wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ «أحمد شیبانی» جوان هجده ساله لیبیایی است که از مبارزان انقلاب لیبی به شمار میرود. به گزارش صفحه عربی «تابناک»، سایتهای خبری عرب زبان به نقل از سایتهای خبری لیبی، با انتشار عکس این جوان انقلابی، او را قاتل «معمر قذافی» دیکتاتور کشته شده لیبی معرفی کردند. در این عکس، شماری از انقلابیون لیبی پس از کشته شدن قذافی، با خوشحالی «أحمد شیبانی» را بر بالای آغوش خود برداشته و با فریاد زدن او را قهرمان لیبی معرفی کردهاند. انقلابیون همچنین هنگام بالا بردن شیبانی، ندای «الله اکبر» سر دادند. بنا بر این گزارش، این جوان هجده ساله، کلتی طلایی رنگ در دست دارد که با آن به سمت جمجمه قذافی تیراندازی کرده و او را زخمی کرد. خونریزی قذافی بر اثر این زخم، موجب مرگ وی شد. گفتنی است، خبرگزاری رسمی فرانسه نیز عکس «أحمد شیبانی» را منتشر کرده است. 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ عجب هیکل قناسی داشته این قذافی:guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یه عکس ازش دیدم لحظه آخر التماس میکرد نکشنش نمیدونم چرا دلم سوخت:JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یه عکس ازش دیدم لحظه آخر التماس میکرد نکشنشنمیدونم چرا دلم سوخت:JC_thinking: شاید واسه همینه کمتر زنی قاضی میشه ... دل رحمیم ... لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شاید واسه همینه کمتر زنی قاضی میشه ... دل رحمیم ... یه لحظه به عنوان یه انسان دلم سوخت اصلا به جنایتاش فکر نکردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ التماس نمیکرده، میگفته این برخورده شما حرامه، مگه شما حرام و حلال نمیکنید. ولی در مورد قتل و شکنجه قذافی؛ رفتار انقلابیهای لیبی واقعا وحشیانه بوده. درنده خویی نشون دادن. ضمنا فقط تو کشورای عقب افتاده اسلامی زن نمیتونه قاضی بشه. لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من کاری به جنایات قذافی ندارم و از این دید نظر نمی دم. ولی برای یک جوان 18 ساله متاسفم که میتونه یک آدم رو بکشه... لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ این گزارش دروغ و از انواع عکس و گزارش های سایت پرکنی هست .. چه کسی تیر به قذافی زده هنوز معلوم نیست . چون از فاصله نزدیک و عمدی و پس از شناسایی نبوده . من مصاحبه با این جوان را بزبان عربی شنیدم ودیدم . اون کلت طلایی همراه با یه کلت دیگه و یک موبایل ماهواره ای و یک کیف که اینا در داخلش بوده همه ی مایملک دیکتاتور بوده که هر کدام بدست یکی افتاده . قذافی هر گز از نزدیک و پس از شناخته شدن مورد تیر اندازی قرار نگرفت ولی رفتار ی که با او شد درست نبود لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ راستش منم دلم براش سوخت وقتی دیدم انقدر ذلیل شده اما به قول خواهرم وقتی به کاراش فک میکنی اصلا دلت نمیسوزه عاقبت دیکتاتورها همینه لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ ملتی که به حکومت دیکتاتوری عادت کرده باشه رو نمیشه یهو آزاد گذاشت صدردصد حکومت بعدیشونم همینطوره فقط رنگ و لعابشونو عوض میکنن اول قول میدن شعار میدن بعد چند سال یه دیکتاتور جدید درست میشه که مردم آرزوی دیکتاتور پیشین به دلشون میمونه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده