رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

چرا صحبت از مسایل مالی برای اکثریت سخته؟

کشورهایی مثل چین از همون سنین کودکی مفاهیم ساده اقتصادی رو به بچه ها آموزش می دن و اونا رو با این مفاهیم و مدیریت و سود و هزینه آشنا می کنن، بعد همین کشور تبدیل می شه به برترین صادر کننده جهان!

اما ما در کنار ضعف کلی که از آگاهی از مسایل مالی داریم، یه مشکل دیگه هم داریم و اون هم این که خیلی خیلی سخت راجع به میزان حقوق و درآمد صحبت می کنیم و دوست داریم تا اون جایی که ممکنه این مسئله جتی برای افراد نزدیک هم به صورت سیکرت و راز باقی بمونه.

کم تر کسی دوست داره میزان دقیق حقوقش رو دیگری بدونه!

آیا این هم یک جور تابو محسوب می شه؟

• Like 24
لینک به دیدگاه

تو کشورایی مثل امریکا اگه بپرسی حقوقت چنده اینقدر بد نگات می کنن که حد نداره :icon_razz:

ولی خب چی می شه مگه آدم حقوقشو بگه؟ :JC_thinking:

• Like 15
لینک به دیدگاه

من و وحید کارمند نیستیم شغلمون آزاده و درآمدمون متغیر در ماههای کم در امد 800ماههای خیلی خوب 3 تومن هم میشه

• Like 19
لینک به دیدگاه

خب اينم تو ديدگاه عامه خصوصي محسوب ميشه

مخصوصا براي آقايان كه اصولا دوست ندارند بگن چون از نظر روانشناسي كار براي مردان يه جورايي قدرت حساب ميشه

و كسي كه يكم انتظارش بالاتر از كاري باشه كه مي كنه ممكنه به نظرش بياد گفتن ميزان حقوقش باعث ميشه قدرتش در نظر ديگران كم تر از خواسته اون به نظر برسه

يا آدم ضعيفي به نظر برسه!:ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

من 300 :53tnkbetm2eof1u84pj

ولی در طی چهار پنج ماه آینده به 500 به بالا خواهد رسید :53tnkbetm2eof1u84pj

رشته ی اقتصاد آدمو وادار میکنه بری پول در بیاری به من چی :53tnkbetm2eof1u84pj

تازه پولی رو که به دست میاری ناخودآگاه :53tnkbetm2eof1u84pj خرج نمیکنی و میزاری کنار برای آینده ... کدوم آینده نیدونم :53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 12
لینک به دیدگاه

منم مثل شقایق شغلم آزاده. همین چند وقت پیش بود حساب کردم دیدم درآمد 2 ماهم شده 500 هزار تومن. یعنی ماهی 250 هزار تومن. ولی ماه هایی که صورت وضعیت رد میکنیم خوبه. ولی به طور میانگین خودم ماهی 1.5 تا 2 تومن. و همسرم ماهی 1 تا 1.5

• Like 13
لینک به دیدگاه
منم مثل شقایق شغلم آزاده. همین چند وقت پیش بود حساب کردم دیدم درآمد 2 ماهم شده 500 هزار تومن. یعنی ماهی 250 هزار تومن. ولی ماه هایی که صورت وضعیت رد میکنیم خوبه. ولی به طور میانگین خودم ماهی 1.5 تا 2 تومن. و همسرم ماهی 1 تا 1.5

اینهمه اختلاف درآمد بین بعضی از ماه ها؟

آخه چطور ممکنه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...