Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آن قدر که ما آدمهاي بيرحم پوست مرغها را کنديم و روي اجاق پختيمشان، بعد هم گفتيم آنفلوانزاي مرغي، حالا آنها هم ميخواهند انتقامشان را بگيرند. محققان به تازگي کشف کردهاند خوردن مرغي که پوست آن قبل از طبخ کنده شده، بيش از 5 بار در هفته، باعث بالا رفتن احتمال سرطان مثانه ميشود. خبرگزاري رويترز در گزارش خود از مطالعه اين محققان آورده است چنين افرادي 52 درصد بيش از بقيه در خطر ابتلا به اين سرطان هستند. اين گروه براي درك بهتر رابطه بين اين دو موضوع، 47 هزار و ۴۲۲ مرد و 88 هزار و ۴۷۱ زن را براي ۲۲ سال پيگيري کردند. در اين مدت، ۸۰۸ نفر به سرطان مثانه مبتلا شدند. وقتي روش پخت مرغ از هر دو گروه سالم و بيمار سؤال شد، نتيجه در راستاي انتقام مرغي بود: آنهايي که مرغ پوست کنده را ميپختند، بيشتر از بقيه که هيچگاه مرغ پوست کنده نخورده بودند به اين سرطان مبتلا شده بودند. توضيح اين پژوهشگران براي اين نتيجه که در شماره نوامبر ۲۰۰۶ مجله آمريكايي تغذيه باليني چاپ شده آن است که مرغ پخته شده با پوست، مقدار كمتري «آمينهاي هتروسايكليك» دارد. اين آمينها تركيبات سرطانزايي هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه حرارتهاي بالا ايجاد ميشوند. البته اين محققان به اين نكته اشاره نكردهاند كه پوست مرغ حاوي كلسترول بالاست و افرادي كه در معرض خطر بيماريهاي قلبي هستند، بايد از آن پرهيز كنند. 9 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ الان این مطلب رو واسه مامانم خوندم عصبانی شد! بهم گفت ولم کن.... هر روز یک چیزی میگن!:ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من این مرغ کنتاکی را که میخرم،پوستش را خیلی دوست دارم. چرب و ترد است و به دل آدمیزاد مینشیند. اما شنیده ام چربی بالا و مضری دارد، پوست فقط پوست بال جوجه که کباب میشود. 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من این مرغ کنتاکی را که میخرم،پوستش را خیلی دوست دارم. چرب و ترد است و به دل آدمیزاد مینشیند. اما شنیده ام چربی بالا و مضری دارد، پوست فقط پوست بال جوجه که کباب میشود. آره. دقیقا مامان منم بخاطر همین موضوع چربی و اینا پوستش رو جدا می کنه. الان اینجوری بهش گفتم چپ چپ نگام نکرد. من اصلا بال مرغ و جوجه دوست ندارم! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آره.دقیقا مامان منم بخاطر همین موضوع چربی و اینا پوستش رو جدا می کنه. الان اینجوری بهش گفتم چپ چپ نگام نکرد. من اصلا بال مرغ و جوجه دوست ندارم! :icon_pf (34): عجب بی سلیقه ای هستی، بال مرغ کبابی با آبلیمو خداست، مخصوصا با ........ که محشر میشود. اتفاقا بال وقتی ترد و برشته میشود زیر دندان هایت چلیده میشود. گویند در بهشت هم مومن وقتی از یک مرغی خوشش میاد بر روی درخت،فقط کافیست به مرغ اشاره کند، مرغ به صورت بریان و با پوست در محضرش حاضر میشود. کی میرم بهشت....... 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اینایی که ما میخوریم مرغ نیستن که مرغ هم مرغ های قدیم از بس امپول هرمونی میزنن به این مرغا دیگه مزه ندارن که نمیزارن مرغ بیچاره درست رشدشو بکنه ادم وقتی میخوره حالش بهم میخوره:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اینایی که ما میخوریم مرغ نیستن که مرغ هم مرغ های قدیم از بس امپول هرمونی میزنن به این مرغا دیگه مزه ندارن که نمیزارن مرغ بیچاره درست رشدشو بکنه ادم وقتی میخوره حالش بهم میخوره:icon_razz: مخصوصا ران مرغ. تو دانشگاه چند روز پیش خوردم، مزه دارو میداد....... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من این مرغ کنتاکی را که میخرم،پوستش را خیلی دوست دارم. چرب و ترد است و به دل آدمیزاد مینشیند. اما شنیده ام چربی بالا و مضری دارد، پوست فقط پوست بال جوجه که کباب میشود. بدترین و مضرر ترین چربی های مرغ در پوست بال هاش قرار داره ... از من یه توصیه، سعی کنید پوست بال و خود بال مرغ رو از لیست غذاتون حذف کنید :yes: ... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بدترین و مضرر ترین چربی های مرغ در پوست بال هاش قرار داره ... از من یه توصیه، سعی کنید پوست بال و خود بال مرغ رو از لیست غذاتون حذف کنید :yes: ... پس چرا اینقدر خوشمزه است؟ بال مرغ که چربی نداره، همش گوشت نرمه. 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ پس چرا اینقدر خوشمزه است؟ بال مرغ که چربی نداره، همش گوشت نرمه. سموم و هورمون ها و هر چیزی که می شه و نمی شه فکرشو کرد می رن و توی بالها جمع می شن ... هر چیزی که خوشمزه هست دلیل بر سلامت غذاییش نیست ... رون و سینه را کباب کن که جزو بهترین هاست .... (دهنم آب افتاد :lol: ) 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سموم و هورمون ها و هر چیزی که می شه و نمی شه فکرشو کرد می رن و توی بالها جمع می شن ... سینه را که نمیشه کباب کرد،خشکه بابا....... دلت میاد به این عسل بگی سمی: 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ميگم اين تحقيق جديد ربطي به گروني تخم مرغ نداره؟:JC_thinking: چرا اين محققان امروز يه چيزي ميگن فرداش يه چيز ديگه كه اون قبلي را نفي ميكنه؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بی سلیقه؟!:JC_thinking: کلا از بچگی جز بچه های لوس بد غذا بودم ولی بال مرغ خداییش خب نیست!:viannen_38: تازه کلی هم ضرر داره!:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سینه را که نمیشه کباب کرد،خشکه بابا....... دلت میاد به این عسل بگی سمی: ما کباب می کنیم ... باور کن خشک نیست ... :ydm47612zsesgift969 من توی این ظرف چیزی جز مرگ زود رس نمی بینم :thumbsdownsmiley: .... آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ما کباب می کنیم ... باور کن خشک نیست ... :ydm47612zsesgift969 من توی این ظرف چیزی جز مرگ زود رس نمی بینم :thumbsdownsmiley: .... آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ حالا انقدر از بال مرغ بيچاره بد بگين كه اونم واسمون ناز كنه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ما کباب می کنیم ... باور کن خشک نیست ... :ydm47612zsesgift969 من توی این ظرف چیزی جز مرگ زود رس نمی بینم :thumbsdownsmiley: .... آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ من رون مرغ رو هم دوست ندارم! رونش چرب تره. :JC_thinking: کلا چربی دوست ندارم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سینه رو کلا خیلی ها میگن خشکه. :JC_thinking: همیشه بال و رون مرغ بهترین قسمتشه از نظر مردم ولی من دوست ندارم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ تا حالا بال با آبلیمو خوردی؟ تا حالا عطر دل انگیزش روی ذغال به دماغت خورده؟ 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ تا حالا بال با آبلیمو خوردی؟ تا حالا عطر دل انگیزش روی ذغال به دماغت خورده؟ بال خیلی خیلی کم :girl_blush2: ... من کلا عطر جوجه کباب خیلی دوست دارم ... دقت نکردم این بو از کجاشه :JC_thinking: ... بال یا رون یا .... من خیلی جوجه کباب دوست دارم ... مخصوصا با دوغ :lol: ... 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ مخصوصا ران مرغ.تو دانشگاه چند روز پیش خوردم، مزه دارو میداد....... ایهیم من یه زمانی ران مرغو خیلی دوس داشتم ولی حالا اینجوری میشم::viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده