M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ انگار شغل آزاد بهتره كارگر نميخواين به ماهي 400 تومن راضيم:texc5lhcbtrocnmvtp8 منم حقوقم متغيره تابستونا كه دانشگاه نميرم 300 تومن زمان دانشگام هم ميشه 230تومن 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ با ابولفضل موافخم شغل آزاد فرازو نشیب زیاد داره ماه 4 ماه رکود داریم فروردین و ماه رمضون و محرم و صفر ولی بقیش شکر خدا خوبه بخصوص عید که در آمد ما بالای ده تومن میرسه 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ با ابولفضل موافخمشغل آزاد فرازو نشیب زیاد داره ماه 4 ماه رکود داریم فروردین و ماه رمضون و محرم و صفر ولی بقیش شکر خدا خوبه بخصوص عید که در آمد ما بالای ده تومن میرسه آره. ولی شغل شما زیادی آزاده. یعنی خیلی اختلاف درآمد بین ماهای مختلف هست. برای اینطور شغل ها باید درآمد سالانه تعریف کرد. اینهمه اختلاف درآمد بین بعضی از ماه ها؟آخه چطور ممکنه؟ چرا نمیشه؟ ماه هست که هیچ دریافتی نداریم. ماه هست که سه برابر بقیه ماه ها دریافتی داریم. یه ماه میبینی کار هست. یه ماه میبینی کار نیست. 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ منم مثل شقایق شغلم آزاده. همین چند وقت پیش بود حساب کردم دیدم درآمد 2 ماهم شده 500 هزار تومن. یعنی ماهی 250 هزار تومن. ولی ماه هایی که صورت وضعیت رد میکنیم خوبه. ولی به طور میانگین خودم ماهی 1.5 تا 2 تومن. و همسرم ماهی 1 تا 1.5 نمیدونستم همسر داری تبریک میگم ایشالا خانواده گرمی داشته باشی . تو ایول هم داری که با این همه مشغله اینجا هم سر میزنی ... 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ چرا صحبت از مسایل مالی برای اکثریت سخته؟ کشورهایی مثل چین از همون سنین کودکی مفاهیم ساده اقتصادی رو به بچه ها آموزش می دن و اونا رو با این مفاهیم و مدیریت و سود و هزینه آشنا می کنن، بعد همین کشور تبدیل می شه به برترین صادر کننده جهان! اما ما در کنار ضعف کلی که از آگاهی از مسایل مالی داریم، یه مشکل دیگه هم داریم و اون هم این که خیلی خیلی سخت راجع به میزان حقوق و درآمد صحبت می کنیم و دوست داریم تا اون جایی که ممکنه این مسئله جتی برای افراد نزدیک هم به صورت سیکرت و راز باقی بمونه. کم تر کسی دوست داره میزان دقیق حقوقش رو دیگری بدونه! آیا این هم یک جور تابو محسوب می شه؟ معمولا حقوق آدم توی یه سری فرهنگ ها جزو اطلاعات شخصی به حساب میاد. که دلایل زیادی داره. یکی اینکه شما از روی حقوق میتونی بفهمی از نظر اجتماعی در چه حدی قرار داره دو اینکه میزان سرمایه هرکسی کاملا باید برای خودش محفوظ باشه چون ممکنه، توسط افراد دیگه مورد سوءظن قرار بگیره سه اینکه دونستن میزان حقوق هر فرد توسط بقیه سبب میشه در موردش کنجکاو بشن و کلا حقوق افراد جزو مسائلی هست که زمینه ساز فضولی هست. کسایی که حال و حوصله ی پرس و جوی ملت فضول رو دارن میتونن حقوقشون رو بگن اما من دوست دارم این مسئله جزء مسائل شخصیم باشه... مخصوصا توی ایران. 10 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ با ابولفضل موافخمشغل آزاد فرازو نشیب زیاد داره ماه 4 ماه رکود داریم فروردین و ماه رمضون و محرم و صفر ولی بقیش شکر خدا خوبه بخصوص عید که در آمد ما بالای ده تومن میرسه من همیشه خیلی دوست داشتم بدونم که شب عید که این همه فروش مغازه ها بالا میره درامدشون چقدر میشه ! مثل روی یا هفته ای یا ماه اسفند کلا ! از یه کریستال فروشی معروف تو اصفهان خبر دارم که روی 40 میلیون میشد روزای آخر با 4 یا 5 تا حساب دار ! میشه تو هم بیشتر توضیح بدی ! ممنون میشم شقایق جان ! 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تو همین کاشان کوچک فروشگاهی هست که روزی 5 میلیون فقط سودشه! الن اکثرا دو یا سه شغله شدن چون واقعا نمیشه با یه حقوق ساده آخر ماه زندگی کرد! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ به احترام دوستانی که فعلا حقوق نمیگیرن یا کم میگرن نمی گم تا ریا نشه ..ولی بدک نیست راضیم در ضمن خیلی از مادرها تو خانواده های ایرانی هستند که تمام ارامش راحتی نظافت وسلامتی روح و روان خانواده بر عهدشون هست اما ریالی حقوق نمیگرند و حتی بیمه مستقل هم ندارند خواستم بگم اگه ده ملیون ماهی کار کنی به گرد پای اون مادر نمی رسی که اعتبار و شخصیت اون خانواده است گاهی وقتا حقوق همون شخصی باشه بهتره 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اروپایی ها معتقدند که از زنان سن و از مردان حقوق را نپرسید :texc5lhcbtrocnmvtp8 حقوق خوبه ولی چیزیش باقی نمیمونه عیالواریه و هزار تا خرج مخارج :ws44: 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ منم جزو اون دسته ای هستم که حرف زدن از مسائل مالی برام سخته. البته الان که شغلی ندارم که حقوقی داشته باشم.ولی در حالت کلی حقوق و درآمد به نظرم یه مسئله شخصیه.دلیلی نداره کسی بپرسه یا بگه! به نظرم سطح اجتماعی رو هم مشخص نمیکنه(حداقل توی ایران).مثلا قشرفرهنگی جامعه معمولا درآمد بالایی ندارن! 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ مایه داران بی درد جامعه امروز شد 4 ماه که بیکارم 4 ماهه فارغ التحصیل شدم بیکار بیکارم هر جا میرم برا مصاحبه درم میکنند حتی حاظر شدم با دیپلم برم سر کار اما چون سابقه ندارم قبول نکردن که مهندس مملکت با دیپلم هم بره سر کار :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خوشم اومد با این ترفند آمار جیب همه رو در اوردی... :texc5lhcbtrocnmvtp8 منم فعلا بیکارم تو جیبام شیپیش بالانس ملق میزنه... 11 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خوشم اومد با این ترفند آمار جیب همه رو در اوردی... :texc5lhcbtrocnmvtp8 منم فعلا بیکارم تو جیبام شیپیش بالانس ملق میزنه... نه والا. من اصلن منظورم این نبود که حقوق بچه ها رو بدونم. منتهی از اون جایی که همیشه با عنوان و تیتر مشکل دارم، عنوان رو زدم حقوقت چه قدره؟:biggrin: همینجوری فقظ. وگرنه تو پست اول اصلا اینو نپرسیدم. منظور دو تا چیز بود ه گفتم. یکی اهمیت ندادن به مفاهیم اقتصادی در آموزشمون و یکی مشکل بودن صحبت کردن در مورد میزان درآمد بین افراد نزدیک البته. نه این که هر کی ازت پرسید بگی. منتهی خب بچه ها دوست داشتن از در آمدشون هم بگن. خیلییییی هم خوووب:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ منم جزو اون دسته ای هستم که حرف زدن از مسائل مالی برام سخته.البته الان که شغلی ندارم که حقوقی داشته باشم.ولی در حالت کلی حقوق و درآمد به نظرم یه مسئله شخصیه.دلیلی نداره کسی بپرسه یا بگه! به نظرم سطح اجتماعی رو هم مشخص نمیکنه(حداقل توی ایران).مثلا قشرفرهنگی جامعه معمولا درآمد بالایی ندارن! چرا مشخص نمیکنه؟ به طور عام: قشر کارگر حقوق پائین دارند قشر کارمند، حقوق متوسط دارند قشر پزشک و مهندسین متخصص درامدهای بالایی دارند قشر بازاری و کارخونه داری کله گنده پولدارن و... 10 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ چرا مشخص نمیکنه؟به طور عام: قشر کارگر حقوق پائین دارند قشر کارمند، حقوق متوسط دارند قشر پزشک و مهندسین متخصص درامدهای بالایی دارند قشر بازاری و کارخونه داری کله گنده پولدارن و... سطح اجتماعی توی ذهن من شامل این سه تا میشه:پرستیژاجتماعی،تمکن مالی،تحصیلات! که توی ایران تحصیلات حداقل ربطی به درآمد نداره.مثالشم زدم.قشر فرهنگی.دور و بر من زیادن کسانی که با فوق لیسانس توی آموزش و پرورش دارن یک سوم تحصیلات ابتدایی توی مثلا شرکت نفت میگیرن. کارگرا هم اینجا معمولا متمکن هستن! 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من مخالفم که میگین گفتنش درست نیست هیچ ابایی هم از این که مردم سطح مالی و اجتماعیم رو بفهمن ندارم:yes: بچه کارمندم هیچوقتم مخقیش نکردم ، حتی اگه بدتر هم بود دلیلی نداره مخفی کنم، من همینیم که هستم، پولدار بودن خیلی خوبه اما بی پول بودن وقتی که تلاشتو (حالا یا خودت یا خانوادت) کردی خجالت آور نیست ، اصلا به سلامتیه همه بچه کارمندا و کارگرا :icon_pf (17): 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من آخرین حقوقی که گرفتم 20 تومن بود و کلی خوشحال بودم ولی یه ده مین بعد ازم گرفتن آخه بچه که بودم فرفره درس میکردم و میرفتم دم در خونمون می نشستمو میفروختم!و اون 20 تومنُ ازین راه بدست آورده بودم 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده