اون دنیا همش پوچی و دروغ و دغل بازیه. برا همینه که از این اعتیاد لذت میبرم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

تو بعضی کشورا...اینترنت بسته به جونه آدمه...یا آدرس هم می خوایم پیدا کنیم باید بریم سراغ اینترنت...درس و دانشگاه رو که نگووووووو همش می گن برید آنلاین دنبال این...برید آنلاین اینو بخونید.....کلا" زندگی با نت می چرخه.... آدم ناخداگاه تونت هست چه بخواد چه نخواد.... من خودم همیشه یه صفحه ی انجمن برام بازه یه صفحه گوگل یه صفحه هم مطالب دیگه.... هر کدوم چند مین یا بار ریفرش می شن :texc5lhcbtrocnmvtp8

ولی ایران که بودم اصلا" اینحوری نبود....تو دو هفته ای که بودم شاید رو هم 2-3 ساعت تو نت بودم....کلا" ریلکس تر بود همه چیز....:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

نمیتونم زندگی رو بدون اینترنت تصور کنم.چون ایرانسل دارم فقط جاهایی که انتن قطع باشه نمیتونم وصل بشم وگرنه هر روز از اینترنت استفاده میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو بعضی کشورا...اینترنت بسته به جونه آدمه...یا آدرس هم می خوایم پیدا کنیم باید بریم سراغ اینترنت...درس و دانشگاه رو که نگووووووو همش می گن برید آنلاین دنبال این...برید آنلاین اینو بخونید.....کلا" زندگی با نت می چرخه.... آدم ناخداگاه تونت هست چه بخواد چه نخواد.... من خودم همیشه یه صفحه ی انجمن برام بازه یه صفحه گوگل یه صفحه هم مطالب دیگه.... هر کدوم چند مین یا بار ریفرش می شن :texc5lhcbtrocnmvtp8

ولی ایران که بودم اصلا" اینحوری نبود....تو دو هفته ای که بودم شاید رو هم 2-3 ساعت تو نت بودم....کلا" ریلکس تر بود همه چیز....:ws37:

یادش بخیر یادت میاد مهنازی :biggrin:

یاد دوران dial-up افتادم :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سيستان كه رفتم سر يگان...

فك كنم حدود يه ماه بيشتر شد...

يادش بخير چقد سر پست؛ تو ذهنم پست ارسال ميكردم..هي ميگفتم كاش يه لب تاپ باهم بود خاطره ها رو سريع پست كنم...

:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نت براي من بسته به كار و انگيزمه

امكان نداره بي اين دوتا دليلي براي بودنم باشه

ولي خود اين دوتا باعث مي شه گاهي خيلي بي نتي برام سخت شه

چون نت براي من يه دنياي مجازي نيست بلكه ابزرايه براي رسيدن به چيزهايي كه در واقعيت امكان دسترسي بهشون نيست

كلا اعتياد به هرچي چيزي بده! چون خود واژه اعتياد يه بيماري روانيه حالا ما فقط گير داديم به نت!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

در مواقعی که از درس و دانشگاه خبری نیس تا یکی دو روز بیشتر دوام نمیارم

وقتی مجبورم دانشگاه برم تا 1 هفته هم شده که به انجمن سر نزنم

ولی تو شرایط حاد مثل ایام امتحانات و فرجه به یک ماه هم رسیده.

• Like 8
لینک به دیدگاه

بیشترین زمانی که از اینترنت دور بودم برمیگرده به دوران کنکور ( اون زمونا تو یک فرومی مدیر کامپیوترش بودم ) !

سه ماه

تو اون دوران هم مادربزرگم ( مادری ) مرد

عموم هم مرد ( دوست داشتنی ترین عموم )

درد سنگ کلیم خیلی زیاد شد و یک دو روزی بستری بودم و یک هفته ای دکتر دوا

برای اولین بار و آخرین بار پام شکست

دندون عقلم شروع به رشد و نمو کرد

ازاون به بعد هرموقع میخوام دور باشم کابوس میبینم

امکان مرگ خودم و اطرافیان وجود داره :(

البته مثلا همین نواندیشان فیسبوک یاهو مسنجر پنج شش ماه نرم عادیه (نواندیشانم مهمان حضور میابما :-")

ولی گوگل و متعلقاتش ( گودر جیمیل )امکان ندارد !

شب امتحانم نوکری نتو میکنم حتی

دراین حد یعنی

• Like 6
لینک به دیدگاه

من بعضی وقتا با خودم لج میکنم و برای اینکه به خودم ثابت کتم معتاد نیستم تا یکی دو هفته نمیام

ولی آخرین رکوردی که با خودم لج کرده بودمو اینا، 2 ماه بود!:w58::texc5lhcbtrocnmvtp8

ولی وقتی که لج میکنم دو سه روز اول به بهونه چک کردنِ میلام یا پرداخت قبض ها،بصورت مهمون به اینجا میام سر میزنم:whistle:

ولی بعدش دیگه آب از سرم میوفته و دیگه نمیام تا اون روزِ اخر! ولی روز آخر که میشه دوس دارم زودی بیام!:w58::texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 4
لینک به دیدگاه

كلا اعتياد به هرچي چيزي بده! چون خود واژه اعتياد يه بيماري روانيه حالا ما فقط گير داديم به نت!!

شما خیلی دوست دارین تو همه جوابهایی که میدین یکمم روانشناس بازی در بیارین؟:ws47:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...