رفتن به مطلب

مرغ را با پوست بپزيد!


Ssara

ارسال های توصیه شده

attachment-77140d1317406349-002664.jpg

 

آن قدر که ما آدم‌هاي بي‌رحم پوست مرغ‌ها را کنديم و روي اجاق پختيمشان، بعد هم گفتيم آنفلوانزاي مرغي، حالا آنها هم مي‌خواهند انتقامشان را بگيرند.

محققان به تازگي کشف کرده‌اند خوردن مرغي که پوست آن قبل از طبخ کنده شده، بيش از 5 بار در هفته، باعث بالا رفتن احتمال سرطان مثانه مي‌شود.

خبرگزاري رويترز در گزارش خود از مطالعه اين محققان آورده است چنين افرادي 52 درصد بيش از بقيه در خطر ابتلا به اين سرطان هستند.

اين گروه براي درك بهتر رابطه بين اين دو موضوع، 47 هزار و ۴۲۲ مرد و 88 هزار و ۴۷۱ زن را براي ۲۲ سال پيگيري کردند. در اين مدت، ۸۰۸ نفر به سرطان مثانه مبتلا شدند.

وقتي روش پخت مرغ از هر دو گروه سالم و بيمار سؤال شد، نتيجه در راستاي انتقام مرغي بود: آنهايي که مرغ پوست کنده را مي‌پختند، بيشتر از بقيه که هيچگاه مرغ پوست کنده نخورده بودند به اين سرطان مبتلا شده بودند.

توضيح اين پژوهشگران براي اين نتيجه که در شماره نوامبر ۲۰۰۶ مجله آمريكايي تغذيه باليني چاپ شده آن است که مرغ پخته شده با پوست، مقدار كمتري «آمين‌هاي هتروسايكليك» دارد.

اين آمين‌ها تركيبات سرطان‌زايي هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه حرارت‌هاي بالا ايجاد مي‌شوند. البته اين محققان به اين نكته اشاره نكرده‌اند كه پوست مرغ حاوي كلسترول بالاست و افرادي كه در معرض خطر بيماري‌هاي قلبي هستند، بايد از آن پرهيز كنند.

  • Like 9
لینک به دیدگاه

من این مرغ کنتاکی را که میخرم،پوستش را خیلی دوست دارم.

 

چرب و ترد است و به دل آدمیزاد مینشیند.

 

اما شنیده ام چربی بالا و مضری دارد، پوست فقط پوست بال جوجه که کباب میشود. :ws37:

  • Like 8
لینک به دیدگاه
من این مرغ کنتاکی را که میخرم،پوستش را خیلی دوست دارم.

 

چرب و ترد است و به دل آدمیزاد مینشیند.

 

اما شنیده ام چربی بالا و مضری دارد، پوست فقط پوست بال جوجه که کباب میشود. :ws37:

 

آره.

دقیقا مامان منم بخاطر همین موضوع چربی و اینا پوستش رو جدا می کنه.

الان اینجوری بهش گفتم چپ چپ نگام نکرد. :sad0:

 

من اصلا بال مرغ و جوجه دوست ندارم! :icon_pf (34):

  • Like 5
لینک به دیدگاه
آره.

دقیقا مامان منم بخاطر همین موضوع چربی و اینا پوستش رو جدا می کنه.

الان اینجوری بهش گفتم چپ چپ نگام نکرد. :sad0:

 

من اصلا بال مرغ و جوجه دوست ندارم! :icon_pf (34):

 

عجب بی سلیقه ای هستی، بال مرغ کبابی با آبلیمو خداست، مخصوصا با ........ که محشر میشود.

 

اتفاقا بال وقتی ترد و برشته میشود زیر دندان هایت چلیده میشود.

 

گویند در بهشت هم مومن وقتی از یک مرغی خوشش میاد بر روی درخت،فقط کافیست به مرغ اشاره کند، مرغ به صورت بریان و با پوست در محضرش حاضر میشود. :ws37:

 

کی میرم بهشت....... :sigh:

  • Like 4
لینک به دیدگاه

اینایی که ما میخوریم مرغ نیستن که مرغ هم مرغ های قدیم:ws37:

از بس امپول هرمونی میزنن به این مرغا دیگه مزه ندارن که نمیزارن مرغ بیچاره درست رشدشو بکنه ادم وقتی میخوره حالش بهم میخوره:icon_razz:

  • Like 6
لینک به دیدگاه
اینایی که ما میخوریم مرغ نیستن که مرغ هم مرغ های قدیم:ws37:

از بس امپول هرمونی میزنن به این مرغا دیگه مزه ندارن که نمیزارن مرغ بیچاره درست رشدشو بکنه ادم وقتی میخوره حالش بهم میخوره:icon_razz:

 

مخصوصا ران مرغ.

تو دانشگاه چند روز پیش خوردم، مزه دارو میداد.......

  • Like 3
لینک به دیدگاه
من این مرغ کنتاکی را که میخرم،پوستش را خیلی دوست دارم.

 

چرب و ترد است و به دل آدمیزاد مینشیند.

 

اما شنیده ام چربی بالا و مضری دارد، پوست فقط پوست بال جوجه که کباب میشود. :ws37:

 

 

بدترین و مضرر ترین چربی های مرغ در پوست بال هاش قرار داره ...

 

از من یه توصیه، سعی کنید پوست بال و خود بال مرغ رو از لیست غذاتون حذف کنید :yes: ...

  • Like 3
لینک به دیدگاه
بدترین و مضرر ترین چربی های مرغ در پوست بال هاش قرار داره ...

 

از من یه توصیه، سعی کنید پوست بال و خود بال مرغ رو از لیست غذاتون حذف کنید :yes: ...

 

پس چرا اینقدر خوشمزه است؟

 

بال مرغ که چربی نداره، همش گوشت نرمه. :ws37:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
پس چرا اینقدر خوشمزه است؟

 

بال مرغ که چربی نداره، همش گوشت نرمه. :ws37:

 

 

سموم و هورمون ها و هر چیزی که می شه و نمی شه فکرشو کرد می رن و توی بالها جمع می شن ...

 

 

هر چیزی که خوشمزه هست دلیل بر سلامت غذاییش نیست ...

 

رون و سینه را کباب کن که جزو بهترین هاست .... (دهنم آب افتاد :lol: )

  • Like 2
لینک به دیدگاه
سموم و هورمون ها و هر چیزی که می شه و نمی شه فکرشو کرد می رن و توی بالها جمع می شن ...

 

سینه را که نمیشه کباب کرد،خشکه بابا.......

 

دلت میاد به این عسل بگی سمی: :sigh:

 

image-DE8F_4D1F3F8A.jpg

  • Like 1
لینک به دیدگاه

ميگم اين تحقيق جديد ربطي به گروني تخم مرغ نداره؟:JC_thinking:

 

چرا اين محققان امروز يه چيزي ميگن فرداش يه چيز ديگه كه اون قبلي را نفي ميكنه؟:JC_thinking:

  • Like 3
لینک به دیدگاه

بی سلیقه؟!:JC_thinking:

کلا از بچگی جز بچه های لوس بد غذا بودم ولی بال مرغ خداییش خب نیست!:viannen_38:

تازه کلی هم ضرر داره!:texc5lhcbtrocnmvtp8

  • Like 2
لینک به دیدگاه
سینه را که نمیشه کباب کرد،خشکه بابا.......

 

دلت میاد به این عسل بگی سمی: :sigh:

 

image-DE8F_4D1F3F8A.jpg

 

 

ما کباب می کنیم ... باور کن خشک نیست ... :ydm47612zsesgift969

 

من توی این ظرف چیزی جز مرگ زود رس نمی بینم :thumbsdownsmiley: ....

 

آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ :no:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
ما کباب می کنیم ... باور کن خشک نیست ... :ydm47612zsesgift969

 

من توی این ظرف چیزی جز مرگ زود رس نمی بینم :thumbsdownsmiley: ....

 

آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ :no:

 

حالا انقدر از بال مرغ بيچاره بد بگين كه اونم واسمون ناز كنه:icon_razz:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
ما کباب می کنیم ... باور کن خشک نیست ... :ydm47612zsesgift969

 

من توی این ظرف چیزی جز مرگ زود رس نمی بینم :thumbsdownsmiley: ....

 

آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ :no:

 

من رون مرغ رو هم دوست ندارم!:whistle:

رونش چرب تره. :JC_thinking: کلا چربی دوست ندارم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

 

سینه رو کلا خیلی ها میگن خشکه. :JC_thinking: همیشه بال و رون مرغ بهترین قسمتشه از نظر مردم ولی من دوست ندارم :viannen_38:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

آخه مرغ این همه چیز داره ... انگ باید بچسبی به بالش ... آخه چرا ؟؟؟ :no:

 

تا حالا بال با آبلیمو خوردی؟

 

تا حالا عطر دل انگیزش روی ذغال به دماغت خورده؟ :sigh:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
تا حالا بال با آبلیمو خوردی؟

 

تا حالا عطر دل انگیزش روی ذغال به دماغت خورده؟ :sigh:

 

 

 

بال خیلی خیلی کم :girl_blush2: ...

 

 

من کلا عطر جوجه کباب خیلی دوست دارم ... دقت نکردم این بو از کجاشه :JC_thinking: ... بال یا رون یا ....

 

من خیلی جوجه کباب دوست دارم ... مخصوصا با دوغ :lol: ...

  • Like 1
لینک به دیدگاه
مخصوصا ران مرغ.

تو دانشگاه چند روز پیش خوردم، مزه دارو میداد.......

ایهیم من یه زمانی ران مرغو خیلی دوس داشتم ولی حالا اینجوری میشم::viannen_38:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...