تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان گلم بيشترين پرسشهايى كه مردم ميهن ما دارند اين است كه: دخترا باحال ترند يا پسرا؟ دخترا خوشگل ترن يا پسرا؟ رانندگي زنها چطوره؟ مردا قوي ترند يا زنها؟ ... ... ... ... به نظر شما عقل پسرا بيشتره يا دخترا؟ توی ذاتشون و فکرشون زن رو از مرد جدا می کنن ، بعد به جدا کردن زن و مردا از هم اعتراض می کنن ..! 9 لینک به دیدگاه
یاس من 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دخترا باحال ترند يا پسرا؟ حال را چه تفسیر میکنید ؟ دخترا خوشگل ترن يا پسرا؟ اول کمال مطرح است بعد جمال ا رانندگي زنها چطوره؟ زنها در رانندگی محتاط وترسو هستند مردا قوي ترند يا زنها؟ ... ... ... ... به نظر شما عقل پسرا بيشتره يا دخترا؟ چند نفر از خانمها پیامبر بودند توی ذاتشون و فکرشون زن رو از مرد جدا می کنن ، بعد به جدا کردن زن و مردا از هم اعتراض می کنن ..! هر کس اگر در جایگاه خودش باشد (چه زن باشد چه مرد) ارزش دارند 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ دخترا باحال ترند يا پسرا؟حال را چه تفسیر میکنید ؟ دخترا خوشگل ترن يا پسرا؟ اول کمال مطرح است بعد جمال ا رانندگي زنها چطوره؟ زنها در رانندگی محتاط وترسو هستند مردا قوي ترند يا زنها؟ ... ... ... ... به نظر شما عقل پسرا بيشتره يا دخترا؟ چند نفر از خانمها پیامبر بودند توی ذاتشون و فکرشون زن رو از مرد جدا می کنن ، بعد به جدا کردن زن و مردا از هم اعتراض می کنن ..! هر کس اگر در جایگاه خودش باشد (چه زن باشد چه مرد) ارزش دارند عزیز شما متوجه مطلب نشدی هدف این بود که بگم ما انسانها خودمونیم که تبعیض بین دخترو پسرو ایجاد میکنیم بعد هم به همین تبعیض ایجاد شده توسط خودمون اعتراض میکنیم 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دخترا باحال ترند يا پسرا؟ از نظر من دخیا اما پسرا شیطونیشون بیشتره دخترا خوشگل ترن يا پسرا؟ معلومه دخترا دیگه رانندگي زنها چطوره؟ به نظر من بهتر از اقایونه مردا قوي ترند يا زنها؟ اگه زورو بازو باشه مردا ... ... ... ... به نظر شما عقل پسرا بيشتره يا دخترا؟ میگن نوزاد دختر 9 ماهه به اندازه پسر دو ساله میفهمه توی ذاتشون و فکرشون زن رو از مرد جدا می کنن ، بعد به جدا کردن زن و مردا از هم اعتراض می کنن ..! متاسفانه تو جامعه ما این فکر هست که یکی از اون یکی بالاتره و این فرهنگ بد تو مردم جا افتاده به خاطر همین باعث میشه ادم نسبت به جنس مقابلش سنگر بگیره خود من وقتی میبینم یه مرد ادعای بهتر بودن میکنه ساکت نمیشینمو جوابشو میدم اما از این جدا کردن اعتراض میکنم با این که خیلی جاها میگم زن بهتره! اینا همه به نسل قبل ما برمیگرده که چقدر طرز فکر اشتباهشون باعث شده سطح فکریه ما بیاد پایین یه جا از خودمون تعریفای بیش از حد بکنیم یه جا شکایت کنیم که چرا بعضیا میون دخترو پسر فرق میزارن 3 لینک به دیدگاه
متین 390 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا معلومه که وقتی در همه جا به آقایون حق داده میشه و از خانمها حق گرفته میشه همیشه حق با آقایونه... همین هم باعث میشه که همه ما آداما نسبت به هم جبهه بگیریم. اگه تو جامعه ما این تبعیض رو قانون و ... که جاش نیس بگم بین این دو قشر ایجاد نمیکرد الان اینهمه فاصله بینمون نبود 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ معلومه دخترا اووووووووووووووووووووووووووووو بزن کف قشنگه رو دس دس خب جداازشوخی اقایون کلی نگرن پس بعدهندسی مغزشون فعالتره بای همین رانندگیشون اکثرمواقع نه همه وقت بهتره برعکس خانوما جزیی نگرن و نقاشیشون بهتره بخاطرهمین تمییزترن 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ Only men حالا جدی اگه باشم واقعا هیچ فرقی بینشون نیست ...من فکر میکنم بیشتر برای این که زن ها رو تو یه سطحی نگه دارن که از مرد بالاتر نیاد این حرف ها رو که مخصوص همین جنوب غربی آسیاست زدن (نمیگم مسلمانان دعوا نشه اما حقیقت اینست که فقط مسلمون ها دارن ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده