رفتن به مطلب

ایا در سرشماری نفوس و مسکن شرکت میکنید؟؟؟

ایا در سرشماری نفوس و مسکن شرکت میکنید؟؟؟  

28 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا در سرشماری نفوس و مسکن شرکت میکنید؟؟؟

ارسال های توصیه شده

اطلاعات غلط فقط باعث میشه من سردرگم بشم و بر اساس اطلاعات غلط، برنامه ریزی و طراحی اشتباه بکنم.

!

شما نمیفرمایید واسه چی باید برنامه ریزی درست بکنید اگه واسه کار شخصی خودت اوکی اون یه حرف دیگه است اما اگه در بعد کلان میخوای برنامه ریزی کنی که به نفع شما نیست پس چرا ؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اخه امید این چه سوالیه

مشارکت مدنی یعنی چی پس؟!!

گفتن اعتراض مدنی نگفتن اماردروغ به خورد کسایی که صبح تا شب به صورت پوپولیستی اماردروغ به خوردمون میدن بدیم

اره شرکت میکنم واماردرست رو میدم(البته انجام شده اینکار!)

به هرحال یادمون نره امار مبنای اصلی یک برنامه ریزی درسته

بماند که برنامه ریزی تو ایران سیری چند ولی شیطان رو چه دیدی شاید ماهم یه روز روزگارخوشی رو تجربه کنیم

• Like 8
لینک به دیدگاه

من و خانواده ام شرکت نکردیم. چون اعتقادی به چیزی که اینا دنبالشن نداریم. آمار هم مال خودشون مملکت هم همینطور. من دیگه نمیخوام ساده فک کنم. کسی رو هم باور ندارم. همیشه خدا هر موقع خواستن ملت رو تو یه برنامه ای شرکت بدهند یه دلیلی هم براش تراشیدن. دیگه بسمه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه وقت دیدی قشر مرفه تشخیص داده شدی و یارانه ات قطع شد :whistle:

اشکال نداره بدهنش این رئیسهای بانکهامون تا مجبورنشوند اختلاس کنند:whistle:

لینک به دیدگاه

شرکت کردیمو اطلاعات غلطمونم دادیم

برنامه ریزی شهری ؟؟؟ ایران ؟؟ اصن کی میخواد برنامه ریزی شهری کنه ؟‌ تا همینجاشم با اسم این چیزا ب اندازه کافی سره مردم شیره مالیدن

• Like 2
لینک به دیدگاه

من و شقی که کلا خونه نیستیم درضمن خونه و داریی رو با یه شماره کارت ملی پیگیری میکنن:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما نمیفرمایید واسه چی باید برنامه ریزی درست بکنید اگه واسه کار شخصی خودت اوکی اون یه حرف دیگه است اما اگه در بعد کلان میخوای برنامه ریزی کنی که به نفع شما نیست پس چرا ؟؟

برنامه ریزی در سطح کلان چرا به نفع من نیست؟

منظورت اینه که چون من مخالفم با حکومت فعلی به نفعم نیست؟

اگر منظورتون اینه که بنده، برای حکومت کار نمیکنم، برای مردمم کار میکنم.

جالبه بدونید که رشته ام (طراحی شهری) هم در پاسخ به نیاز به حضور دموکراسی در شهرها بوجود اومده.

و اینکه تز ارشدم هم در مورد "طراحی شهری دموکرات" بوده.

اگر هم بخواین، کامل میتونم فرآیند طراحی شهری مشارکتی رو براتون شرح بدم.

شرکت کردیمو اطلاعات غلطمونم دادیم

برنامه ریزی شهری ؟؟؟ ایران ؟؟ اصن کی میخواد برنامه ریزی شهری کنه ؟‌ تا همینجاشم با اسم این چیزا ب اندازه کافی سره مردم شیره مالیدن

خب چی پرسیدن ازتون که اطلاعات غلط دادین بهشون؟

چه شیره ای سرتون مالیدن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بنده به دوستان حق میدم که دوست نداشته باشند، که در هیچ آمارگیری در وضعیت فعلی شرکت کنند

و البته این "عدم اعتماد متقابل" هم یکی از دلایل عقب ماندگی کشورهای جهان سومه،

ما حتی در موارد خیلی ساده هم دیگه نمیتونیم به حکومت اعتماد کنیم، و این نه تنها، نقص حکومت بلکه نقص ما نیز هست.اینکه قدرت تشخیصمون رو از دست دادیم. اینطوری میخوایم مثلا یه مشت تو صورت حکومت بزنیم، یه دونه میزنیم تو سر خودمون و بیشتر از این که بلا سر حکومت بیاریم، خودمون رو کتک میزنیم، و این فرآیند "خودزنی مدنی" هم در نوع خودش جالبه. عدم مشارکت پذیری مردم ما در آمارگیری های محض و نه رای گیری ها، نوعی موجب تقویت استبدادپذیری میشه.

چی بگم که ...

از ماست که بر ماست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصلاح میکنم جیمی

ازماست که براوناست واز اوناست که برماست

ماهنوز باور نداریم اونایی که بالاسرمون وایسادن عصاره همین خودمون هستند

عصاره ملت وافکار ملت

بیخیال بابا

• Like 4
لینک به دیدگاه
برنامه ریزی در سطح کلان چرا به نفع من نیست؟

منظورت اینه که چون من مخالفم با حکومت فعلی به نفعم نیست؟

اگر منظورتون اینه که بنده، برای حکومت کار نمیکنم، برای مردمم کار میکنم.

جالبه بدونید که رشته ام (طراحی شهری) هم در پاسخ به نیاز به حضور دموکراسی در شهرها بوجود اومده.

و اینکه تز ارشدم هم در مورد "طراحی شهری دموکرات" بوده.

اگر هم بخواین، کامل میتونم فرآیند طراحی شهری مشارکتی رو براتون شرح بدم.

والا من هرگز نمیتونم قبول کنم اصل و اساس حکومتی را که واسه برنامه های خودش داره هی تکرار میکنه برنامه 5 ساله درست نباشه اونوقت برنامه ی سرشماریش که در راستای همون برنامه ها هست درست باشه .. اگه اینا ضد مردمی باشند که نمیتونن برنامه مردمی داشته باشند رفیق .

البته من هم دوست دارم شما در هر فرصتی از هرچه که امکانش هست برای اهداف مردمی استفاده کنین این خیلی خوبه . ولی این تئوری ها با تئوری یازنگی زنگ یا رومی روم ونیز با انچه دوستان دیگه نوشته اند در تضاد کامل است .

• Like 1
لینک به دیدگاه
والا من هرگز نمیتونم قبول کنم اصل و اساس حکومتی را که واسه برنامه های خودش داره هی تکرار میکنه برنامه 5 ساله درست نباشه اونوقت برنامه ی سرشماریش که در راستای همون برنامه ها هست درست باشه .. اگه اینا ضد مردمی باشند که نمیتونن برنامه مردمی داشته باشند رفیق .

البته من هم دوست دارم شما در هر فرصتی از هرچه که امکانش هست برای اهداف مردمی استفاده کنین این خیلی خوبه . ولی این تئوری ها با تئوری یازنگی زنگ یا رومی روم ونیز با انچه دوستان دیگه نوشته اند در تضاد کامل است .

شما توی مرداب افتاده باشین،بعدا دشمنت بیاد یک چوب بده که بیایی بیرون،اون چوب را نمیگیری؟

من نظرات اکثر بچه هارو توی این تاپیک خوندم،تضادی نبود.

به نهادهای بالایی این حکومت اعتمادی نیست وگرنه نهادهای پایین تر اکثرا از خود همین مردمن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته عزیز برنامه های پنج ساله توسعه وبرنامه اصل 44 به لطف یه عده از محبان به ابدیت پیوستند

این اماری هم که الان میگیرن به نظر من جزو مهمترین شاخصه های برنامه ریزی هست حالا چه ادم بده این برنامه ریزی رو بکنه وچه ادم خوبه درهردوصورت برای من نوعی توفیری نداشت واطلاعات درست رو ارائه میدادم ودادم

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما توی مرداب افتاده باشین،بعدا دشمنت بیاد یک چوب بده که بیایی بیرون،اون چوب را نمیگیری؟

من نظرات اکثر بچه هارو توی این تاپیک خوندم،تضادی نبود.

به نهادهای بالایی این حکومت اعتمادی نیست وگرنه نهادهای پایین تر اکثرا از خود همین مردمن.

اگر خودم توی مردابی افتاده باشم و یکی بیاد نجاتم بده البته همکاری میکنم

اما اگر دشمنم منو توی مرداب انداخته باشه وخودش چوب را پیشنهاد کنه دیگه اعتمادی نیست در این حالت من فکر میکنم میخواد بیشترم هلم بده توی مرداب نه اینکه منو نجات بده ... چون قاعدتا باید مار گزیده شده باشم دیگه .

لینک به دیدگاه
اگر خودم توی مردابی افتاده باشم و یکی بیاد نجاتم بده البته همکاری میکنم

اما اگر دشمنم منو توی مرداب انداخته باشه وخودش چوب را پیشنهاد کنه دیگه اعتمادی نیست در این حالت من فکر میکنم میخواد بیشترم هلم بده توی مرداب نه اینکه منو نجات بده ... چون قاعدتا باید مار گزیده شده باشم دیگه .

بله درست میگین.

یه موقع شما پات لیز میخوره از سهل انگاری خودت،بعدا فکر میکنی دشمن از عقب هلتون داده،چون خیلی به خودتون تعصب دارین.

اونموقع باعث میشه هر بلایی را از دشمن ببینین نه از خودتون.

و این یعنی مشکل امروز ما،که همه بدبختی هامون را میندازیم گردن دشمن های توهمی.

• Like 3
لینک به دیدگاه

از طرح تا اجرا فاصله است بسیار...

من با وزیر و شهردار و رئیس سازمان فلان و بهمان و ... تو جلسه رفتم. شعارها قشنگه، اما وقتی بودجه پروژه واریز میشه، خورده میشه...

آمار از این جهت برای من مهمه که من بتونم طرح درست بدم. اون آقایونی که باید اجرا کنند، نمیدونی چه جنایاتی در حق مردم کردند.

در واقع بخش خصوصی (بخشی که باوجدانه،بخش خصوصی بی وجدان زیاد داریم) به نوعی متعادل کننده تصمیمات تصمیم گیره...

یا به عبارتی

از تصمیم سازی تا تصمیم گیری فاصله است بسیار...

من وظیفه دارم بهترین طرحمو برای مردمم بدم. اما اینکه تصمیم گیرها کدوم آلترناتیو رو انتخاب می کنند رو من نمیدونم.

باور کنید اینها مردمی نیستند. حداقل مسئولینی که من دیدم و بارها باهاشون تو جلسه رفتم.

آمارها برای من مشاوره که بتونم بهترین آلترناتیوها رو ارائه بدم.

اجراشه که میزنه جاده خاکی.

جالب اینجاست که ما از دو طرف میخوریم...

هم از مردم

هم از حکومت. :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله درست میگین.

یه موقع شما پات لیز میخوره از سهل انگاری خودت،بعدا فکر میکنی دشمن از عقب هلتون داده،چون خیلی به خودتون تعصب دارین.

اونموقع باعث میشه هر بلایی را از دشمن ببینین نه از خودتون.

و این یعنی مشکل امروز ما،که همه بدبختی هامون را میندازیم گردن دشمن های توهمی.

دشمن توهمی نیست واضح است همه دارین میگین همه چوبشو خوردین ..من تعجب میکنم از این حرفها .. بعدش میفرمایید تضاد نداره ..

حالا شما میتونی دلیل بیاری چرا شرکت کردن در سرشماری درسته ؟؟

لینک به دیدگاه
دشمن توهمی نیست واضح است همه دارین میگین همه چوبشو خوردین ..من تعجب میکنم از این حرفها .. بعدش میفرمایید تضاد نداره ..

حالا شما میتونی دلیل بیاری چرا شرکت کردن در سرشماری درسته ؟؟

دخالت دشمن خارجی در همه کارها را گفتم.

دشمن توهمی،یعنی همه بدبختی هامون را بندازیم گردن اون.

شرکت کردن در سرشماری،برای یکسری از مشکلات اجتماعی میتونه مفید باشه.

مثل دادن امکانات آموزشی،در نظر گرفتن وسایل نقلیه کافی و....

یعنی فقط برای برطرف شدن نیازهای اولیه ما.

کاری به نیازهای بعدی ندارم که میدونم حکومت هم کاری بهشون نداره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...